Horoscopul zilei de vineri, 12 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 12 ianuarie 2018


Horoscop 12 ianuarie 2018, Berbec:

Comunicarea cu persoanele din jurul vostru se face fără probleme. Aveţi răbdare pentru a asculta ce au ceilalţi/lelalte de spus şi abia apoi încercaţi să vă expuneţi punctul de vedere. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun. Este posibil ca spre seară să primiţi o veste frumoasă de la o persoană din trecut.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Taur:

Ziua de azi pare să fie una foarte interesantă pentru Tauri. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze, iar această stare de bine cu care vă afişaţi este molipsitoare pentru aproape toate persoanele cu care interacţionaţi. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză foarte frumoasă, la care nici măcar nu vă aşteptaţi.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de vineri pare să fie una norocoasă pentru Gemeni. Este posibil să primiţi o sumă de bani destul de mare ce pare să fie un bonus dintr-un proiect mai vechi la care aţi lucrat alături de colegii/ele de echipă. Hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a merge într-o vacanţă cu partenerul/a de cuplu sau cu un/o membru/ă al(a) familiei.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Rac:

Este posibil ca astăzi să fiţi surprinşi/se de aştrii cu câteva schimbări neaşteptate şi foarte frumoase în viaţa voastră, în special în ceea ce priveşte viaţa personală. Vă este puţin teamă de tot ce urmează să se întâmple, însă este şi normal. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja mai bine decât credeţi.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Leu:

Azi începe o nouă etapă frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa personală. În cazul în care sunteţi deja într-o relaţie, partenerul/a de cuplu vă face o propunere interesantă, la care nici măcar nu vă aşteptaţi. Dacă sunteţi singuri/e, aştrii vă scot în cale o persoană de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi pe plan profesional. Imediat după orele prânzului, sunteţi invitaţi/te de partener/ă la un prânz unde vă face o surpriză frumoasă. Poate fi vorba despre un cadou la care visaţi de foarte mult timp şi pe care vi-l oferă din toată inima.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Balanţă:

Azi purtaţi discuţii interesante cu colaboratorii/arele pentru a pune bazele unor proiecte noi, de lungă durată. Este posibil să încheiaţi o colaborare foarte frumoasă şi interesantă, complet nouă pentru voi, care vă va aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi din partea superiorilor astfel încât să nu rămâneţi în urmă şi să fiţi nevoiţi/te să le rezolvaţi.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Săgetător:

În această dimineaţă vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale; sunteţi uşor irascibili/e şi nu interacţionaţi tocmai bine cu oamenii din jurul vostru. Spre seară, încercaţi să plecaţi mai repede de la birou şi să faceţi o plimbare în aer liber; veţi reuşi să vă relaxaţi şi să vă puneţi în ordine gândurile.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Capricorn:

Astăzi aştrii vă scot în cale o persoană interesantă cu care veţi avea o legătură profundă încă de la primele cuvinte schimbate. Este dificil să realizaţi ce se întâmplă, însă încercaţi să ţineţi cât mai aproape de voi acest om deoarece vă va ajuta foarte mult în viitorul apropiat. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Vărsător:

O persoană apropiată, membru/ă al(a) familiei sau prieten/ă foarte drag/ă, vă returnează o sumă de bani împrumutată în urmă cu ceva timp şi de care aproape că aţi uitat. Vă bucuraţi pentru că reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi vă rămân câţiva bănuţi şi pentru a face o investiţie într-un proiect cu şanse mari de reuşită.


Horoscop 12 ianuarie 2018, Peşti:

Azi aştrii vă dau o veste frumoasă: urmează să vă ocupaţi de un proiect foarte interesant şi de lungă durată, la care veţi lucra alături de o echipă de colegi/e. Sunt o mulţime de lucruri noi de învăţat, însă nu vă faceţi griji deoarece ştiţi că reuşiţi să vă adaptaţi destul de uşor la schimbări.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS