Horoscopul zilei de joi, 28 decembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 28 decembrie 2017


Horoscop 28 decembrie 2017, Berbec:

Azi vă confruntaţi cu o situaţie uşor complicată pe plan profesional; vă doriţi să o rezolvaţi pe cont propriu, însă aştrii vă sfătuiesc să cereţi o mână de ajutor. Alături de colegii/ele de echipă veţi reuşi să găsiţi o soluţie eficientă mult mai repede decât credeţi.


Horoscop 28 decembrie 2017, Taur:

Această perioadă a fost una foarte frumoasă pentru Tauri. Aţi învăţat multe lucruri de la oamenii pe care i-aţi avut în jurul vostru în perioada sărbătorilor; de asemenea, încercaţi să puneţi în aplicare sfaturile primite de la aceştia. Spre seară, vreţi să ajutaţi un/o prieten/ă care are o problemă mai dificilă.


Horoscop 28 decembrie 2017, Gemeni:

Astăzi încercaţi să oferiţi cât mai multă iubire şi vă aşteptaţi să primiţi acelaşi lucru în schimb. Cel mai probabil, partenerul/a de cuplu vă pregăteşte o surpriză minunată, de care să vă amintiţi cu drag peste ani şi pe care să o spuneţi copiilor şi nepoţilor voştri.


Horoscop 28 decembrie 2017, Rac:

Prima parte a zilei de joi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante; superiorii au încredere în voi şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie. Spre seară, în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 28 decembrie 2017, Leu:

Este posibil ca azi să vă întâlniţi cu o persoană destul de importantă pentru a discuta despre o colaborare pentru anul 2018. Aveţi emoţii, însă reuşiţi să le ascundeţi foarte bine şi să daţi dovadă de profesionalism astfel încât să reuşiţi să atrageţi acest om de partea voastră.


Horoscop 28 decembrie 2017, Fecioară:

Ziua de 28 decembrie promite să fie una plină de evenimente interesante pe toate planurile. La locul de muncă este o uşoară agitaţie cu care încercaţi să ţineţi pasul; deciziile pe care le luaţi în această perioadă vă vor aduce numeroase beneficii într-un timp destul de scurt.


Horoscop 28 decembrie 2017, Balanţă:

Ziua de joi pare să fie una destul de agitată pentru voi; lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi pe plan profesional, motiv pentru care este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă călcaţi pe orgoliu şi să cereţi ajutorul superiorilor. Spre seară, primiţi o veste nu tocmai plăcută din partea persoanei iubite.


Horoscop 28 decembrie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să puneţi bazele unui proiect important de care vreţi să vă ocupaţi pe întreaga perioadă a următorului an. Superiorii au încredere în voi, aşa că vă dau undă verde în ceea ce priveşte schimbările în echipă.


Horoscop 28 decembrie 2017, Săgetător:

Ziua de azi pare să fie una foarte bună pentru viaţa personală; încercaţi să interacţionaţi mai bine cu oamenii din jurul vostru, să fiţi mai atenţi/te la nevoile lor, să lăsaţi deoparte măştile şi să spuneţi ce aveţi pe suflet. Seara vine cu o mare surpriză.


Horoscop 28 decembrie 2017, Capricorn:

Ziua de joi este petrecută la locul de muncă; este o perioadă foarte bună pentru întâlniri, discuţii şi negocieri importante pentru viitoarele proiecte. Aveţi şansa de a obţine o colaborare pe termen lung, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 28 decembrie 2017, Vărsător:

Astăzi pare să fie o zi frumoasă pentru voi; este posibil să primiţi o sumă de bani destul de importantă, care vă ajută să vă dezvoltaţi pe plan profesional. Hotărâţi să investiţi într-un proiect amplu pe care să îl desfăşuraţi pe întreaga perioadă a anului 2018.


Horoscop 28 decembrie 2017, Peşti:

Azi reveniţi la locul de muncă, unde vă aşteaptă destul de multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Spre seară, după ce terminaţi programul, mergeţi să cumpăraţi un cadou frumos partenerului/ei de cuplu sau unei persoane foarte dragi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS