Horoscop Urania zilnic: marţi, 12 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 12 septembrie 2017


Horoscop 12 septembrie 2017, Berbec:

Dacă ieri astrele v-au sfătuit să nu cumva să cădeţi pradă impulsivității, azi îndemnul lor este chiar contrar: ele vă îndeamnă să ţineţi cont de intuiția voastră. Dacă simţiţi că trebuie să faceţi ceva, faceţi-o, deoarece cheia reușitei astăzi este să vă ascultați inima. Veţi vedea câtă dreptate au.


Horoscop 12 septembrie 2017, Taur:

Marţi aveţi parte de o schimbare care vă va face să vă simţiţi extrem de sentimentali/e; poate este vorba de o mutare sau de o tranziție din viața voastră pe care o aşteptaţi demult, dar al cărei efect abia acum îl conştientizaţi. Începeţi să deveniţi nostalgici/e, vă simţiţi cuprinşi/se de dor sau de regrete. Nu plecaţi urechea la ele.


Horoscop 12 septembrie 2017, Gemeni:

Este posibil ca astăzi membrii/ele familiei voastre să fie mai puțin sinceri/e cu voi, să se comporte de parcă aţi fi mai puțin importanţi/te decât sunteţi în realitate. Vă va deranja acest lucru, dar până la urmă vor realiza cât rău fac. Aşteptaţi-vă să auziţi foarte multe scuze.


Horoscop 12 septembrie 2017, Rac:

Vă gândiţi tot mai serios să începeţi un nou proiect, dar nu ştiţi prea bine ce să alegeţi. Vreţi poate un loc de muncă nou, însă nu sunteţi prea siguri/e în ce direcție să vă orientaţi. Sfatul astrelor este să amânaţi decizia, fiindcă azi inspirația nu este de partea voastră.


Horoscop 12 septembrie 2017, Leu:

Unul dintre echipamentele cu care lucraţi de obicei s-ar putea să se defecteze azi, dar nu vă faceţi prea multe griji, fiindcă veţi reuși să îl reparaţi în scurt timp. Dar nu vă apucaţi voi de el, ci aşteptaţi să vină un profesionist; voi riscaţi să îi faceţi și mai mult rău.


Horoscop 12 septembrie 2017, Fecioară:

Vreţi să daţi de cineva astăzi, dar șansele de a reuși să luaţi legătura cu el sunt minime. Nu este vorba de faptul că persoana respectivă nu vrea să dea ochii cu voi, dar mijloacele tehnologice care v-ar ajuta să vă conectați sunt la pământ. Nici telefonul, nici e-mailul nu vă vor fi utile azi.


Horoscop 12 septembrie 2017, Balanţă:

Azi sunteţi destul de afectaţi/te de confuzie, iar motivele pentru aceste sentimente sunt de ordin financiar. O persoană din anturajul sau din familia voastră are probleme cu banii, iar voi vă număraţi printre singurii care ar putea-o ajuta. Ceea ce vă supără este că aţi făcut-o de multe ori până acum, fără ca el/a să învețe ceva.


Horoscop 12 septembrie 2017, Scorpion:

Astăzi simţiţi că vă curge aventura prin vene și vreţi să vă asumaţi mai multe riscuri decât ar trebui. Nu spun că este ceva rău, dar astrele nu vă garantează prea multă siguranță. Înainte de a vă apuca de un sport extrem, mai bine gândiţi-vă la sănătatea voastră. Vă puteți distra și altfel.


Horoscop 12 septembrie 2017, Săgetător:

Mai ales dacă aţi făcut exerciții numeroase în zilele precedente, azi veţi simți nevoia să vă relaxaţi. Se poate să suferiţi de febră musculară sau chiar de o luxație. O zi de odihnă nu strică nimănui, mai ales când aceasta este perfect justificată; ascultaţi de semnalul pe care vi-l oferă corpul vostru și nu îl obosiţi prea mult.


Horoscop 12 septembrie 2017, Capricorn:

Ceva ce se întâmplă cu un/o amic/ă al/a vostru/astră vă va afecta foarte puternic azi. Nu aveţi ce să faceţi însă, dar tot suferiţi în tăcere pentru el/a. Deși știu că este dificil să vă pese mai puțin, astrele sunt de părere că poate ar fi mai bine să nu vă lăsaţi foarte mult afectaţi, fiindcă așa nu îl/o ajutați nicicum.


Horoscop 12 septembrie 2017, Vărsător:

O persoană apropiată de voi s-a supărat din cale afară azi, pur și simplu. Nu înţelegeţi ce se întâmplă cu el/a și vi se pare extrem de nedrept că reacționează așa și că vă strică vouă ziua. Nu o combateţi însă, ci încercaţi să îi ascultați punctul de vedere; poate veţi constata că are chiar dreptate.


Horoscop 12 septembrie 2017, Peşti:

Aveţi chef să schimbaţi ceva în viața voastră marţi, să faceţi ceva palpitant. Dar poate că nu este chiar cea mai bună idee; vă lipsește inspirația și aveţi tendința de a arunca cu bani în stânga și în dreapta pentru a compensa acest lucru. Mai bine apropiaţi-vă de o carte bună sau apelaţi la muzică și vă veţi simți mai bine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS