Horoscopul zilei de duminică, 14 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 14 ianuarie 2018


Horoscop 14 ianuarie 2018, Berbec:

Ziua de duminică începe cum nu se poate mai bine; încercaţi să faceţi câteva schimbări micuţe pe plan personal, care vă vor aduce beneficii frumoase în viitorul apropiat. Spre seară, este posibil să mergeţi la un eveniment organizat de o persoană la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Taur:

A doua zi de weekend este una specială pentru voi deoarece reuşiţi să o petreceţi în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. În cazul în care aveţi de rezolvat conflicte sentimentale sau emoţionale, acesta este cel mai bun moment. Aveţi foarte multă răbdare şi sunteţi dispuşi/se să faceţi sacrificii.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de azi vă găseşte pe drum; profitaţi de această zi liberă şi mergeţi să vă bucuraţi de natură. Momentele pe care le petreceţi în compania oamenilor din jurul vostru vă demonstrează încă o dată cât sunteţi de norocoşi. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Rac:

Prima parte a zilei de 14 ianuarie pare să fie una frumoasă pentru voi; profitaţi de faptul că nu aveţi niciun plan făcut pentru această zi şi încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unei persoane foarte dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Leu:

Ziua de astăzi are rezervat ceva special pentru voi; aştrii vă scot în cale o persoană interesantă, care va juca un rol foarte important în viaţa voastră. Încă este prea devreme să spunem dacă va fi o relaţie strict de amiciţie sau una sentimentală.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Fecioară:

După o săptămână destul de aglomerată pe toate planurile, această zi este aşteptată ca pâinea caldă. Planurile voastre sunt să dormiţi până spre miezul zilei, să vă uitaţi la cât mai multe filme şi să vă relaxaţi în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Balanţă:

Astăzi relaţiile cu oamenii din jurul vostru decurg armonios; pe plan sentimental, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă dea o veste frumoasă la care nici măcar nu vă aşteptaţi. Spre seară, vă bucuraţi de compania unui/ei prieten/e la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Scorpion:

După discuţii lungi şi obositoare cu persoane importante, luaţi decizia de a începe un nou proiect. Este ceva nou pentru voi, însă nu trebuie să aveţi motive de îngrijorare. Totul va decurge armonios cu condiţia ca acest parteneriat să fie unul serios din toate părţile.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Săgetător:

Ziua de azi este cea mai aşteptată zi a săptămânii pentru voi; încercaţi să profitaţi de aceste momente frumoase şi să vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu, a membrilor/elor familiei şi a prietenilor/elor foarte apropiaţi/te. Spre seară, puteţi merge la o petrecere ori aniversare.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de duminică este petrecută în compania partenerului/ei de cuplu; împreună faceţi planuri frumoase pentru viitorul vostru. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a face o vizită unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Vărsător:

Aştrii vă spun că nu trebuie să vă faceţi griji în ceea ce priveşte resursele voastre financiare, în scurt timp veţi găsi o soluţie să rezolvaţi această situaţie. În schimb, încercaţi să vă bucuraţi de aceste momente relaxante alături de oamenii care contează pentru voi.


Horoscop 14 ianuarie 2018, Peşti:

După o săptămână extrem de obositoare, ziua de astăzi este mai mult decât binevenită. Prima parte a zilei este doar pentru relaxare. Imediat după orele prânzului, prietenii/ele dragi au planuri pentru voi; este posibil să faceţi o mică excursie.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS