Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 30 decembrie 2017


Horoscop 30 decembrie 2017, Berbec:

Acesta este un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale şi a transforma o pasiune într-o afacere profitabilă pentru voi. S-ar putea să primiţi susţinere financiară din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult şi care vrea să vă ajute.


Horoscop 30 decembrie 2017, Taur:

Urmează o perioadă uşor aglomerată pentru voi pe plan profesional deoarece vreţi să puneţi la punct câteva lucruri importante. Încercaţi să dezvoltaţi un proiect important, la care ţineţi foarte mult şi de pe urma căruia puteţi avea beneficii financiare destul de bune.


Horoscop 30 decembrie 2017, Gemeni:

Ziua de azi pare să fie una destul de liniştită pentru voi; este un moment bun pentru a vă îndrepta atenţia supra vieţii personale şi a încerca să comunicaţi mai mult cu persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, puteţi primi o veste frumoasă din partea unui om special.


Horoscop 30 decembrie 2017, Rac:

Aştrii pregătesc astăzi o zi destul de plictisitoare; este dificil pentru voi să rămâneţi liniştiţi/te şi să nu faceţi mai nimic. V-aţi rezolvat toate sarcinile profesionale şi nu mai aveţi mare lucru de făcut. Spre seară, este posibil să ieşiţi în oraş cu prietenii/ele apropiaţi/te sau colegii/ele de echipă.


Horoscop 30 decembrie 2017, Leu:

Azi poate apărea o mică discuţie serioasă pe plan sentimental; partenerul/a de cuplu se simte pus/ă la zid, motiv pentru care va încerca să se retragă şi să se închidă în el/a. Încercaţi să rezolvaţi această situaţie cu multă diplomaţie; răbdarea şi compromisurile sunt mai mult decât necesare.


Horoscop 30 decembrie 2017, Fecioară:

Pregătiţi toate detaliile pentru câteva proiecte importante de care vreţi să vă ocupaţi începând cu primele zile din 2018. Nu mai aveţi răbdare şi abia aşteptaţi să treacă timpul astfel încât să vă apucaţi de treabă şi să vedeţi rezultatele muncii voastre.


Horoscop 30 decembrie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei de sâmbătă va fi una uşor liniştită, cu câteva sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Spre seară, lucrurile par să se schimbe; o întâlnire de gradul 0 cu o persoană din trecut scoate la iveală emoţii şi sentimente îngropate în sufletul vostru.


Horoscop 30 decembrie 2017, Scorpion:

În această perioadă încercaţi să cereţi atenţie oamenilor din jurul vostru; simţiţi nevoia să ieşiţi în evidenţă, să povestiţi despre viaţa voastră, să vă spuneţi secretele şi să vă puneţi inima pe tavă. Încercaţi să vă înconjuraţi doar de oameni în care sunteţi convinşi/se că puteţi avea încredere deplină.


Horoscop 30 decembrie 2017, Săgetător:

Pe final de an vă gândiţi că este timpul să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă este puţin dificil deoarece ieşiţi din zona de confort, însă veţi avea doar de câştigat de pe urma acestor alegeri. Oamenii dragi vă susţin necondiţionat.


Horoscop 30 decembrie 2017, Capricorn:

Azi vă confruntaţi cu o mică problemă profesională de care încercaţi să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Este posibil să simţiţi că aveţi nevoie de o mână de ajutor, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi părerea unui/ei coleg/e de echipă. Seara va fi relaxantă.


Horoscop 30 decembrie 2017, Vărsător:

Astăzi la locul de muncă superiorii vin cu o surpriză pentru voi; începând cu 2018 vă veţi ocupa de un proiect foarte important, ce se va desfăşura pe o lungă perioadă de timp. Veţi avea mai mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsura eforturilor depuse.


Horoscop 30 decembrie 2017, Peşti:

Această perioadă a fost una destul de obositoare pentru voi; azi reuşiţi să rezolvaţi tot ce este important pe plan profesional şi apoi nu vă rămâne decât să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS