Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 27 ianuarie 2018


Horoscop 27 ianuarie 2018, Berbec:

Nu cumva să îţi neglijezi azi sănătatea, pentru că se poate dovedi foarte periculos. Îmbracă-te bine, mănâncă sănătos şi sub nicio formă nu te stresa, pentru că îţi va face foarte mult rău. Fii foarte atentă la aceste semne!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Taur:

Azi vei întâlni o persoană care te farmecă extrem de tare şi care te cucereşte cu o singură privire. Dacă eşti singură, acest lucru se va dovedi minunat, dar dacă ai deja pe cineva, aştrii nu îţi recomandă să renunţi la relaţia ta.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Gemeni:

Vei avea parte numai de conflicte azi acasă! Tocmai de aceea, este recomandat să stai cât mai departe de casă, pentru că doar altfel poţi evita certuri care să se încheie cu cuvinte pe care cu toţii le veţi regreta după!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Rac:

Te chinui azi pe tot parcursul zilei: e ca şi cum tot ghinionul din lume s-ar fi aşternut în calea ta. Abia spre seară te vei bucura de o mică recompensă, atunci când iubitul tău îţi organizează o cină fastuoasă!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Leu:

Nu prea ai şanse să te distrezi azi în compania prietenilor, a iubitului sau a familiei. Rezervă ziua pentru a te linişti, pentru a te odihni sau pur şi simplu pentru a citi o carte interesantă, deoarece sunt singurele activităţi din care vei extrage vreun beneficiu.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Fecioară:

Trăieşti o zi paşnică, ce nu se remarcă prin prea multe lucruri. Punctul ei culminant va fi atunci când cumperi un obiect pe care ţi-l doreai de multă vreme, la un preţ excepţional. Vei fi în culmea încântării după!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Balanţă:

Cunoşti azi o persoană nouă sau te întâlneşti cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de multă vreme şi care nu îţi inspiră prea multă încredere. Îţi va reproşa că eşti evazivă cu el; nu îl jigni, dar ascultă de intuiţia ta. Nu e un om cu intenţii bune!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Scorpion:

Nu mai sta degeaba în casă, ieşi în lume, deoarece şansele de a-ţi întâlni azi sufletul pereche sunt incredibil de ridicate. Tocmai de aceea, este recomandat să te aranjezi atunci când părăseşti casa, pentru a-l atrage şi mai tare.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Săgetător:

Nu am putea spune că ai o zi nefericită, dar parcă toate se pun împotriva ta. E o sumă de mici întâmplări nefericite care te supără, de la aparate care nu merg la mici dezastre în frumuseţe. Vor trece însă toate!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Capricorn:

Eşti extrem de critică şi de pretenţioasă azi şi mai trist este că te comporţi astfel cu persoanele dragi, care îţi sunt cele mai apropiate. Ar fi bine să îţi revizuieşti atitudinea, deoarece rişti să închei ziua singură şi cu un gust amar în gură.


Horoscop 27 ianuarie 2018, Vărsător:

Mergi azi la un eveniment cultural de zile mari, care ţi se pare spectaculos din toate punctele de vedere. Şi mai bine e că întâlneşti şi oameni cu totul şi cu totul speciali, care te farmecă şi te duc într-o altă lume. Ai motive să consideri că ziua e perfectă!


Horoscop 27 ianuarie 2018, Peşti:

Nu ai şanse să îţi îndeplineşti azi atribuţiile, deoarece primeşti un oaspete important, care te opreşte din tot ceea ce faci. Din păcate, nu ai şanse prea mari să te linişteşti în compania lui, deoarece eşti permanent stresată că nu se simte bine. Relaxează-te!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS