Horoscopul zilei de marţi, 16 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 16 ianuarie 2018


Horoscop 16 ianuarie 2018, Berbec:

Îţi petreci ziua de azi oscilând din conflict în conflict. Nu e neapărat vorba de faptul că eşti tu supărăcioasă, cât mai degrabă că certurile chiar se ţin scai de tine. Ţine-te departe de oamenii la care ţii cel mai mult, deoarece vei ajunge să tai şi cu ei legăturile.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Taur:

Se anunţă o zi calmă, una în care nu te paşte niciun risc la orizont. Singura interdicţie pe care ţi-o formulează aştrii este să ai grijă cu cheltuielile pe care le faci, deoarece acestea pot ajunge să îţi ruineze bugetul.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Gemeni:

Azi vei fi extrem de nervoasă din cauza lipsei de sinceritate a unei persoane de care eşti extrem de apropiată. Ai impresia că nimic din ce a fost între voi, fie vorba despre prietenie sau despre dragoste, nu e real. Vei suferi extrem de mult.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Rac:

Nu eşti prea sigură de faptul că sentimentele dintre tine şi iubitul tău sunt reale, iar azi îţi vei petrece toată ziua mistuită de frică din această cauză. Simţi că nu vei putea fi fericită fără el, dar nu ai motive de îngrijorare, spre seară vă împăcaţi.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Leu:

Azi reuşeşti să cumperi ceva după foarte multă vreme, un lucru pe care ţi-l doreai extrem de mult. Vei fi foarte admirată graţie acestei achiziţii, mai ales de prietenele tale şi va exista şi un strop de invidie la adresa ta.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Fecioară:

Refuzi azi asistenţa pe care ţi-o poate oferi un maestru, o persoană extrem de importantă în domeniul în care activezi tu. Vei ajunge să regreţi acest lucru, mai ales că nu te descurci deloc în ceea ce vrei să faci.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Balanţă:

Nu te-ai dovedit prea bună la matematică în acest început de an, aşa că ai cheltuit cea mai mare parte din banii de care dispuneai şi acum ai rămas doar cu strictul necesar, sau nici măcar cu aşa ceva. Să nu te mire dacă vei fi nevoită să îţi găteşti în toată această perioadă.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Scorpion:

Un coleg sau chiar şeful cel nou sunt extrem de interesaţi azi de persoana ta. Se dovedesc pur şi simplu fascinaţi de inteligenţa sau de talentele tale şi te vor susţine mult în viitor. Ţi-ai câştigat un aliat preţios!


Horoscop 16 ianuarie 2018, Săgetător:

Din păcate, va trebui să te înarmezi cu toată tăria necesară, deoarece azi vei fi făcută să suferi de o persoană pentru care ai fi făcut orice. Păţeşti acest lucru din cauză că ai fost prea bună şi te-ai lăsat călcată în picioare.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Capricorn:

Vei începe azi un nou capitol din punct de vedere profesional. Eşti avansată sau te muţi pe un post cu totul nou, cu care până acum nu ai avut de-a face. Eşti sigură că te vei descurca de minune, dar subordonaţii tăi nu cred acelaşi lucru şi vei avea ceva de furcă cu ei.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Vărsător:

Te cerţi din nou cu unul dintre amicii tăi şi vă aruncaţi unul altuia numai cuvinte urâte la telefon. Ce e şi mai grav e faptul că, în ciuda a ceea ce crezi, nu tu eşti persoana care are dreptate, ci el este.


Horoscop 16 ianuarie 2018, Peşti:

Ai mare grijă, deoarece azi se pare că vei sta foarte aproape de un vampir energetic. Este vorba despre o persoană care va suge toată pofta de viaţă din tine şi care te va lăsa fără nimic la finalul zilei, doar extrem de obosită, aproape epuizată.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS