Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 iulie 2017


Horoscop 1 iulie 2017, Berbec:

Aţi reuşit să terminaţi aproape tot ce era important pe plan profesional, aşa că nu vă mai rămâne decât să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de momente frumoase alături de oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, s-ar putea să faceţi o vizită unui/ei prieten/e pe care nu l-aţi/aţi mai văzut/o de mult timp.


Horoscop 1 iulie 2017, Taur:

Această perioadă este mai grea pentru voi deoarece încercaţi să luaţi o decizie importantă cu privire la viaţa profesională. Încercaţi să aveţi răbdare şi să profitaţi de acest weekend pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. De asemenea, analizaţi cu mare atenţie toate detaliile înainte de a face alegerea finală.


Horoscop 1 iulie 2017, Gemeni:

Pe plan profesional trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, însă vă este greu să vă concentraţi şi este posibil să amânaţi aceste sarcini pentru următoarea săptămână. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos.




Horoscop 1 iulie 2017, Rac:

Astăzi reuşiţi să interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru; s-ar putea să fiţi nevoiţi/te să luaţi o decizie importantă pe plan profesional, motiv pentru care faceţi tot posibilul să aveţi răbdare şi să analizaţi cât mai bine situaţia; în cazul în care aveţi nevoie, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 1 iulie 2017, Leu:

Relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru este una deschisă şi foarte sinceră; vă este destul de uşor să vă exprimaţi liber gândurile şi sentimentele, în special cu membrii/ele familiei şi prietenii/ele dragi. Pe plan sentimental, purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 1 iulie 2017, Fecioară:

Ziua de sâmbătă este un moment foarte bun pentru a purta discuţii sincere şi mature cu partenerul/a de cuplu; în cazul în care aveţi de luat o decizie importantă, nu mai ezitaţi. De asemenea, pentru ca lucrurile să funcţioneze este necesar ca amândoi să faceţi compromisuri.


Horoscop 1 iulie 2017, Balanţă:

Prima parte a zilei de azi este dedicată vieţii profesionale; încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini importante astfel încât mâine să vă concentraţi doar pe viaţa de familie. Spre seară, reuşiţi să interacţionaţi bine cu persoanele cu care intraţi în contact.


Horoscop 1 iulie 2017, Scorpion:

Astăzi primiţi o invitaţie la un eveniment frumos; deşi nu aveţi niciun chef, astrele vă recomandă să mergeţi deoarece întâlniţi oameni noi şi interesanţi. Şansele de a vă face noi prieteni/e sunt destul de mari. De asemenea, dacă sunteţi singuri/e lucrurile se pot schimba după această seară.


Horoscop 1 iulie 2017, Săgetător:

După o săptămână foarte aglomerată, în care nervii v-au fost întinşi la maxim, ziua de sâmbătă pare să fie floare la ureche. În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, destul de simple, iar după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale.




Horoscop 1 iulie 2017, Capricorn:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu un proiect important, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi/te la modul în care se desfăşoară lucrurile. Din cauza stresului, relaţia cu colegii/ele de echipă poate fi una aprinsă. Spre seară, vă bucuraţi de compania membrilor/elor familiei.


Horoscop 1 iulie 2017, Vărsător:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de sarcinile importante pe plan profesional; vreţi ca ziua de mâine să fie doar despre viaţa personală, motiv pentru care încercaţi să trageţi tare acum şi să vă rezolvaţi toate proiectele şi sarcinile. Spre seară este posibil să primiţi o vizită surpriză.


Horoscop 1 iulie 2017, Peşti:

După o săptămână foarte aglomerată, s-ar putea ca partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu un mic cadou; poate fi vorba despre o scurtă ieşire romantică pentru acest weekend. În cazul în care sunteţi singuri/e, astrele au planuri mari pentru voi pentru această seară, când vă scot în cale o persoană interesantă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS