Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 17 februarie 2018


Horoscop 17 februarie 2018, Berbec:

Azi vei fi obligată să ai grijă de o persoană care este bolnavă şi care are o dispoziţie cu totul îngrozitoare. Vei suporta o mare parte din zi, dar în cele din urmă explodezi şi o vei face cu ou şi cu oţet. Gândeşte-te şi la starea sa!


Horoscop 17 februarie 2018, Taur:

Nu îţi asuma azi riscuri în ceea ce priveşte înfăţişarea ta! Chiar dacă mergi la stilist şi acesta îţi propune o schimbare de look ce pare foarte atrăgătoare, mai bine renunţă, pentru că azi sorţii nu îţi sunt favorabili din acest punct de vedere.


Horoscop 17 februarie 2018, Gemeni:

Azi ţi-ai propus să te relaxezi, să fii liniştită şi să te odihneşti după toată agitaţia din timpul săptămânii. Însă exact când te simţeai mai bine, primeşti un telefon de la un prieten, care îţi cere ajutorul şi îţi spulberă toate planurile. Nu vei putea spune nu!


Horoscop 17 februarie 2018, Rac:

Azi mergi la cumpărături pentru un obiect care este îţi este necesar, dar ajunsă fiind la magazin, pui ochii pe ceva ce nu îţi trebuie, dar care îţi face inima să tresalte. Nu te abţine, pentru că acest lucru îţi va produce foarte multă bucurie.


Horoscop 17 februarie 2018, Leu:

Ziua va trece destul de monoton pentru tine, stând acasă şi făcând lucruri banale. Spre seară începi însă o discuţie cu iubitul tău, care se va încheia foarte frumos, eventual chiar cu o cerere în căsătorie.


Horoscop 17 februarie 2018, Fecioară:

Ai grijă, deoarece cuvintele pe care le rosteşti azi se dovedesc destul de dure. Nu e nicio problemă cu oamenii care sunt obişnuiţi, dar vei răni foarte profund un om mai în vârstă, un suflet blând care nu merita aşa ceva.


Horoscop 17 februarie 2018, Balanţă:

Azi primeşti un cadou scump din partea unei persoane pe care nu o simpatizai prea tare. Eşti îndoită dacă să îl accepţi sau nu, deoarece ştii că nu ai fi capabilă să îi oferi altceva la schimb, dar intenţiile sale sunt curate: bucură-te de dar!


Horoscop 17 februarie 2018, Scorpion:

Îţi petreci cea mai mare parte a zilei pe canapea, uitându-te la filme vechi sau la seriale. Însă scenariul e unul ideal pentru tine, deoarece aşa reuşeşti să scapi de oboseala, agitaţia şi stresul din timpul săptămânii.


Horoscop 17 februarie 2018, Săgetător:

Aşteaptă-te la veşti şocante azi despre unul dintre vecinii tăi! E posibil să afli că e vorba de o vedetă destul de cunoscută sau de o persoană care a creat ceva ce tu apreciezi foarte tare. Şi, ca bonus, astrele consideră că veţi deveni apropiaţi!


Horoscop 17 februarie 2018, Capricorn:

Azi mergi în vizită la o rudă îndepărtată, dar nu timpul petrecut cu ea va conta, ci drumul. Sunt şanse mari să se întâmple ceva spectaculos în timp ce conduci sau în mijlocul de transport. Este posibil chiar să dai peste iubirea vieţii tale!


Horoscop 17 februarie 2018, Vărsător:

Nu îţi cântăreşti foarte bine spusele azi, aşa că rişti să adresezi o întrebare complet nepotrivită uneia dintre colegele sau rudele tale. Nu eşti atât de apropiată de persoana respectivă şi o iei complet pe nepregătite. Relaţia voastră va fi afectată!


Horoscop 17 februarie 2018, Peşti:

Ai comis o greşeală, una destul de gravă, dar nu vrei în ruptul capului să accepţi acest lucru sau să îţi ceri scuze pentru ea. Atunci când eşti prinsă tinzi să devii agresivă şi te comporţi de parcă ar fi vina celuilalt. Vor exista consecinţe!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS