Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 martie 2017


Horoscop 22 martie 2017, Berbec:

Azi reuşiţi după destul de multă vreme să nu vă mai aruncaţi cu capul înainte într-un proiect dificil, care nici măcar nu vă aduce prea multe beneficii. Dimpotrivă, după ce vă gândiţi bine la ceea ce se poate întâmpla, ajungeţi la concluzia că sunteţi mai bine în afara lui. Astrele vă aplaudă decizia!


Horoscop 22 martie 2017, Taur:

Veţi scoate din sărite astăzi pe cineva cu precauția voastră aproape ieșită din comun. Nu ştiţi prea bine ce cale să apucaţi pe plan profesional și riscaţi să pierdeţi o mare oportunitate din cauză că nu reuşiţi să vă decideţi. Iar persoana pe care o iritați are și motive să se simtă astfel, pentru că aţi afectat-o cu rezerva voastră!


Horoscop 22 martie 2017, Gemeni:

Azi veţi reuși să vă înţelegeţi de minune cu o persoană cu care vă certați de obicei! Vă așezați și discutați, descoperind împreună că nu sunteți atât de diferiţi precum credeați. Astrele sunt de părere că respectul mai mare pe care i-l arătați este cel care produce această binevenită schimbare!


Horoscop 22 martie 2017, Rac:

Uitaţi de grijă azi, pentru că nu aveţi absolut niciun motiv pentru ea! Ziua de miercuri se va desfășura plăcut, iar voi veţi fi înconjuraţi de oameni cu care vă înţelegeţi de minune și care se dovedesc așezați, liniștiți, așa cum vă place vouă. Înclinația spre precauție este cea care vă înseninează astfel ziua!


Horoscop 22 martie 2017, Leu:

Azi aveţi un moment de compatibilitate perfectă cu partenerul/a de cuplu. Într-o împrejurare care altfel nu vi s-ar părea cu nimic specială descoperiţi cât de bine vă înţelegeţi cu el/ea și cum vă completați amândoi de minune. Este una dintre acele clipe rare, de dragoste absolută, la care visăm cu toții!


Horoscop 22 martie 2017, Fecioară:

Fiţi pregătiţi să interveniţi azi într-o problemă care li se pare tuturor incredibil de grea. Poate va fi nevoie să liniştiţi sau să aveţi grijă de un/o membru/ă al/a familiei care nu o duce prea bine sau să daţi o veste incredibil de proastă. Nu aveţi niciun chef să fiţi voi cei care își asumă responsabilitatea, dar ştiţi că nu este nimeni mai pregătit.


Horoscop 22 martie 2017, Balanţă:

Se mai detensionează puţin lucrurile la serviciu şi veţi reuşi să vă sincronizaţi cu colegii de muncă astfel încât să meargă totul bine. Vi se pregăteşte o surpriză plăcută din partea partenerului/ei. Poate vă invită la un film sau o piesă de teatru. Cert este că veţi avea parte de o seară excelentă, cu înţelegere şi tandreţe.


Horoscop 22 martie 2017, Scorpion:

Nu pierdeţi timp azi, deoarece astrele vă atenționează că riscaţi să rataţi un termen de predare extrem de important! Problema este că sunteţi chiar mai minuţioşi decât de obicei și analizaţi cu mai mare atenție toate detaliile proiectelor voastre, ceea ce vă încetinește considerabil.


Horoscop 22 martie 2017, Săgetător:

Astăzi aveţi și voi în sfârșit răgazul de a vă mai liniști, ceea ce nu vă aduce însă prea multă fericire. Stând în casă, descoperiţi din întâmplare ceva ce vă neliniștește profund și pe care nu vi-l puteți explica prea bine. Din păcate, astrele sunt de părere că cele mai negre bănuieli ale voastre se pot adeveri.


Horoscop 22 martie 2017, Capricorn:

Se anunță la orizont o ceartă cu persoana iubită, care vă va face incapabili să vă desfăşuraţi activitatea obișnuită! Vă simţiţi puțin vinovaţi/te sau vă temeţi pentru viitorul relației voastre, ceea ce vă va afecta concentrarea la muncă. Dacă aveţi această posibilitate, ar fi mai bine să încercaţi să vă luaţi liber.


Horoscop 22 martie 2017, Vărsător:

Ziua de miercuri este foarte bună pentru a fi dedicată vieţii sentimentale; comunicaţi foarte bine cu partenerul/a de cuplu şi astrele vă oferă chiar şi şansa de a rezolva o problemă mai veche sau un conflict care v-a dat bătăi de cap în ultima perioadă.


Horoscop 22 martie 2017, Peşti:

Azi vă veţi consuma din cauza unei greșeli pe care aţi făcut-o mai demult și care v-a costat scump. Din păcate, nu puteți trece peste ea și, în climatul afectat de precauție al zilei, gândurile vă zboară la ceea ce s-a întâmplat. Renunţaţi să vă mai chinuiţi, mai ales că nu puteți schimba nimic!



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS