Horoscopul zilei de luni, 15 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 15 ianuarie 2018


Horoscop 15 ianuarie 2018, Berbec:

Nu te simţi deloc bine azi, nici din punct de vedere fizic, nici moral sau psihic. Cu toate acestea, va trebui să mergi la muncă şi să te achiţi cu zâmbetul pe buze de îndatoririle tale. Până la urmă, e ceea ce trebuie să facă fiecare dintre noi.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Taur:

Ziua de azi îţi va aduce numai emoţii pozitive. Realizezi cât de mult îţi iubeşti munca şi cât de norocoasă eşti că poţi face ceva ce îţi place, dar eşti la fel de încântată şi de faptul că un amic îţi mulţumeşte atât de frumos pentru ajutorul pe care i l-ai oferit.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Gemeni:

Va trebui să uiţi azi de tine pentru a ajuta pe cineva apropiat ţie. Acesta este bolnav sau are probleme, ceea ce te va afecta, fiindcă e vorba de o persoană apropiată. Sperăm să nu uite niciodată ce ai făcut pentru el, deoarece chiar e ceva important.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Rac:

Azi te bucuri de o mare victorie pe plan profesional, dar ceea ce te întristează este faptul că nimeni nu îţi e alături pentru a sărbători. Începi să ai dubii în ceea ce priveşte calitatea oamenilor care te înconjoară, ceea ce îţi va provoca tristeţe.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Leu:

Trebuie să lucrezi azi în echipă cu un coleg care ori este foarte popular, ori nu e deloc agreat de colectiv. După ce veţi avea câteva momente tensionate, reuşiţi să ajungeţi la un acord, iar în cele din urmă vei ajunge să îl admiri.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Fecioară:

Nu te gândeşti deloc azi la consecinţele acţiunilor tale, ceea ce nu va fi deloc bine. Partea şi mai proastă este că ajungi să pierzi ceva foarte important pentru că descoperi că nu i-ai acordat deloc atenţie. Vei regreta!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Balanţă:

Vrei din tot sufletul să impresionezi azi pe cineva din punct de vedere intelectual, dar descoperi că persoana respectivă te place doar pentru frumuseţea ta. Eşti afectată profund, dar nu e cazul: chiar nu ar trebui să îţi pese de părerea respectivei persoane.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Scorpion:

Dacă poţi, ia-ţi liber azi, deoarece nu vei fi în stare să te achiţi aproape de niciuna dintre responsabilităţile tale de la muncă. Sunt şanse mari ca şeful tău să observe şi să îţi spună ceva, iar totul riscă să se transforme într-o dispută verbală.


Horoscop 15 ianuarie 2018, Săgetător:

Ai de-a face azi cu un coleg extrem de neserios, care îţi pasează ţie toate atribuţiile sale. Eşti şi mai tristă din cauza faptului că acest om e văzut bine de colectiv, poate mai bine decât tine. Spune cuiva!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Capricorn:

Ai de făcut o alegere sentimentală azi, iar aştrii îţi atrag atenţia asupra importanţei sale. Dacă răspunsul tău va fi unul negativ, trebuie să te aştepţi ca persoana respectivă să iasă cu totul din viaţa ta şi să nu mai ai parte de ea. Gândeşte-te bine!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Vărsător:

Iubitul tău are o idee care ţie ţi se pare nebunească, în cel mai bun caz şi nu te vei codi deloc să îi transmiţi acest lucru. Eşti însă sigură că atitudinea ta nu are şi alte motive? Poate că ar fi bine să te gândeşti la acest lucru!


Horoscop 15 ianuarie 2018, Peşti:

Felicitări, te-ai mai ales cu încă o zi de weekend! Poate că eşti liberă sau poate că nu e de lucru la serviciu, cert este că azi te vei relaxa mai mult decât ai făcut-o la final de săptămână. Ai numai de câştigat!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS