Horoscopul zilei de luni, 1 ianuarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 1 ianuarie 2018


Horoscop 1 ianuarie 2018, Berbec:

Azi este posibil să aveţi parte de o mulţime de întâlniri plăcute, neaşteptate şi coincidenţe misterioase ce vă vor da foarte mult de gândit cu privire la destin. Mai mult, este posibil, să fiţi atât de uimiţi/te de tot ce se întâmplă încât să alegeţi să faceţi o schimbare bruscă în viaţa personală.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Taur:

Vă doriţi să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională; încă vă este teamă să ieşiţi din carapacea voastră şi din zona de confort, însă consideraţi că este momentul pentru câteva decizii îndrăzneţe dacă vreţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în voi şi totul va fi bine.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Gemeni:

Ziua de luni pare să fie una relaxantă şi frumoasă pentru voi; este un moment foarte bun pentru a acorda mai multă atenţie relaţiei sentimentale. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi iubirea vieţii voastre.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Rac:

Profitaţi de prima zi din acest an şi încercaţi să vă faceţi un plan uşor detaliat pentru 2018; vreţi să fiţi pregătiţi/te să începeţi în forţă un nou capitol al vieţii voastre pe toate planurile. Aveţi multă încredere în voi şi sunteţi dispuşi/se să faceţi câteva schimbări îndrăzneţe pentru a vă atinge visurile.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Leu:

Azi, după o discuţie sinceră şi matură avută cu partenerul/a de cuplu sau cu o persoană la care ţineţi foarte mult, hotărâţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională. Nu puteţi face asta chiar acum, motiv pentru care profitaţi de următoarea perioadă pentru a face un plan detaliat cu ce urmează să se întâmple şi drumul pe care alegeţi să mergeţi mai departe.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Fecioară:

Profitaţi din plin de această zi minunată şi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în preajma oamenilor dragi din viaţa voastră; spre seară, vă bucuraţi de momente speciale în compania partenerului/ei de cuplu şi a prietenilor apropiaţi. Pe plan personal, simţiţi că sunteţi pregătiţi/te pentru un an de poveste.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Balanţă:

Sunteţi responsabili/e cu pregătirea petrecerii de Sfântul Vasile, motiv pentru care faceţi tot posibilul ca toate detaliile să fie bine puse la punct. Sunteţi uşor agitaţi/te, însă foarte entuziasmaţi/te pentru viitor deoarece ştiţi că vă aşteaptă multe lucruri interesante şi frumoase.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Scorpion:

La început de an vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale pentru a pune la punct ultimele detalii cu privire la un proiect destul de important pe care vreţi să îl începeţi. Partenerul/a de cuplu vă înţelege şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Săgetător:

Astăzi sunteţi mai energici/e şi mai creativi/e ca niciodată; aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale deoarece aveţi ocazia de a face un plan foarte frumos pentru un proiect de care urmează să vă ocupaţi. Veniţi cu idei îndrăzneţe şi originale.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Capricorn:

Sunteţi mulţumiţi/te şi recunoscători/are de tot ce s-a întâmplat în 2017 şi abia aşteptaţi să vedeţi ce vă rezervă 2018. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Vărsător:

Aceasta este o perioadă extrem de frumoasă, însă uşor obositoare pentru voi; aveţi foarte multe lucruri de care trebuie să vă ocupaţi, însă tot ce vă doriţi în aceste momente este să vă relaxaţi şi să vă odihniţi. Nu grăbiţi lucrurile, faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 1 ianuarie 2018, Peşti:

Ziua de azi este un moment excelent pentru a vă ocupa de viaţa profesională; aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare. De asemenea, în cazul în care vreţi să faceţi schimbări în carieră, nu mai staţi pe gânduri; acesta este momentul pe care îl aşteptaţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS