Horoscopul dragostei, 22-28 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 22-28 ianuarie 2018


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Berbec:

În zilele de 26 şi 27 ianuarie, Luna tranzitează casa rudelor din horoscopul vostru general, aducând în actualitate atât punctele forte, cât și cele slabe din relația voastră cu persoanele apropiate vouă. Dacă balanța nu indică un oarecare echilibru între evenimentele din viața voastră de până acum, bine ar fi să remediați acest aspect în data de 28, căutând să puneți cărțile pe masă înainte de toate.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Taur:

În 28 a lunii, Luna stă în zodia căreia îi corespunde casa rudelor apropiate din horoscopul vostru general, indiciu că dacă în ultima vreme nu aţi menținut un contact stabil cu membrii/ele familiei, comunicarea ar trebui să vină din partea voastră. Puneţi-vă așadar, cât mai repede posibil, abilitățile de comunicare în slujba unei sudări mai solide a relației pe care o aveţi cu cei/le dragi ai/le voştri/astre.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Gemeni:

În primele zile ale acestei săptămâni, Luna se deplasează prin casa prietenilor din horoscopul vostru general. Întâlniţi oameni care vă împărtășesc idealurile și viziunile la începutul acestei săptămâni și mai mult ca sigur vor rămâne mult și bine în viața voastră. Oricare ar fi situația, adevărul este că lucrurile se îndreaptă într-o direcție bună pentru voi din punct de vedere social.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Rac:

În ziua/lele de 24 şi/sau 25 ianuarie, Luna se deplasează prin casa prietenilor din horoscopul vostru general, fapt care indică că acest sfârșit de săptămână ar trebui să îl petreceţi în compania prietenilor/elor, cu atât mai mult dacă nu aţi reușit să faceţi acest lucru de ceva timp încoace. Oricare ar fi situația, adevărul este că v-ar face bine să luaţi o gură de aer proaspăt și să ieşiţi în oraș alături de persoanele care chiar contează pentru voi.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Leu:

În ziua/lele de 22 şi/sau 23 ianuarie, Luna tranzitează casa rudelor stabilite la mare distanță de casă sau în afara ţării ori ale persoanei iubite, indiciu că s-ar putea să aibă loc schimbări în relație cu ele. Așa se face, de exemplu, că aţi putea fi chemaţi/te mai mult sau mai puțin conștient să faceţi unele modificări. Încercaţi să daţi dovadă de mai multă înțelegere și răbdare în raport cu cei/le de lângă voi.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Fecioară:

Tranzitul Lunii din 22 şi 23 vă poate atrage atenția și în direcția vieții personale, cu atât mai mult dacă s-a cam instalat monotonia între voi și cel/a pe care îl/o iubiţi. Comunicarea este esențială dacă încercați să reînviați conexiunea pe care o aveați cândva pe acest plan. Nu vă lipsește decât să vorbiţi mai mult cu persoana iubită despre dorințele și nevoile voastre pe acest plan.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Balanţă:

În ziua/lele de 22 şi/sau 23 ianuarie, Luna traversează casa cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar trebui să vă focalizaţi atunci o bună parte din atenție în direcția relației cu persoana iubită. Ar putea pluti o oarecare tensiune în atmosferă, dar veţi observa că situația nu este atât de complicată pe cât aţi considerat voi. Căutaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor și totul va fi bine.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Scorpion:

În 24 şi 25 ianuarie, Luna își exercită influența cu precădere asupra casei cuplului din horoscopul vostru general, fapt pentru care relația cu cel/a drag/ă nu va fi lipsită de surprize în zilele care urmează. Dacă vă doriţi să vă simţiţi bine în compania lui/ei, comunicaţi mai mult cu el/ea și nu vă feriţi să îi împărtăşiţi sentimentele voastre. Cu siguranță îl/o veţi surprinde plăcut în acest mod.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Săgetător:

Indiferent dacă vreţi să atrageţi atenția admiratorilor/arelor sau să deveniţi mai populari/e, cert este că aura pe care v-o conferă Luna vă poate ajuta să atrageţi atenția de care aveţi nevoie. Încercaţi doar să investiţi în acele relații care credeţi că pot evolua. Dacă nu, se poate să vă pierdeţi timpul în anumite cazuri.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Capricorn:

Duminica ar putea veni cu beneficii importante pe plan sentimental. Așa se face, de exemplu, că cei/le aflați/te într-o relație pot trece la un nivel superior, iar persoanele care se află încă în căutarea jumătăţii pot întâlni pe cineva mai mult decât special. Nu le rămâne așadar decât să dea tot ceea ce au mai bun la acest nivel pentru a se bucura de rezultate.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Vărsător:

Luna poate agită puţin lucrurile pe plan familial în zilele de 24 şi 25, cel mai probabil din cauza faptului că nu ați excelat în ultima vreme la capitolul comunicare. Bine ar fi așadar să convocaţi o ședință de familie pentru ca toată lumea să aibă posibilitatea de a spune ce și cât îi dor. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze într-o direcție prea bună pentru voi ca grup.


Horoscopul dragostei 22-28 ianuarie 2018, Peşti:

Dacă aveţi timp liber lunea aceasta, bine ar fi să îl petreceţi în compania amicilor/elor. Contextul astral de atunci este unul care vă favorizează viața socială, fapt pentru care nu ar fi rău să vă mai interesaţi de cum o duc anumiţi oameni din anturajul vostru cu care nu aţi menținut un contact stabil în ultima vreme. În 25 şi 26, vă simţiţi bine în pielea voastră și admiratorii/arele voştri/astre văd acest lucru.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS