Horoscopul zilei de duminică, 31 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 31 decembrie 2017


Horoscop 31 decembrie 2017, Berbec:

Vă veţi petrece o mare parte a acestei zile la volanul unei maşini. Conduceţi oameni de la şi la gară, transportaţi cadouri sau pur şi simplu faceţi cumpărăturile pentru Revelion. Veţi avea ocazia şi să vă gândiţi la diverse.


Horoscop 31 decembrie 2017, Taur:

Sunteţi pregătiţi/te să încheiaţi acest an cu zâmbetul pe buze; ştiţi că urmează o perioadă încărcată, însă extrem de frumoasă pentru voi. Aveţi numeroase planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Pe plan sentimental, simţiţi că sunteţi mai aproape ca niciodată de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 31 decembrie 2017, Gemeni:

A doua zi de weekend pare să fie una foarte frumoasă şi relaxantă pentru voi; încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase în preajma partenerului/ei de cuplu. Dacă vremea vă permite, ieşiţi la o scurtă plimbare printr-un parc din apropiere pentru a vă reconecta cu natura.


Horoscop 31 decembrie 2017, Rac:

Astăzi reuşiţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii sentimentale; vă doriţi să petreceţi tot mai multe momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o vizită surpriză din partea unui om foarte drag.


Horoscop 31 decembrie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de duminică vă găseşte făcând câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de ultimele cumpărături pentru petrecerea de Anul Nou. Spre seară, este posibil să mergeţi în vizită la o persoană foarte dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 31 decembrie 2017, Fecioară:

A doua zi de weekend pare să fie una chiar foarte liniştită pentru voi; aţi reuşit să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale, tot ce vă rămâne acum este să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu şi a rudelor.


Horoscop 31 decembrie 2017, Balanţă:

În prima parte a zilei de 31 decembrie nu aveţi planuri, aşa că profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă odihni şi a vă bucura de compania partenerului/ei de cuplu. Spre seară, este posibil să mergeţi la cumpărături; sunteţi în căutarea unei ţinute speciale pentru petrecerea de final de an.


Horoscop 31 decembrie 2017, Scorpion:

După o perioadă destul de încărcată pe plan profesional, azi reuşiţi să respiraţi uşuraţi/te; aţi rezolvat tot ce ţine de sarcinile pe acest an şi chiar aţi făcut planul detaliat pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi în anul 2018. Seara este relaxantă şi frumoasă.


Horoscop 31 decembrie 2017, Săgetător:

Această perioadă este una destul de aglomerată, însă foarte frumoasă pentru Săgetători. Trebuie să vă ocupaţi de câteva detalii importante pe plan personal ce nu mai pot fi amânate. Spre seară este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă.


Horoscop 31 decembrie 2017, Capricorn:

În această perioadă aţi fost destul de stresaţi/te; aţi alergat în stânga şi în dreapta, încercând să vă mulţumiţi toate persoanele dragi din viaţa voastră. Acum iată că a venit momentul să vă liniştiţi şi să vă bucuraţi de puţină relaxare. Este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă un mic cadou.


Horoscop 31 decembrie 2017, Vărsător:

Această zi pare să fie una specială pentru voi deoarece vine la pachet cu o surpriză magică din partea destinului. Profitaţi de aceste momente minunate şi petreceţi clipe frumoase în compania persoanelor care contează cu adevărat pentru voi.


Horoscop 31 decembrie 2017, Peşti:

Azi reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi aşa cum se cuvine de ultima zi a acestui an. Aştrii vă sfătuiesc să profitaţi de această zi frumoasă şi să încercaţi să o petreceţi în compania partenerului/ei de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS