Horoscop Urania zilnic: luni, 11 septembrie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 11 septembrie 2017


Horoscop 11 septembrie 2017, Berbec:

Aveţi tendința de obicei de a lua deciziile foarte rapid, fără să vă gândiţi, pentru că impulsivitatea se numără printre trăsăturile voastre definitorii. Azi ar fi bine însă să vă împotriviţi cât puteți de mult acestei tendințe, pentru că vă poate costa scump. Nu vreţi să vă confruntați cu niște consecințe nefericite.


Horoscop 11 septembrie 2017, Taur:

Luptaţi astăzi împotriva obiceiului vostru de a vedea viața în alb și negru, pentru că vă poate afecta una dintre cele mai importante relații. Una dintre persoanele dragi face ceva greșit, dar nu din intenție, însă voi deveniţi foarte intransigenţi/te la adresa sa. Nu vreţi să îl/o pierdeţi pentru că nu puteți ierta.


Horoscop 11 septembrie 2017, Gemeni:

În ultima perioadă aţi fost protagoniştii/stele unei călătorii de autodescoperire, care v-a făcut să vă maturizaţi sau să vă schimbaţi în profunzime. Răsplata va fi azi reprezentată de apariția unor prieteni/e sau chiar a unui interes sentimental, care se vor potrivi perfect cu noua voastră personalitate.


Horoscop 11 septembrie 2017, Rac:

Voi sunteţi nişte ființe mistice, unele care au fost mereu în legătură cu Universul. Azi astrele sunt de părere că această abilitate vă va fi recompensată, fiindcă veţi primi un mesaj care poate să vă schimbe viața. Fiţi doar atenţi/te la ceea ce se întâmplă în jur, pentru că va fi un moment esențial pentru existența voastră.


Horoscop 11 septembrie 2017, Leu:

Astăzi vă liniştiţi și începeţi să fiţi mai tăcuţi/te. Acest lucru vă va ajuta, deoarece întâlniţi o persoană cu care vă împrieteniţi și pe care altfel nu aţi fi observat-o. Veți deveni amici/e foarte buni/e sau poate chiar ceva mai mult.


Horoscop 11 septembrie 2017, Fecioară:

Dacă aţi dat din colț în colț fiindcă nu ştiaţi ce decizie să luaţi într-o anumită situație, luni beneficiaţi de o limpezire a problemei. Pur și simplu realizaţi singuri/e care este răspunsul, unul deosebit de practic, care se va dovedi perfect. Veţi avea parte doar de evoluții pozitive, așa că aveţi toate motivele să vă bucuraţi.


Horoscop 11 septembrie 2017, Balanţă:

Azi este una dintre acele zile în care riscaţi să vedeţi lucrurile altfel decât sunt în realitate. Aveţi tendința de a vă înșela singuri/e și vă comportați de parcă aţi fi una dintre acele persoane naive, care refuză să vadă tristul adevăr. Ceea ce nu înseamnă că nu puteți lupta împotriva acestui impuls, conștientizându-l.


Horoscop 11 septembrie 2017, Scorpion:

S-ar putea să aveţi foarte mult timp la dispoziție, ceea ce se poate dovedi destul de periculos. Începeţi să vă gândiţi la ceea ce s-a întâmplat în trecut și aveţi înclinația de a repeta o greșeală care v-a costat mult în trecut, dar ale cărei efecte negative le-aţi uitat acum. Aveţi mare grijă!


Horoscop 11 septembrie 2017, Săgetător:

Vă număraţi printre cele mai altruiste semne din zodiac, ceea ce spune multe despre voi. Astăzi un/o prieten/ă apropiat/ă are mult de suferit, iar voi trebuie neapărat să fiţi alături de el/a. Lăsaţi tot ceea ce aveţi de făcut și fiţi lângă el/a, întindeţi-i mâna de ajutor care îl/o va salva.


Horoscop 11 septembrie 2017, Capricorn:

Este destul de probabil ca cineva apropiat să vă pună azi motivele sau gândurile la îndoială, să se comporte de parcă nu v-ar cunoaște. Vă doare foarte mult acest lucru, dar astrele sunt de părere că nu este cazul să o luaţi personal, ci să daţi dovadă de sinceritate și să acceptați ceea ce vi se întâmplă.


Horoscop 11 septembrie 2017, Vărsător:

Azi nu va fi prea greu să lucraţi la obiectivele voastre, așa că ar fi cazul să o faceţi. Aţi prefera mai degrabă să vă relaxaţi, dar contextul astrologic luptă în favoarea îndeplinirii a ceea ce vă doriţi voi. Profitaţi de ocazie și nu lăsaţi o asemenea zi să vă scape printre degete.


Horoscop 11 septembrie 2017, Peşti:

Este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa profesională. Superiorii vă oferă posibilitatea de a prelua frâiele unui proiect foarte important, cu şanse mari de reuşită. Sună foarte bine această oportunitate, însă veţi fi nevoiţi/te să faceţi şi câteva compromisuri în ceea ce priveşte timpul vostru. Nu luaţi o decizie finală fără a discuta cu partenerul/a de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS