Horoscopul zilei de vineri, 29 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 29 decembrie 2017


Horoscop 29 decembrie 2017, Berbec:

Acesta este un moment foarte bun pentru a reflecta asupra vieţii voastre, asupra alegerilor pe care le-aţi făcut şi asupra drumului pe care mergeţi. În cazul în care simţiţi că ceva nu este în regulă, faceţi marele pas, acceptaţi greşeala făcută şi încercaţi să o reparaţi.


Horoscop 29 decembrie 2017, Taur:

Prima parte a zilei de vineri este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini; nu vă ia foarte mult toată treaba, aşa că imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale. Este posibil să vă faceţi planuri de viitor cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 29 decembrie 2017, Gemeni:

Vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan personal, însă vă este teamă de lucrurile pe care le va spune lumea din jurul vostru. Încercaţi să renunţaţi la ideea că veţi fi judecaţi/te, concentraţi-vă asupra propriei fericiri. Voi contaţi mai mult decât o părere trecătoare.


Horoscop 29 decembrie 2017, Rac:

Întreaga zi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Superiorii au încredere în voi, aşa că vă oferă undă verde. Un/o coleg/ă de echipă vă dă un sfat foarte bun de care ar fi bine să ţineţi cont dacă vreţi ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi.


Horoscop 29 decembrie 2017, Leu:

Proiectele profesionale de care trebuia să vă ocupaţi azi pot fi anulate dintr-un motiv la care nici nu vă gândeaţi; primiţi o veste interesantă şi frumoasă din partea unei persoane dragi care vă va da peste cap toate planurile făcute pentru următoarea perioadă.


Horoscop 29 decembrie 2017, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional şi vă gândiţi că acesta este un moment bun pentru a vă face câteva planuri şi a încerca să schimbaţi ceva în acest sens. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 29 decembrie 2017, Balanţă:

Încercaţi să vă concentraţi foarte mult asupra vieţii profesionale; profitaţi de aceste momente pentru a gândi strategii şi a face planuri detaliate pentru proiectele de care vreţi să vă ocupaţi în următoarea perioadă. Spre seară, sunteţi destul de relaxaţi/te.


Horoscop 29 decembrie 2017, Scorpion:

Ziua de astăzi este una aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini importante. Superiorii au încredere în voi şi aşteaptă rezultate frumoase aşa că presiunea este şi mai mare. Nu vă grăbiţi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 29 decembrie 2017, Săgetător:

Vă confruntaţi cu câteva probleme neaşteptate la locul de muncă; este posibil să faceţi câteva schimbări importante şi chiar să amânaţi mici planuri făcute pentru această perioadă. Orice ar fi, încercaţi să rămâneţi calmi/e deoarece doar aşa veţi găsi soluţiile pe care vi le doriţi.


Horoscop 29 decembrie 2017, Capricorn:

Pentru ca lucrurile să iasă aşa cum vă doriţi pe plan profesional, aştrii vă sfătuiesc să faceţi pe cât posibil să vă păstraţi calmul şi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. În cazul în care simţiţi că aveţi nevoie de o a doua părere, nu ezitaţi să cereţi ajutorul unui/ei coleg/e de echipă.


Horoscop 29 decembrie 2017, Vărsător:

Cel mai bun lucru pe care îl puteţi face azi pentru voi şi sufletul vostru este să fiţi liniştiţi/te; este o perioadă foarte frumoasă pentru voi şi încercaţi să profitaţi de ea. Partenerul/a de cuplu vă este alături, iar comunicarea dintre voi devine tot mai frumoasă.


Horoscop 29 decembrie 2017, Peşti:

Astăzi trebuie să fiţi pregătiţi/te pentru orice; la locul de muncă apar câteva situaţii neaşteptate de care încercaţi să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să reveniţi la sarcinile voastre. Păstraţi-vă cumpătul şi oferiţi atenţia cuvenită tuturor problemelor.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS