Horoscopul dragostei, 8-14 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop săptămânal adevărat: 8-14 ianuarie 2018


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Berbec:

În intervalul 9-11 ianuarie, v-aţi putea găsi într-o pasă reflexivă, dar destul de rigizi/de în gândire. Deși de regulă sunteţi deschişi/se la idei noi, sunteţi pasibili/e la sfârşitul săptămânii să cedaţi tendinței de a fi încăpăţânaţi/te spre ghinionul vostru. Priviţi obiectiv și dacă constataţi că persistă unele idei cu caracter negativ, alegeţi să vă îndreptaţi mintea către altceva. Stă doar în puterea voastră să vă schimbaţi vibrația.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Taur:

Sectorul vedetă al acestei săptămâni este cel sentimental. Zilele importante ale săptămânii sunt cele de 9 şi 11. A venit momentul ca relațiile consacrate să se scuture de praf și să înceapă un nou capitol al vieții în doi, în timp ce persoanele singure ar trebui să îşi găsească curajul de a face primul pas.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Gemeni:

Weekendul ar putea veni la pachet cu evenimente destul de semnificative pe plan sentimental. Se poate disputa niște meciuri neplăcute în cuplu, dar nimic grav care să îşi pună amprenta pe durabilitatea relației voastre. Doar dacă nu se ajunge la un numitor comun cu privire la chestiunile dificile, s-ar putea ca în ziua de duminică lucrurile să degenereze.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Rac:

În data de 11 ianuarie, Mercur pășește în zodia Capricornului căruia îi corespunde casa relației de cuplu din horoscopul vostru general, setându-vă scopul de a alunga monotonia dintre voi și persoana iubită printr-o atitudine curajoasă și inventivă. Reţineţi totuși că în zilele de 8 şi 9 s-ar putea isca unele conflicte în cuplu pe seama carierei voastre sau a partenerului/ei.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Leu:

Zilele de 12 şi 13 vă pot aduce fluturași în stomac. Atmosfera din cuplu ar putea deveni mai puțin densă, vă mai dispare din supărare și sunteți parcă mai dornici să vă bucurați pur și simplu unul de compania celuilalt. Persoanele născute în acest semn au ocazia de a întâlni pe cineva special cu care se poate lega ceva în decurs de doar câteva zile.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Fecioară:

Aştrii semnalează faptul că evenimentele importante de joi încolo pe acest plan îl/o au drept protagonist/ă pe cel/a drag/ă și/sau pe cei mici. Cel mai probabil, vor fi plăcute, dar nu pot să nu vă deranjeze anumite probleme. Ceea ce face cu adevărat diferența în acest caz este felul în care reacţionaţi la ele. Depinde numai de voi dacă le dramatizaţi sau nu le lăsaţi să vă lezeze.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Balanţă:

Se anunță o săptămână în care aceste sectoare de viață, mai exact cel familial, social și sentimental, nu se numără printre cele în care aştrii își exercită influența zilele acestea. Cu toate acestea, nu înseamnă că se prefigurează o săptămână lipsită de evenimente pe acest plan. Aveţi liberul arbitru de a face să apară multe întâmplări frumoase pe parcursul acesteia.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Scorpion:

Răceala pe care ar putea-o afișa partenerul/a în zilele de 9, 10 şi 11 nu vă lasă indiferenţi/te, iar dacă ajunge să vă deranjeze, aflaţi că există metode de a îl/o face să se înmoaie. Indiferența aceasta nu este decât o aparență. În zilele de 13 şi 14, atmosfera ar putea fi destul de tensionată. Poate că ar fi bine să dezamorsaţi bomba certurilor cu o glumă sau banc. Nu îi/le lăsaţi pe cei/le dragi să ia lucrurile personal.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Săgetător:

Contextul astral al intervalului 9-11 ianuarie este mai mult decât favorabil vieții sociale. Deși ar putea exista momente în care vă doriţi să vă fi concentrat pe preocupările voastre personale, nu puteți nega faptul că timpul petrecut cu amicii/ele vă face mai mult decât bine. După 11 a lunii, se mai reduce intensitatea flăcării în cuplu, suficient cât șansele de a vă mai certa să se reducă exponențial.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Capricorn:

La mijlocul săptămânii, aproape orice discuție aveţi cu partenerul/a de cuplu se va termina într-o notă optimistă, chiar dacă subiectul nu este tocmai unul care vă face plăcere. Familia ar trebui să se afle în topul listei voastre de priorități cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, deci dacă vi se oferă oportunitatea de a cina în familie ori de a îi vizita, nu o rataţi. Se vor bucura foarte mult dacă răspundeţi afirmativ.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Vărsător:

După 12 a lunii, se întrevăd complicații pe plan social, cel mai probabil pentru că intervine invidia între voi și amici/e ori poate banii ajung subiect de ceartă între voi. Oricare ar fi situația, aflaţi că rezolvarea acestor conflicte depinde însă și doar de voi. În primă fază, trebuie să vă gândiți cum se face că ați ajuns într-o astfel de situație. Doar așa o puteți evita pe viitor.


Horoscop dragoste 8-14 ianuarie 2018, Peşti:

Mercur ar putea pune ceva presiune pe viața de cuplu, dar nu pentru că ar avea acest eveniment influențe nefavorabile asupra acestui sector din viața voastră, ci pentru că tinde să evidențieze anumite tensiuni deja existente. Ideea ar fi să puneţi cărțile pe masă și să vorbiți deschis despre ceea ce vă deranjează unul la atitudinea celuilalt. Altfel, explodează butoiul pe care stați.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS