Horoscopul zilei de duminică, 7 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 7 ianuarie 2018


Horoscop 7 ianuarie 2018, Berbec:

Este posibil ca azi să primiţi o ofertă de colaborare care sună destul de tentant pentru voi; v-aţi dori să o acceptaţi, însă după o discuţie cu partenerul/a de cuplu hotărâţi că cel mai bine este să rămâneţi pe drumul vostru şi să vă ocupaţi de proiectele pe care le aveţi în desfăşurare.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Taur:

Ziua de astăzi pare să fie una chiar foarte frumoasă pentru voi; încercaţi să vă concentraţi întreaga atenţie asupra relaţiei sentimentale; discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii dragi din viaţa voastră vă pot convinge că este timpul să faceţi o schimbare în viaţa profesională.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Gemeni:

Este posibil ca azi să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile; o persoană foarte dragă, cel mai probabil membru/ă al(a) familiei sau prieten/ă apropiat/ă, vine la voi cu o problemă. Are mare încredere în voi, motiv pentru care faceţi tot posibilul să îl/o ajutaţi să iasă din situaţia în care se află.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Rac:

Ziua de 7 ianuarie pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; petreceţi momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, este posibil să mergeţi în vizită la un/o prieten/ă pe care nu l-aţi(aţi) mai văzut/o de ceva timp.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Leu:

Vă gândiţi tot mai serios că este timpul pentru o schimbare profesională, motiv pentru care vă găsiţi timp să citiţi, să vă documentaţi şi să conturaţi câteva idei astfel încât luni să vă prezentaţi în faţa superiorilor încrezători/are în proiectul de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Fecioară:

Azi reuşiţi să rezolvaţi câteva probleme personale; aveţi o discuţie sinceră şi matură cu partenerul/a de cuplu, unde discutaţi despre viitorul vostru. Spre seară, este posibil să vă doriţi să faceţi o investiţie într-un proiect despre care aflaţi mai multe de la un/o prieten/ă drag/ă.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Balanţă:

Ziua de astăzi este una dedicată relaxării; încercaţi să meditaţi, să vă eliberaţi mintea de probleme şi de stres şi să vă faceţi ordine în sentimente. După orele prânzului, o persoană la care ţineţi foarte mult îşi deschide sufletul în faţa voastră şi vă cere ajutorul într-o problemă destul de serioasă.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Scorpion:

Se anunţă o perioadă destul de dificilă pe plan profesional, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să evitaţi achiziţiile importante. În cazul în care aveaţi în plan să faceţi o investiţie, cel mai bine este să o amânaţi pentru săptămâna sau poate chiar luna viitoare.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Săgetător:

Azi o persoană foarte apropiată încearcă să comunice cât mai deschis cu voi şi să vă spună ce are pe suflet. Deşi nu este tocmai stilul vostru, o ascultaţi cu multă atenţie şi empatizaţi mai mult cu ea fără să o judecaţi prea mult. În plus, îi daţi un sfat care o va ajuta foarte mult pe viitor.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Capricorn:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale; anulaţi planurile avute pe plan profesional şi încercaţi să rezolvaţi o problemă care apare pe nepusă masă şi care nu poate fi amânată. O persoană foarte dragă vă vine în ajutor; sprijinul ei contează mult pentru voi.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Vărsător:

După o săptămână foarte aglomerată şi dificilă pe plan profesional, profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a vă încărca bateriile. Încercaţi să evitaţi pe cât posibil interacţiunea cu alte persoane deoarece nu vreţi să deveniţi din nou agitaţi/te.


Horoscop 7 ianuarie 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de duminică este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Spre seară, primiţi o invitaţie la un eveniment sau chiar o petrecere. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şanse mari să cunoaşteţi o persoană interesantă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS