Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 aprilie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 1 aprilie 2016


Horoscop 1 aprilie 2016, Berbec:

Activităţile de vineri sunt destul de stresante, însă reuşiţi să vă ocupaţi de ele fără nicio problemă. Starea de optimism vă ajută să rămâneţi pe drumul vostru şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Ultima parte a zilei este favorabilă pentru exprimarea sentimentelor.


Horoscop 1 aprilie 2016, Taur:

Sunteţi foarte diplomaţi în discuţiile pe care le aveţi cu şefii şi partenerii de afaceri; reuşiţi să le spuneţi fix ce vor să audă, însă faceţi aşa cum credeţi voi că este mai bine. Spre seară, vă concentraţi asupra unui proiect personal pe care vreţi să îl dezvoltaţi.


Horoscop 1 aprilie 2016, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi câteva alegeri nu tocmai plăcute, însă foarte importante pentru viitorul vostru profesional. Deşi partenerul de cuplu joacă un rol important în viaţa voastră, pentru o perioadă de timp sunteţi nevoiţi să vă concentraţi toată atenţia asupra carierei şi proiectelor de care vă ocupaţi.


Horoscop 1 aprilie 2016, Rac:

Sunteţi foarte concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi; în sfârşit consideraţi că aţi ajuns pe drumul pe care vi-l doreaţi, iar acum nu faceţi altceva decât să demonstraţi tuturor care v-au ajutat că sunteţi persoanele potrivite pentru aceste sarcini. Spre seară puteţi primi un sfat neaşteptat de la cineva necunoscut.


Horoscop 1 aprilie 2016, Leu:

Întreaga zi pare să fie una foarte obositoare pentru voi; aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi puţin timp la dispoziţie. Din fericire, reuşiţi să găsiţi o modalitate eficientă pentru a termina totul înainte de lăsarea serii. Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 1 aprilie 2016, Fecioară:

Lucrurile nu stau tocmai bine între voi şi persoanele apropiate, în special rudele de vârstă înaintată. Oricât de mult aţi încerca să rămâneţi calmi, vă este tot mai dificil să treceţi cu vederea anumite aspecte pe care voi le consideraţi deranjante; din fericire, partenerul de cuplu vă ajută să mergeţi mai departe.


Horoscop 1 aprilie 2016, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi o călătorie de afaceri pentru a vă ocupa de un proiect foarte important; din cauza mediului formal în care vă aflaţi vă puteţi simţi singuri şi nostalgici. Chiar şi aşa, daţi dovadă de profesionalism şi vă concentraţi întreaga atenţie asupra sarcinilor primite din partea şefilor.


Horoscop 1 aprilie 2016, Scorpion:

În prima parte a zilei reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale fără nicio problemă; sunteţi foarte atenţi la detalii şi acest lucru chiar face diferenţa în cariera voastră. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi pentru a vă cere ajutorul cu privire la o problemă destul de dificilă.


Horoscop 1 aprilie 2016, Săgetător:

Sentimentul de a fi aproape de oamenii dragi este unul destul de puternic astăzi, în special în a doua parte a zilei când vă confruntaţi cu mici probleme emoţionale. Sfaturile pe care le primiţi vă ajută să rezolvaţi ce vă propuneţi. Spre seară aveţi ocazia să vă liniştiţi şi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 1 aprilie 2016, Capricorn:

Pentru a ajunge acolo unde vă doriţi, este necesar să fiţi dispuşi să vă asumaţi riscuri şi chiar să faceţi anumite compromisuri. Încercaţi să fiţi cu un pas înaintea competitorilor voştri. A doua parte a zilei este o perioadă foarte bună pentru a face planurile necesare pentru zilele următoare.


Horoscop 1 aprilie 2016, Vărsător:

Din cauza unei investiţii destul de importante făcute în urmă cu puţin timp, este posibil ca astăzi să vă confruntaţi cu mici probleme financiare. Rămâneţi optimişti şi faceţi tot posibilul să găsiţi o soluţie eficientă care să rezolve această situaţie. Seara vine cu o veste frumoasă pe plan personal.


Horoscop 1 aprilie 2016, Peşti:

În cazul în care există o anumită tensiune între voi şi colegii de muncă sau şefi, încercaţi să vă asiguraţi că diferenţele în preferinţele şi opiniile voastre să nu se accentueze. În caz contrar, puteţi săpa rapid un abis destul de adânc între voi şi oamenii care vă pot ajuta foarte mult pe viitor.

 

Horoscop Urania săptămânal: 4-10 aprilie 2016

 
Horoscop Urania 4-10 aprilie 2016


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Berbec:

Luna Nouă din data de 7 aprilie se desăvârșește tocmai în zodia nașterii voastre, semn cum că fie sunteţi plini de energie săptămâna aceasta sau cel puțin la mijlocul ei, fie vă simţiţi obosiţi și nehotărâţi încotro să vă direcţionaţi resursele. Luaţi lucrurile uşor-uşor, relaxaţi-vă și nu vă suprasolicitaţi. Încercaţi să nu faceţi abuz de nimic, dar mai ales de voi înşivă, deci căutaţi să fiţi moderaţi.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Taur:

Luna Nouă din ziua de 7 se formează în casa subconștientului vostru, motiv pentru care șansele sunt mai mari săptămâna aceasta decât de obicei să vă enervaţi foarte tare. Atâta timp cât nu acumulaţi energie negativă, nu riscaţi să izbucniţi într-un moment inoportun sau să deterioraţi relațiile cu apropiaţii din cauza unor vorbe spuse la supărare pe care veţi ajunge să le regretați la un moment dat mai târziu.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Gemeni:

Luna traversează din data de 8 până în data de 9 casa subconștientului vostru, ceea ce v-ar putea face mai îndărătnici decât de obicei, atitudine care ar putea lucra, cel puțin în anumite cazuri, în defavoarea voastră. Folosiţi-vă de această ocazie pentru a repera acele tipare de gândire și manifestare proprii care nu se încadrează în viziunea majorității și a voastră personală că sunteţi nişte oameni flexibili.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Rac:

În data de 10 aprilie, Luna pătrunde în casa subconștientului din horoscopul vostru general, surescitându-vă mental și creându-vă predispoziția de a învesti prea mult timp și energie în vehicularea a tot felul de scenarii rupte de realitate. În loc să vă pierdeţi vremea astfel, mai bine vă gândiţi cum anume aţi putea să faceţi să vă găsiţi echilibrul și pacea interioară.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Leu:

Luna Nouă din data de 7 aprilie se formează în casa filozofiei voastre de viață, ceea ce înseamnă că săptămâna aceasta se deschide un capitol în viața voastră în care se dorește să puneţi mai mult preț pe originalitate, curaj și inițiativă. Noutatea și spontaneitatea nu numai că pot schimba peisajul actual al vieții voastre, dar vă și conferă un suflu proaspăt de care poate aveaţi nevoie perioada aceasta.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 7 se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând schimbări de substanță în viața voastră săptămâna aceasta care pe lângă că deschid un nou capitol în viața voastră, mai au și un impact emoțional destul de puternic. Orice s-ar întâmpla, reţineţi că această lunație încearcă să vă facă să înţelegeţi că schimbarea nu ar trebui să vă sperie prea mult.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Balanţă:

În zilele de 4 şi 5 aprilie, Luna traversează casa sănătății voastre fizice, fapt ce denotă că ar putea fi nevoie să depuneţi mai multe eforturi decât de obicei să vă menţineţi cotele de energie la un nivel ridicat. Dacă se întâmplă să nu vă simţiţi în largul vostru, consultaţi un medic și nu vă bazaţi pe sfaturile apropiaților, chiar dacă sunt bine intenționați. Doar un specialist vă poate ajuta așa cum se cuvine.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din 7 aprilie se perfectează tocmai în casa sănătății voastre fizice, semn cum că s-ar dori ca săptămâna aceasta, mai ales la mijlocul ei, să evitați activitățile care vă predispun la accidente casnice sau de orice altă natură. Nu v-ar prinde rău să fiţi mai activi, mai ales dacă munca voastră este una sedentară, care nu vă solicită prea mult din punct de vedere fizic. Luaţi-o pas cu pas și va fi bine.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Săgetător:

În zilele de 8 şi 9 aprilie, Luna se mișcă prin casa sănătății voastre fizice, predispunându-vă la lene și lâncezeală. Nu este nimic rău în a vă răsfăța din când în când cu o masă copioasă sau cu o zi în care să nu faceţi altceva decât să vă odihniţi, dar dacă acest lucru a devenit o obișnuință, s-ar putea să percepeţi efectele negative ale acestei atitudini zilele acestea. Aveţi mai multă grijă de voi.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din data de 7 aprilie se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu cum că a venit momentul să vă eliberaţi de ultima fărâmă de agresivitate pe care aţi înmagazinat-o în urma unor evenimente neplăcute din copilărie sau din relația cu rudele de origine. Impuneţi anumite bariere sănătoase și înţelegeţi că nu rezolvaţi nimic dacă păstraţi resentimente.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Vărsător:

De obicei sunteţi nişte persoane cu viziuni destul de moderne, dar se întâmplă din când în când să aveţi păreri care, cel puțin pentru moment, vă vine greu să le schimbaţi ori să le puneţi la îndoială. Cu o astfel de situație v-aţi putea întâlni cândva în jurul sau în cursul zilei de 6 aprilie. Nu vă simţiţi atacaţi și nu vă judecaţi prea aspru dacă cineva vă reproșează că sunteţi de modă veche. Poate voia să vă transmită să fiţi mai flexibili.


Horoscop 4-10 aprilie 2016, Peşti:

Luna se plimbă prin zodia nașterii voastre în zilele de 4 și 5 aprilie, motiv pentru care v-ar putea paște stări de spirit schimbătoare care v-ar putea deruta atât pe voi, cât și pe cei din jurul vostru. Încercaţi să găsiţi ceva stabil de care să vă agăţaţi. Nu este indicat să fie o persoană sau o situație, ci căutaţi ca acel ceva să țină de voi.


Horoscop aprilie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: joi, 31 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 31 martie 2016


Horoscop 31 martie 2016, Berbec:

Succesul vostru în afaceri este unul garantat şi asta datorită dorinţei puternice pentru a vă atinge obiectivele; fiecare pas este bine gândit înainte de a fi făcut. Munca în echipă se dovedeşte a fi una benefică şi asta datorită stilului vostru unic de a vă coordona partenerii.


Horoscop 31 martie 2016, Taur:

Joi faceţi o pauză de la viaţa profesională; proiectele voastre decurg conform planurilor, aşa că nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pot scoate în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti de la prima vedere.


Horoscop 31 martie 2016, Gemeni:

Ziua de 31 martie începe cum nu se poate mai bine pentru voi; participaţi la o întâlnire importantă, unde reuşiţi să obţineţi o ofertă de colaborare destul de interesantă. Înainte de a lua o decizie finală cu privire la această propunere, discutaţi şi cu partenerul de cuplu despre schimbările care pot avea loc.


Horoscop 31 martie 2016, Rac:

Când vine vorba de viaţa sentimentală, ştiţi cel mai bine ce vă doriţi de la partenerul de cuplu. Astăzi aveţi ocazia să purtaţi o discuţie serioasă cu persoana iubită, în care să ajungeţi la aceeaşi concluzie cu privire la viitorul vostru. Spre seară puteţi rezolva o problemă profesională.


Horoscop 31 martie 2016, Leu:

Astăzi pare să fie o zi destul de aglomerată pentru voi; din fericire, aveţi un plan detaliat care vă ajută să rămâneţi pe linia de plutire şi chiar să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Spre seară, persoana iubită vă poate face o surpriză frumoasă; este vorba despre un cadou la care visaţi de mult timp.


Horoscop 31 martie 2016, Fecioară:

Trebuie să fiţi pregătiţi pentru surprize neaşteptate astăzi; se prea poate ca astrele să vă scoată în cale cheltuieli neprevăzute. Cu toate acestea, încercaţi să vă asiguraţi că pierderile sunt rapid compensate de alte venituri noi. Spre seară primiţi o vizită surpriză de la o persoană dragă.


Horoscop 31 martie 2016, Balanţă:

În ciuda problemelor personale, astăzi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să vă concentraţi asupra situaţiei profesionale. Probabilitatea unor circumstanţe norocoase în afacerile voastre financiare este destul de puternică; este timpul să vă puneţi în aplicare planurile şi ideile.


Horoscop 31 martie 2016, Scorpion:

Vă este dificil să vă concentraţi şi, cel mai probabil, nu reuşiţi să obţineţi ce vă propuneţi pe plan profesional. Astrele vă recomandă să faceţi o pauză; încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite, care nu necesită foarte multă energie sau atenţie.


Horoscop 31 martie 2016, Săgetător:

Nu vă deranjaţi în a vă face un program detaliat pentru ziua de joi; evenimentele care vor apărea vă vor lua prin surprindere indiferent de situaţie. Recomandat este să aveţi răbdare şi, cel mai important, să vă apropiaţi cât de mult puteţi de oamenii dragi din viaţa voastră deoarece aceştia vă vor ajuta să treceţi peste orice obstacole.


Horoscop 31 martie 2016, Capricorn:

Din cauza fluxului prea mare de sarcini, riscaţi să vă pierdeţi în detalii; de fel sunteţi nişte perfecţionişti, însă astăzi vă este foarte dificil să realizaţi tot ce vă propuneţi. Nu alergaţi după doi iepuri deodată deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul.


Horoscop 31 martie 2016, Vărsător:

Nu este exclus ca joi să fiţi în lumina reflectoarelor; oamenii din jurul vostru vă vor aprecia mai mult şi asta doar datorită unei decizii pe care aţi luat-o recent şi care v-a schimbat radical viaţa personală. După orele prânzului, aveţi ocazia să primiţi multe telefoane, mesaje şi felicitări.


Horoscop 31 martie 2016, Peşti:

Vă este dificil să comunicaţi cu persoanele cu care intraţi în contact. Pentru a avea parte de o zi cât mai productivă, astrele vă recomandă să evitaţi comunicarea directă. Spre seară, vă puteţi ocupa de o problemă personală pe care o amânaţi de ceva timp.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 martie 2016


Horoscop 30 martie 2016, Berbec:

Vă puteţi confrunta cu câteva probleme destul de complicate miercuri şi, indiferent de cât de mult încercaţi să le rezolvaţi, soluţiile găsite nu par să vă mulţumească. Astrele vă recomandă să ascultaţi şi de părerile colegilor de muncă, mai ales că aceştia pot avea idei şi planuri noi.


Horoscop 30 martie 2016, Taur:

Pentru voi lucrurile par să decurgă fix aşa cum vreţi; nu întâmpinaţi nicio problemă în rezolvarea sarcinilor profesionale. După orele prânzului este posibil să aveţi o întâlnire cu o persoană din trecut, cel mai probabil coleg sau prieten mai vechi, care vă va face o propunere de colaborare foarte interesantă.


Horoscop 30 martie 2016, Gemeni:

Un aspect negativ între Venus şi Saturn poate complica relaţiile personale, în special legătura strânsă din viaţa sentimentală. Recomandat este să aveţi răbdare şi să încercaţi să vă păstraţi calmul indiferent de discuţiile avute cu oamenii dragi; nu intraţi în polemici deoarece puteţi ajunge să răniţi pe cineva cu vorbele voastre.


Horoscop 30 martie 2016, Rac:

În prima parte a zilei de 30 martie vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; o problemă neaşteptată vă poate convinge să vă amânaţi toate planurile şi să încercaţi să găsiţi o soluţie eficientă pentru a rezolva situaţia. Spre seară, mergeţi la cumpărături; sunteţi în căutarea unui cadou frumos pentru persoana iubită.


Horoscop 30 martie 2016, Leu:

Aveţi parte de o zi cu adevărat haotică; trebuie să ţineţi pasul cu schimbările şi, chiar dacă vă adaptaţi destul de repede, toate aceste etape prin care treceţi sunt destul de obositoare. Spre sfârşitul zilei vreţi doar să ajungeţi acasă, unde este linişte şi pace. O discuţie cu o persoană dragă vă poate ajuta să vă simţiţi mult mai bine.


Horoscop 30 martie 2016, Fecioară:

Astăzi vă confruntaţi cu o problemă profesională destul de complicată; oricât de mult aţi încerca, nu veţi reuşi să găsiţi o soluţie care să vă mulţumească. De aceea hotărâţi că nu trebuie să mai trageţi de timp, aşa că cereţi ajutorul unui coleg de muncă pe care îl apreciaţi şi în care aveţi multă încredere.


Horoscop 30 martie 2016, Balanţă:

Nu este exclus ca în relaţia cu partenerul de cuplu să apară probleme pe care să nu le puteţi rezolva de unii singuri; vă pierdeţi răbdarea şi riscaţi să faceţi o alegere pe care mai târziu o veţi regreta. Încercaţi să discutaţi cu o persoană de încredere despre această situaţie, puteţi primi un sfat bun care vă poate ajuta pe viitor.


Horoscop 30 martie 2016, Scorpion:

Prima parte a zilei de 30/03/2016 va fi una de succes pentru voi dacă vă ocupaţi de comisiune, contacte profesionale, discuţii de afaceri sau întâlniri cu superiorii. Astăzi, probabilitatea de a primi oferte de colaborare este una destul de mare. Seara aduce liniştea de care aveaţi nevoie.


Horoscop 30 martie 2016, Săgetător:

O sumă de bani pe care o primiţi astăzi vă ajută să vă faceţi ordine pe plan financiar; în următoarea perioadă trebuie să învăţaţi cum să vă organizaţi veniturile astfel încât să aveţi totul sub control. Spre seară puteţi primi o veste frumoasă de la o persoană dragă.


Horoscop 30 martie 2016, Capricorn:

Astăzi aveţi timp să clarificaţi anumite aspecte legate de acordurile comerciale, tranzacţiile financiare, precum şi compensaţiile pe care le primiţi pentru munca de zi cu zi. Aveţi răbdare în discuţiile cu partenerii de afaceri şi chiar reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră şi să vă ofere un bonus substanţial.


Horoscop 30 martie 2016, Vărsător:

Astăzi pare să fie calmul dinaintea furtunii, aşa că profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă planifica în amănunt următoarele zile; ideile pe care le aveţi vă pot ajuta să creşteţi foarte mult în ochii şefilor. Trebuie, însă, să ştiţi cum să le prezentaţi în şedinţe astfel încât să atrageţi pe toată lumea de partea voastră.


Horoscop 30 martie 2016, Peşti:

O problemă personală apărută în prima parte a zilei vă poate da peste cap toate planurile; chiar şi aşa, încercaţi să vă concentraţi şi nu renunţaţi până când nu o rezolvaţi. După orele prânzului, primiţi un sfat foarte bun de la o persoană de încredere cu privire la viitorul vostru.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 29 martie 2016


Horoscop 29 martie 2016, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie o zi foarte productivă; pe plan profesional aveţi şansa de a încheia un parteneriat de lungă durată cu o persoană destul de importantă în domeniul în care sunteţi. Spre seară, primiţi o veste frumoasă de la un membru al familiei.


Horoscop 29 martie 2016, Taur:

Veştile bune circulă foarte repede pentru voi; se prea poate ca astăzi să încheiaţi un contract foarte important pentru un proiect personal, la care munciţi de mult timp. Pe de altă parte, şefii vă pot face o propunere de colaborare într-un alt proiect frumos, pe un domeniu care vă interesează. Ziua voastră este una aglomerată, însă incredibil de frumoasă.


Horoscop 29 martie 2016, Gemeni:

Începeţi ziua de marţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa întreaga săptămână; astăzi aveţi ocazia să colaboraţi cu un coleg pe care îl admiraţi foarte mult. Învăţaţi destul de multe lucruri noi într-un timp foarte scurt şi reuşiţi să vă acomodaţi schimbărilor intervenite pe plan profesional. Seara este una liniştită şi frumoasă.


Horoscop 29 martie 2016, Rac:

Marţi pare să fie o zi foarte aglomerată pentru voi; un coleg de la locul de muncă vă cere ajutorul într-un proiect important de care se ocupă. Decideţi să îl ajutaţi, aşa că sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de mai multe sarcini într-un timp limitat. Aveţi răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, iar asta vă ajută să rezolvaţi totul destul de repede.


Horoscop 29 martie 2016, Leu:

Astăzi vă este destul de dificil să vă ocupaţi de sarcinile profesionale; cel mai probabil este de vină mediul nou în care lucraţi. Din fericire, şefii şi colegii de echipă sunt foarte înţelegători şi vă vin în ajutor. Spre seară, reuşiţi să vă bucuraţi de puţină linişte pentru a vă pune în ordine gândurile.


Horoscop 29 martie 2016, Fecioară:

Marţi este ziua oportunităţilor pentru voi; universul vă poate scoate în cale o posibilă colaborare importantă pe plan profesional. Nu aşteptaţi, nu aveţi la ce să vă gândiţi; cu o astfel de ocazie vă întâlniţi doar o dată în viaţă. Pe plan sentimental, poate apărea o mică problemă în relaţia cu partenerul de cuplu dacă nu reuşiţi să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 29 martie 2016, Balanţă:

Sunteţi nişte persoane foarte greu de mulţumit; aceasta pare să fie o perioadă mai dificilă pentru voi deoarece aveţi nevoie de câteva schimbări importante pentru a simţi că sunteţi cu adevărat fericiţi. Partenerul de cuplu nu se poate adapta acestor modificări, aşa că trebuie să ajungeţi la un compromis încât amândurora să vă fie bine.


Horoscop 29 martie 2016, Scorpion:

Ziua de 29 martie vine cu o oportunitate de colaborare destul de importantă; chiar şi aşa, sunteţi indecişi şi nu ştiţi dacă acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Din fericire, nimeni nu vă grăbeşte şi aveţi la dispoziţie tot timpul din lume pentru a lua decizia potrivită. Ascultaţi-vă inima şi nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru.


Horoscop 29 martie 2016, Săgetător:

Astăzi reuşiţi să vă exprimaţi foarte bine gândurile şi părerile cu privire la proiectele de care vă ocupaţi alături de colaboratori sau colegi; multe persoane vă ascultă sfaturile deoarece ştiu că cea mai bună variantă este cea aleasă de voi. Seara vine cu o surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 29 martie 2016, Capricorn:

Astăzi vă este foarte dificil să vă concentraţi pentru a vă rezolva treburile profesionale; aţi discutat recent cu o persoană importantă cu privire la un parteneriat şi aşteptaţi noutăţi. Încercaţi să vă ocupaţi timpul cu ceva, sarcinile obişnuite vă vor ajuta să vă destindeţi şi să evitaţi suspansul.


Horoscop 29 martie 2016, Vărsător:

Din cauza programului foarte încărcat de la locul de muncă partenerul de cuplu se simte neglijat; din păcate, nu faceţi nimic pentru a schimba ceva şi nici nu încercaţi să îi explicaţi care este situaţia. Nu lăsaţi să treacă prea mult timp aşa deoarece se poate crea o prăpastie între voi, iar lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.


Horoscop 29 martie 2016, Peşti:

Astăzi răbdarea vă este pusă la încercare; un partener de afaceri vă face o propunere interesantă, însă cerinţele lui sunt pur şi simplu peste aşteptări. Din fericire, ştiţi cum să comunicaţi cu astfel de oameni şi reuşiţi să rămâneţi calmi şi să rezolvaţi această situaţie. Pe plan sentimental, lucrurile evoluează frumos între voi şi persoana iubită.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 28 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 28 martie 2016


Horoscop 28 martie 2016, Berbec:

Ai foarte multe planuri pentru astăzi, dar nu reuşeşti decât să realizezi unele dintre ele. Încearcă să nu faci foarte mult efort în activităţile pe care le întreprinzi şi rămâi la lucruri cât mai simple. Nu te pierde în detalii, imaginea de ansamblu contează cel mai mult.


Horoscop 28 martie 2016, Taur:

Primeşti o propunere interesantă de la un prieten care vrea să intre cu tine în afaceri. Nu accepta orice şi încearcă să analizezi foarte bine posibilităţile pe care le ai. Poate poţi promova la locul de muncă sau poţi obţine o mărire de salariu. Nu renunţa la serviciu până nu ai dovezi că lucrurile vor merge bine.


Horoscop 28 martie 2016, Gemeni:

Eşti foarte energică şi este surprinzător pentru cei apropiaţi, pentru că în ultima vreme ai fost abătută şi tristă. Ai avut şi unele neplăceri pe care nu le-ai discutat cu nimeni, dar începi să scapi de povara lor. Nu uita să îţi faci timp şi pentru tine. Relaxează-te, fă lucruri care îţi plac şi lasă pentru mâine treburile importante.


Horoscop 28 martie 2016, Rac:

Eşti foarte optimistă şi oamenii din jurul tău au grijă să îţi păstreze zâmbetul pe buze. Se întâmplă multe lucruri interesante, cunoşti oameni care îţi atrag atenţia şi te bucuri de lucrurile simple. Aşteaptă-te să primeşti o vizită de la un prieten vechi, care te va ajuta să vezi lucrurile într-o perspectivă nouă.


Horoscop 28 martie 2016, Leu:

Nu este indicat să fii impulsivă! Fii prudentă în tot ceea ce faci, pentru că nu degeaba se spune că graba strică treaba. Cunoşti oameni noi şi interesanţi, fermecători, care te vor ajuta să îţi dai seama mai bine ce îţi doreşti. Nu ţine cont de aparenţe, pentru că sunt înşelătoare.


Horoscop 28 martie 2016, Fecioară:

Obţii, în sfârşit, suma de bani pe care o aştepţi de multă vreme. Încearcă să nu o cheltuieşti pe lucruri de care nu ai nevoie şi păstreaz-o pentru momentele ceva mai dificile din punct de vedere financiar. Afli că o prietenă încearcă să îţi întindă o cursă sau să afle lucruri pe care are de gând să le spună altora.


Horoscop 28 martie 2016, Balanţă:

Te aşteaptă o zi plăcută, pe care o vei petrece în sânul familiei. Veţi dezbate probleme importante, care te vor ajuta să găseşti răspunsuri pe care le cauţi de multă vreme. O persoană din anturajul tău se pregăteşte să facă o schimbare majoră în viaţa sa. Încearcă să o susţii, chiar dacă nu eşti de acord cu ea.


Horoscop 28 martie 2016, Scorpion:

Ai o zi destul de agitată! În ultima vreme ai avut unele probleme cu cei din jurul tău, poate şi pentru că eşti mai melancolică decât de obicei. Vor continua şi astăzi dacă nu încerci să fii ceva mai înţelegătoare cu oamenii din jurul tău. Prietenii tăi te pot ajuta să te detensionezi, dar trebuie să le spui ce te deranjează.


Horoscop 28 martie 2016, Săgetător:

Primeşti o aprobare de la superiori sau de la persoane importante din viaţa ta, care îţi va alunga grijile făcute în ultimul timp. Ai o zi bună, dar cele mai bune momente vor fi spre seară, când vei afla că ai susţinători de încredere la locul de muncă şi s-ar putea să primeşti o promovare.


Horoscop 28 martie 2016, Capricorn:

Ai o idee care te va ajuta să faci lucruri importante la locul de muncă. Nu eşti, însă, mulţumită de tine, iar neîncrederea îţi pune multe piedici în drumul tău. Sunt şanse să rezolvi o problemă serioasă de sănătate. Poate o durere de cap pe care o credeai foarte gravă se dovedeşte a fi doar o migrenă.


Horoscop 28 martie 2016, Vărsător:

Eşti o persoană foarte înţeleaptă de obicei, dar astăzi eşti stăpânită de gelozia pe care o ai împotriva unei persoane de s#x opus. Încearcă să te calmezi, mai ales că nu ai motive reale să ai astfel de trăiri. Un prieten apropiat te ajută într-un proiect important la locul de muncă.


Horoscop 28 martie 2016, Peşti:

Nu este cea mai liniştită zi de care ai putea avea parte. Pot apărea unele probleme din cauza unor intrigi ţesute de oameni pe care nu îi cunoşti foarte bine. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să nu pleci urechea la bârfele despre tine. Nu ezita să faci lucruri care îţi fac plăcere şi te ajută să ieşi din rutină.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 27 martie 2016


Horoscop 27 martie 2016, Berbec:

Duminică este ziua relaxării pentru tine; faci tot posibilul să îţi concentrezi atenţia asupra lucrurilor mărunte din viaţa ta, încercând să eviţi viaţa profesională. Urmează o nouă săptămână aglomerată, aşa că profiţi de ziua de astăzi pentru a te bucura de compania celor dragi. Seara pare să fie una liniştită.


Horoscop 27 martie 2016, Taur:

Prima parte este doar despre relaxare şi clipe frumoase petrece în compania partenerului de cuplu; după orele prânzului ai de ales între a merge la cumpărături sau a face o vizită unei persoane dragi. Bineînţeles că preferi a doua variantă; te simţi bine când eşti în preajma oamenilor la care ţii.


Horoscop 27 martie 2016, Gemeni:

Schimbările pe care trebuie să le faci depind doar de tine; de asemenea, alegerile îţi aparţin în totalitate. Ai încredere în tine şi lasă-te ghidat de instincte şi de ceea ce îţi spune inima. Vei ajunge acolo unde îţi doreşti, numai că drumul este unul anevoios, fără scurtături.


Horoscop 27 martie 2016, Rac:

Treci printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, şi asta pentru că în viaţa partenerului de cuplu au loc multe schimbări importante; tot ce poţi face în aceste momente este să îi fii alături şi să îl sprijini necondiţionat. Spre seară primeşti un sfat bun de la o persoană foarte dragă.


Horoscop 27 martie 2016, Leu:

Pentru a trece peste problemele pe care le ai trebuie să ştii ce compromisuri trebuie să faci şi care este drumul pe care vrei să mergi. Din fericire, accepţi ajutorul persoanelor din jurul tău; nu lua decizii fără a te consulta cu membrii familiei sau partenerul de cuplu.


Horoscop 27 martie 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai bine; primeşti o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unui om foarte drag. După orele prânzului este posibil să îţi ajuţi un prieten sau un coleg de muncă să se mute într-o altă locuinţă. Seara este una specială.


Horoscop 27 martie 2016, Balanţă:

Ziua de duminică te găseşte destul de agitat şi chiar nervos; acesta nu este un moment bun pentru a îl petrece alături de oamenii dragi deoarece rişti să îi răneşti. Cel mai bine este să profiţi de această zi şi să petreci cât mai mult timp de unul singur pentru a îţi pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 27 martie 2016, Scorpion:

Duminică pare să fie o zi foarte liniştită şi relaxată pentru tine; nu ai planuri pentru astăzi, însă este posibil ca după orele prânzului să primeşti o invitaţie la un eveniment important pentru o persoană dragă. Nu ai cum să o refuzi, aşa că seara te găseşte petrecând alături de oameni necunoscuţi. Dacă eşti singur, ai ocazia să întâlneşti un posibil partener de cuplu.


Horoscop 27 martie 2016, Săgetător:

Pot apărea câteva conflicte serioase în relaţia cu partenerul de cuplu din cauza unor presupuneri nefondate; nu da crezare zvonurilor apărute, ci încearcă să ai încredere în persoana de lângă tine. Un sfat de la un om în vârstă te poate ajuta să înţelegi mai bine situaţia.


Horoscop 27 martie 2016, Capricorn:

Astăzi te înzestrezi cu multă răbdare; eşti nevoit să porţi o discuţie foarte serioasă cu partenerul de cuplu sau cu un membru al familiei. Din fericire, eşti dispus să faci compromisuri şi reuşeşti să depăşeşti acest moment de criză cu brio. Seara este mult mai liniştită.


Horoscop 27 martie 2016, Vărsător:

Trebuie să faci o schimbare destul de importantă pe plan profesional, însă ai nevoie de susţinerea celor din jurul tău pentru asta. După orele prânzului ai ocazia să întâlneşti un om important care poate învesti în tine dacă reuşeşti să îl convingi că merită efortul de a îţi asculta planurile.


Horoscop 27 martie 2016, Peşti:

Pe plan sentimental poate apărea o schimbare neaşteptată; este posibil ca o plecare a partenerului de cuplu în interes de afaceri să îţi poată da peste cap toate planurile. Trebuie să înţelegi situaţia şi să fii dispus să aştepţi; compromisul este cheia unei relaţii fericite.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 martie 2016


Horoscop 26 martie 2016, Berbec:

Colegii şi prietenii s-ar putea să vă reproşeze astăzi că nu comunicaţi cu ei şi nu vă implicaţi în rezolvarea problemelor comune. Dacă aveţi o stare proastă, cel mai bine ar fi să fiţi sinceri cu ei şi să le spuneţi că mâine veţi fi mai dispuşi să dezbateţi subiectul. Aveţi toate motivele să faceţi asta, mai ales că o persoană dragă vă va lua apărarea şi vă va ajuta să faceţi faţă reproşurilor.


Horoscop 26 martie 2016, Taur:

Urmează o zi importantă pentru voi! Veţi găsi soluţii la o problemă care vă macină de multă vreme. Vă veţi simţi uşuraţi şi mult mai încrezători în viitor. Sunteţi foarte legaţi de familie şi de oamenii dragi din viaţa voastră, dar nu înseamnă că trebuie să lăsaţi viaţa personală să o afecteze pe cea profesională.


Horoscop 26 martie 2016, Gemeni:

Sâmbătă veţi fi foarte mulţumiţi de viaţa voastră şi veţi fi recunoscători pentru prietenii pe care îi aveţi. Şi la muncă sunteţi într-o formă de zile mari. Aveţi calităţi de lideri şi daţi dovadă de eficienţă în tot ce faceţi. Dacă aveţi răbdare, aceste calităţi se vor transforma, în curând, într-o promovare sau într-o mărire de salariu.


Horoscop 26 martie 2016, Rac:

Aflaţi că o cunoştinţă a împrăştiat vorbe despre voi care vă afectează reputaţia. Va trebui să faceţi unele cercetări şi să aflaţi motivele pentru care vrea să vă calomnieze. Poate încearcă să se răzbune pe ceva ce i-aţi făcut voi, iar scuzele din partea voastră o vor face să retragă ce a spus. În carieră, încercaţi să treceţi peste nemulţumirile emoţionale şi concentraţi-vă pe beneficiile concrete pe care le aveţi.


Horoscop 26 martie 2016, Leu:

Astăzi sunteţi mai sentimentali decât de obicei şi s-ar putea să vă certaţi cu cei din jur. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să nu daţi curs emoţiilor negative. La birou pot apărea tensiuni cu şefii sau colegii. Nu vă ambiţionaţi să schimbaţi lucruri care sunt de neclintit, chiar dacă sunteţi nişte persoane capabile şi pline de calităţi.


Horoscop 26 martie 2016, Fecioară:

Oricât aţi fi de ocupaţi, este o zi în care ar trebui să vă ocupaţi doar de voi. Luaţi-vă liber dacă puteţi, dacă nu, încercaţi să vă stresaţi cât mai puţin la locul de muncă. Luaţi-vă pauze, discutaţi cu oamenii dragi, mâncaţi o prăjitură şi staţi în aer liber. Aveţi nevoie de odihnă şi de activităţi care să vă încarce bateriile.


Horoscop 26 martie 2016, Balanţă:

Nu sunteţi în apele voastre, aşa că încercaţi să interacţionaţi cât mai puţin cu oamenii din jurul vostru. Nici colegii nu sunt foarte amabili cu voi, de aceea ar fi bine să nu intraţi în conflicte. Nu vă aglomeraţi la birou, aveţi tot timpul din lume să terminaţi ce aveţi de făcut de luni încolo. Nu uitaţi să luaţi pauze, sunt mai importante decât credeţi. În relaţiile personale, încercaţi să vă desprindeţi de cei care profită de voi.


Horoscop 26 martie 2016, Scorpion:

Aveţi foarte multă energie! Munciţi mult şi sunteţi foarte ambiţioşi la locul de muncă, iar asta vă aduce laude din partea şefilor. Colegii s-ar putea să vă reproşeze faptul că vă folosiţi de munca lor, pentru a culege roadele. Dacă ştiţi că acuzaţiile sunt nefondate, nu plecaţi urechea la ele.


Horoscop 26 martie 2016, Săgetător:

Astăzi pot apărea probleme în relaţia cu persoana iubită. Vă simţiţi copleşiţi de responsabilităţi, aveţi impresia că munciţi prea mult pentru ca lucrurile să meargă şi nu sunteţi foarte pricepuţi în a vorbi despre ce simţiţi. Nu puneţi presiune pe voi. Luaţi lucrurile cu calm, spuneţi-i ce vă nemulţumeşte şi poate veţi găsi înţelegere sau veţi observa unele schimbări.


Horoscop 26 martie 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi sensibili la emoţiile celor din jur. Trăiţi totul foarte intens, iar asta s-ar putea să vă facă probleme. Oamenii care vă cunosc vor crede că sensibilitatea voastră maschează interese ascunse. Mai bine nu spuneţi tot ce simţiţi şi îi lăsaţi pe ceilalţi să înţeleagă ce vor din tăcerea voastră.


Horoscop 26 martie 2016, Vărsător:

Vă aşteaptă o zi plină! Vă implicaţi în numeroase activităţi sociale, dar nu va lipsi nici romantismul din viaţa voastră. Dacă vreţi să vă distraţi, nu ezitaţi să ieşiţi în oraş. Mergeţi în locuri în care puteţi cunoaşte multe persoane şi faceţi-vă relaţii noi. Sunt şanse să vă cunoaşteţi astăzi sufletul pereche. Fiţi deschişi, se pot întâmpla minuni.


Horoscop 26 martie 2016, Peşti:

Nu veţi avea o zi lipsită de griji, mai ales că sunteţi preocupaţi de situaţia voastră financiară. Nu vă faceţi prea multe griji, pentru că veţi reuşi să o scoateţi la capăt. Sunt şanse chiar să primiţi o promovare sau o mărire de salariu. Veţi realiza lucruri importante în carieră, care vă vor aduce doar laude.

 

Horoscop Urania săptămânal: 28 martie - 3 aprilie 2016

 
Horoscop Urania 28 martie - 3 aprilie 2016


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Berbec:

În ziua/lele de 28 și/sau 29 puteți să nu fiţi în cea mai bună dispoziție. Acest lucru pare să nu se datoreze unei boli, ci faptului că din punct de vedere mental nu sunteţi în cea mai bună formă. Este în puterea voastră să aşezaţi un obstacol în fața gândurilor negative și a trăirilor pesimiste. Încercaţi să vă bucuraţi de ceea ce aţi realizat până acum și nu vă opintiţi de eventualele eșecuri.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Taur:

Ziua/lele de 30 și/sau 31 v-ar putea scoate întrucâtva din ritm. Acest lucru s-ar putea datora faptului că sunteţi mai nervoşi decât de obicei, motiv pentru care până și cel mai mic gest v-ar putea face să vă ieşiţi din pepeni. Ar fi indicat să faceţi niște exerciții de relaxare sau chiar să luaţi o pauză ori de câte ori sunteţi pe punctul de a izbucni, răstindu-vă la cei de lângă voi.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Gemeni:

Luna Plină din data de 30 martie se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor, indiciu că aţi putea constata o îmbunătățire semnificativă în raport cu aceștia săptămâna aceasta. Dacă sunteţi în căutarea unui partener, săptămâna aceasta este ideală să vă daţi întâlniri. Abilitățile voastre de socializare sunt la cote maxime momentan și ar fi foarte bine să profitați de ele. V-ar putea surprinde rezultatul.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Rac:

În zilele de 28 şi 29 se anunță cod roșu în perimetrul sănătăţii. Dacă nu vă simţiţi tocmai bine și simptomele persistă, asiguraţi-vă că dacă faceţi alegerea de a vă prezenta la doctor, sunteţi dispuşi să îi urmaţi toate indicațiile întocmai. În cazul în care treceţi pe la cabinet doar de gura persoanelor dragi și nu sunteţi hotărâţi să vă vindecaţi, s-ar putea ca vizita să nu dea roadele scontate.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Leu:

Zilele de 30, 31 martie și 1 aprilie se întrevăd a fi cele mai pline la serviciu, dar cum nu vă daţi în lături când se ivește o provocare, s-ar putea să faceţi față mai bine decât credeați voi și cei de lângă voi faptului de a lucra sub presiune. Dacă vă faceţi treaba în timp record și cu un minim de resurse, este posibil să fiţi recompensaţi. Nu vă aşteptaţi la mare lucru, dar cu siguranță veţi primi ceva.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Fecioară:

Zilele de 2 şi 3 aprilie s-ar putea să nu vă găsească cu bateriile la cotele pe care vi le doriţi. Încercaţi unele metode de energizare neconvenționale. Practicaţi un sport pe care nu l-aţi încercat până acum. Sau alăturaţi-vă unei activități de weekend pe care de regulă aţi refuza-o. Faceţi ceva ieșit din comun. Ieşiţi din rutină.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Balanţă:

Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele aflate pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta. Cu toate acestea, se menține o oarecare tensiune pe axa caselor sănătății din horoscopul vostru general, indiciu că ar trebui să rămâneţi totuși atenţi. Nu vă suprasolicitaţi, acordaţi-vă timp pentru odihnă și luaţi lucrurile uşor-uşor. Altfel, s-ar putea ca săptămâna să vă epuizeze destul de mult.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Scorpion:

Dacă se întâmplă să nu fiţi în apele voastre în ziua de 30 martie sau în preajma ei, evitaţi să vă administraţi un tratament din auzite sau să lăsaţi pe cineva a cărui părere nu este avizată să vă pună un diagnostic ori să vă recomande cum să scăpaţi de probleme. S-ar putea să ajungeţi să vă faceţi griji aiurea ori chiar să vă faceţi mai mult rău decât bine.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Săgetător:

În ziua/lele de 30 mai ales, dar și 31 și 1, buzunarul vostru intră în colimatorul astrelor. Șansele de a vă rotunji veniturile în aceste zile sunt cam reduse, deci menţineţi la minimum cheltuielile de orice fel, dar mai ales pe acela care nu reprezintă o necesitate. Este în puterea voastră să vă gestionaţi bugetul cu mai multă înțelepciune, astfel încât să nu vă plângeţi că vi s-au scurs banii printre degete.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Capricorn:

Ar fi bine de evitat interviurile de angajare, întâlnirile de afaceri importante și semnările de contracte în zilele de 28 şi 29 întrucât atenția v-ar putea fi distrasă de la lucrurile care contează în acel moment. Mici noroace de câștiguri se prefigurează în zilele de 2 şi 3 aprilie dacă vă concentraţi o bună bucată de timp și energie pe acest plan. Nu este vorba de o sumă mare, dar vă va veni într-ajutor.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Vărsător:

Zilele de 28 martie şi 3 aprilie promit să vă anime viața socială, ceea ce vi se potrivește mănușă. Limitaţi-vă totuși la activități care nu vă solicită prea mult bugetul. Este drept că poate unii amici și-au făcut unele planuri care presupun să scoateți deştul de mulți bani din buzunar, dar vă puteți simți bine și cu o investiție mai redusă. Trebuie doar să vă puneţi imaginația la contribuție.


Horoscop 28 martie - 3 aprilie 2016, Peşti:

Zilele de 2 şi 3 aprilie, tocmai cea mai mare parte a weekend-ului, pare să nu vă găsească în dispoziția voastră obișnuită. Poate vă va încerca o stare ciudată, pe care nu v-o explicaţi și de a cărei sursă nu reuşiţi să daţi nicicum. Oricare ar fi situația, astrele vă transmit faptul că totul se întâmplă doar în mintea voastră. Nu lăsaţi paranoia să vă dea de furcă. Combateţi-o cu gânduri vesele.


Horoscop aprilie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 22 martie 2016


Horoscop 22 martie 2016, Berbec:

Ziua de marţi pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; reuşiţi să vă concentraţi foarte bine şi să vă ocupaţi de sarcinile rămase nerezolvate. După orele prânzului, aveţi ocazia să participaţi la o şedinţă de afaceri extrem de importantă. O ţinută complet neagră vă ajută să vă simţiţi încrezători şi foarte relaxaţi.


Horoscop 22 martie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de 22 martie este una foarte bună pentru viaţa profesională; reuşiţi să comunicaţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi să luaţi decizii bune pentru un proiect important. Spre seară, se prea poate să ieşiţi în oraş alături de o persoană foarte dragă; o rochie ocazională este recomandată în această situaţie.


Horoscop 22 martie 2016, Gemeni:

Astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme personale; staţi la cozi şi încercaţi să aveţi răbdare astfel încât să rezolvaţi o dată pentru totdeauna aceste situaţii destul de aglomerate. O pereche de adidaşi confortabili vă ajută să rezistaţi întreaga zi fără nicio problemă.


Horoscop 22 martie 2016, Rac:

În prima parte a zilei de 22/03/2016 vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe de rezolvat şi un timp destul de scurt la dispoziţie. Dacă vă păstraţi calmul şi vă planificaţi bine timpul, reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Spre seară, participaţi la un eveniment frumos; o rochie elegantă este necesară.


Horoscop 22 martie 2016, Leu:

Ziua de marţi pare să fie una frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi ocazia să primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă, care vă va aduce multe oportunităţi nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Spre seară, trebuie să îi cumpăraţi unei persoane dragi un cadou frumos; nu aveţi cum să daţi greş cu un accesoriu sofisticat.


Horoscop 22 martie 2016, Fecioară:

Astăzi primiţi o sumă de bani destul de frumoasă; poate fi vorba de beneficiile pe care le luaţi după un proiect încheiat recent sau chiar o restituire de împrumut făcut unei persoane apropiate. Hotărâţi să folosiţi aceşti bani pentru a vă completa garderoba vestimentară; nu uitaţi de o pereche de pantofi eleganţi.


Horoscop 22 martie 2016, Balanţă:

Pe plan personal, treceţi printr-o schimbare bruscă; poate fi vorba despre o decizie frumoasă luată în relaţia cu partenerul de viaţă sau chiar despre o nouă relaţie sentimentală. Multe lucruri frumoase vă aşteaptă. Spre seară, se prea poate să mergeţi la cumpărături.


Horoscop 22 martie 2016, Scorpion:

Astrele se pot juca puţin cu mintea voastră astăzi în sensul că ajungeţi să vă implicaţi în mai multe proiecte fără să ştiţi unde vreţi să ajungeţi pe plan profesional; important este să aveţi un drum stabilit şi câteva planuri pe care să le urmaţi pentru a ajunge acolo unde trebuie. Spre seară, sunteţi în căutarea unei rochii elegante pentru un viitor eveniment.


Horoscop 22 martie 2016, Săgetător:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de problemele profesionale; încercaţi să vă concentraţi încât să vă rezolvaţi toate sarcinile până în orele prânzului. Pe plan personal, simţiţi nevoia unor schimbări; puteţi începe cu câteva modificări prin casă. Micile decoraţiuni pot face diferenţa.


Horoscop 22 martie 2016, Capricorn:

Astăzi participaţi la numeroase întâlniri cu partenerii de afaceri; urmează o perioadă de foc şi trebuie să puneţi la punct ultimele detalii pentru viitoarele proiecte. Spre seară, încercaţi să vă răsplătiţi pentru munca făcută cu o şedinţă de cumpărături.


Horoscop 22 martie 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei astrele vă scot în cale o persoană interesantă, care va juca un rol crucial în viaţa voastră personală. Încă nu se ştie dacă este vorba despre un prieten sau chiar despre un posibil partener de cuplu. Spre seară, sunteţi în căutarea unui cadou frumos pentru un membru al familiei.


Horoscop 22 martie 2016, Peşti:

Pentru ziua de astăzi trebuie să vă înzestraţi cu multă răbdare; vă este dificil, însă faceţi tot posibilul să comunicaţi cu oamenii încăpăţânaţi cu care intraţi în contact. După orele prânzului, trebuie să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de problemele personale.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 21 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 21 martie 2016


Horoscop 21 martie 2016, Berbec:

Astăzi vă daţi seama că oamenii nu sunt foarte atenţi la sentimentele voastre. Este posibil să fie mai atenţi la fapte, decât la emoţii, dar încercaţi să nu luaţi personal această atitudine. Comunicarea cu o persoană apropiată decurge anevoios, dar înainte să vă enervaţi, rugaţi pe cineva să intermedieze discuţia.


Horoscop 21 martie 2016, Taur:

Astăzi simţiţi că persoanele din jurul vostru s-au întors împotriva voastră şi au pierdut interesul pentru ce aveţi voi de spus. S-ar putea ca tot ce vedeţi să fie o reflecţie a lucrurilor pe care le faceţi celorlalţi. Nu prea ştiţi să îi ascultaţi cu adevărat pe ceilalţi, pentru că sunteţi prea preocupaţi de voi.


Horoscop 21 martie 2016, Gemeni:

Astăzi lăsaţi-vă emoţiile să se împletească cu imaginaţia voastră şi discutaţi deschis despre sentimentele voastre. De obicei, sunteţi foarte raţionali, iar asta s-ar putea să vă facă să pierdeţi din vedere detaliile care conţin informaţii importante despre o situaţie. Astăzi este indicat să renunţaţi la partea voastră analitică şi să vă bazaţi mai mult pe intuiţie.


Horoscop 21 martie 2016, Rac:

Luni aveţi încredere că aveţi toate informaţiile necesare pentru a lua decizii corecte. Vă simţiţi foarte bine, mai ales din punct de vedere emoţional. Folosiţi această încredere în voi pentru a realiza ceea ce vă doriţi. Când vreţi să vă relaxaţi, visaţi cu ochii deschişi la viaţa pe care v-o doriţi.


Horoscop 21 martie 2016, Leu:

O persoană apropiată vă va provoca emoţional şi va avea nevoie de toată atenţia voastră. Sunteţi foarte conştienţi de ce se întâmplă în jurul vostru şi reuşiţi să le daţi celorlalţi sfaturi bune, care îi ajută să coboare cu picioarele pe pământ. Ar fi o idee bună să încetiniţi ritmul şi să vă mai relaxaţi din când în când.


Horoscop 21 martie 2016, Fecioară:

Astăzi aveţi ocazia să vă ocupaţi de problemele interioare care vă macină de ceva vreme. Încercaţi să fiţi sinceri cu voi şi nu îi lăsaţi pe ceilalţi să vă distragă atenţia. Nici munca, nici viaţa personală nu trebuie să vă ocupe mintea. Ceilalţi nu vor avea cum să vă ajute sau să vă lămurească, pentru că nu ştiu ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 21 martie 2016, Balanţă:

Luni sunteţi puţin confuzi, iar asta vă face să nu vă concentraţi foarte bine şi să nu fiţi foarte atenţi la ce se discută în jurul vostru. Încercaţi să nu faceţi nimic care necesită efort fizic sau intelectual, pentru că nu veţi fi mulţumiţi de rezultat. Cel mai bine este să vă relaxaţi, ieşiţi în aer liber, întâlniţi-vă cu prietenii, vă veţi simţi foarte bine la finalul zilei.


Horoscop 21 martie 2016, Scorpion:

Astăzi ar trebui să vă implicaţi în activităţi artistice sau să faceţi o scurtă călătorie care să vă încarce bateriile. Intuiţia şi gândirea pozitivă vă vor ajuta să depăşiţi o situaţie financiară dificilă. După-amiază veţi fi foarte activi din punct de vedere social. Nu este o zi bună să faceţi speculaţii de niciun fel, pentru că s-ar putea să vă pripiţi.


Horoscop 21 martie 2016, Săgetător:

Schimbările din viaţa voastră sentimentală se vor dovedi benefice. Comunicaţi foarte bine cu ceilalţi şi vă faceţi cu uşurinţă prieteni noi. Sunt şanse să începeţi o relaţie nouă, care se va dovedi una de durată şi fericită. Fiţi atenţi la sarcinile profesionale, pentru că se pot ascunde capcane.


Horoscop 21 martie 2016, Capricorn:

Aşteptaţi-vă ca persoana iubită să vă facă un cadou care să vă lase fără suflare. Seara veţi petrece momente frumoase în compania prietenilor şi partenerului vostru. Intuiţia vă va ajuta să luaţi decizii bune în carieră. Încercaţi să vă faceţi timp pentru a vizita o rudă în vârstă. Are nevoie de voi mai mult ca oricând, chiar dacă nu vă spune asta.


Horoscop 21 martie 2016, Vărsător:

Nu trebuie să fiţi atât de rigizi şi să încercaţi să controlaţi totul în detaliu, ci mai lăsaţi lucrurile să evolueze şi în voia lor. Zâmbiţi, glumiţi şi bucuraţi-vă de drumul care duce unde vrea el, căci sunt mari şanse să fie cel corect. Seara, vă relaxaţi în prezenţa rudelor.


Horoscop 21 martie 2016, Peşti:

Este un moment bun să luaţi o decizie importantă în viaţa personală. Faceţi-vă planuri de viitor în legătură cu viaţa voastră sentimentală. Dacă persoana iubită vă propune să vă mutaţi împreună, nu staţi prea mult pe gânduri, dacă aţi aşteptat mult timp această întrebare. Nu vă implicaţi în activităţi profesionale, pentru că nu vă concentraţi foarte bine.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - duminică, 20 martie 2016


Horoscop 20 martie 2016, Berbec:

Tot ce veţi realiza duminică va fi încununat de succes dacă veţi avea alături un partener. Comunicaţi foarte bine cu persoanele din jurul vostru şi vorbiţi deschis despre sentimentele voastre. Este o zi bună să vă gândiţi şi la viaţa voastră personală. Dacă sunteţi într-o relaţie, gândiţi-vă la moduri în care o puteţi condimenta.


Horoscop 20 martie 2016, Taur:

Sunteţi foarte preocupaţi de situaţia voastră financiară şi de carieră. Nu uitaţi că este weekend, aşa că încercaţi să vă relaxaţi şi lăsaţi problemele serioase pentru săptămâna care urmează. O plimbare în aer liber sau o ieşire cu prietenii vă va ajuta să vă deconectaţi şi să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 20 martie 2016, Gemeni:

Cineva vă cere să vă implicaţi într-un proiect creativ, care vă va ajuta să vă măriţi veniturile. Înainte să refuzaţi pentru că vă gândiţi că nu veţi mai avea timp de distracţie, întrebaţi-vă dacă nu cumva v-ar folosi acei bani. Sunteţi foarte energici şi aveţi multe idei bune care vă vor ajuta să avansaţi în carieră.


Horoscop 20 martie 2016, Rac:

Astăzi sunt şanse să primiţi o vizită de la un cuplu care are un copil. Dacă nu sunteţi mame încă, această întâlnire vă va face să vă doriţi să deveniţi. Veţi avea discuţii interesante cu oamenii din jurul vostru, iar dacă ţineţi cont de ce auziţi, veţi găsi răspuns la întrebări care vă macină de multă vreme.


Horoscop 20 martie 2016, Leu:

Astăzi veţi fi ocupaţi cu documente şi acte importante. Citiţi-le cu atenţie şi nu semnaţi nimic până nu sunteţi siguri că aţi înţeles toate punctele. Mintea voastră este foarte ageră, faceţi tot felul de conexiuni şi vedeţi lucruri pe care ceilalţi le omit. Seara este indicat să faceţi lucruri distractive.


Horoscop 20 martie 2016, Fecioară:

Sunt şanse să vi se ofere o oportunitate în carieră, nu o ignoraţi. Vă aşteaptă o zi plină, încercaţi să nu faceţi nicio promisiune pe care nu sunteţi siguri că puteţi să o respectaţi. Dacă vreţi să faceţi unele schimbări în locuinţa voastră, dar nu vă permiteţi să vă schimbaţi mobila, puteţi să o aranjaţi altfel.


Horoscop 20 martie 2016, Balanţă:

Sunteţi foarte energici şi aveţi o ambiţie extraordinară, care vă face să vă doriţi să realizaţi cât mai multe lucruri în carieră. Petreceţi mult timp adunând informaţii în legătură cu o problemă de interes pentru toată lumea şi dându-le mai departe. Veţi fi nişte mesageri, aşa că este important să vă păstraţi obiectivitatea.


Horoscop 20 martie 2016, Scorpion:

Astăzi vă daţi seama că deţineţi abilităţi politice pe care nu credeaţi că le aveţi. Poate lucraţi la un proiect care presupune să discutaţi despre astfel de probleme sau pur şi simplu asistaţi la discursul unui politician care vă scoate din sărite. Aveţi o intuiţie foarte bună, încercaţi să nu o ignoraţi. Folosiţi-vă imaginaţia, vă va duce departe.


Horoscop 20 martie 2016, Săgetător:

Sunteţi entuziaşti, energici şi fericiţi. Vă aşteaptă o zi bună, în care puteţi face tot ce vă propuneţi. Vă gândiţi la viitor mai mult decât de obicei şi puneţi la cale planuri care să vă ducă mai aproape de succes. Activităţile de grup sunt benefice şi vă vor ajuta să descoperiţi lucruri importante despre voi.


Horoscop 20 martie 2016, Capricorn:

Chiar dacă este duminică, sunteţi foarte preocupaţi de carieră şi vă gândiţi la mijloace prin care puteţi obţine o promovare. Este bine să fiţi ambiţioşi, dar încercaţi să nu vă neglijaţi familia şi viaţa personală. Nu fiţi surprinşi dacă la finalul zilei vă daţi seama că aţi uitat de ziua de naştere a unui prieten apropiat.


Horoscop 20 martie 2016, Vărsător:

Astăzi puteţi merge într-o călătorie neaşteptată. Un prieten sau un coleg de muncă vă poate ţine companie. Aşteptaţi-vă la surprize în carieră, poate aflaţi că veţi fi promovaţi sau că urmează să primiţi o mărire de salariu. Mintea voastră funcţionează foarte bine, reuşiţi să vedeţi dincolo de aparenţe şi să înţelegeţi lucruri care altora le scapă.


Horoscop 20 martie 2016, Peşti:

Astăzi v-aţi făcut multe planuri, însă sunt şanse să nu puteţi să le îndepliniţi pe toate. Încercaţi să nu intraţi în panică şi să nu puneţi presiune pe voi. Până la urmă este weekend, iar ideea este să vă odihniţi, nu să vă stresaţi mai tare. Dacă nu ajungeţi la întâlnirea cu un prieten, pur şi simplu anunţaţi-l de asta, va înţelege.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 19 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 19 martie 2016


Horoscop 19 martie 2016, Berbec:

Sâmbătă nu este o zi bună să vă asumaţi riscuri. Aveţi o stare nervoasă, iar această atitudine va afecta toate planurile. Chiar şi aşa, comunicaţi foarte bine şi reuşiţi să rezolvaţi cu brio orice situaţie. Sunt mari şanse să atrageţi atenţia superiorilor voştri şi să vă propună pentru o promovare.


Horoscop 19 martie 2016, Taur:

Compasiunea faţă de ceilalţi este mai mare azi, iar acest sentiment vă va atrage atenţia de la lucrurile pe care trebuie să le faceţi. Dacă trebuie să respectaţi un termen-limită, ar fi bine să evitaţi să intraţi în discuţii cu ceilalţi într-un mod cât mai politicos posibil. Veţi simţi durerea oamenilor din jurul vostru mai intens decât de obicei.


Horoscop 19 martie 2016, Gemeni:

Încercaţi să rămâneţi deschişi atunci când cunoaşteţi oameni noi, însă sâmbătă vă este foarte greu să vă abţineţi de la a judeca o carte după copertă. Sunt mari şanse ca persoana pe care o cunoaşteţi să aibă o copertă foarte atrăgătoare. Dacă sunteţi îndrăgostiţi sau vă place cineva, încercaţi să nu lăsaţi această senzaţie să vă întunece judecata.


Horoscop 19 martie 2016, Rac:

Sunteţi destul de inteligenţi să nu vă supuneţi dorinţelor celorlalţi sau să încercaţi să îi mulţumiţi pe alţii, pentru că ştiţi că o astfel de atitudine este nesănătoasă. Astăzi, însă, vă este greu să spuneţi NU şi vă purtaţi de parcă aţi putea fi manipulaţi. Oricât de vinovaţi v-aţi simţi să întoarceţi spatele cuiva, ar trebui să faceţi doar ce vă doriţi.


Horoscop 19 martie 2016, Leu:

Vreţi să trăiţi viaţa după regulile voastre, dar sunteţi gata să plătiţi preţul pentru asta? Să fiţi independenţi înseamnă ca, uneori, să fiţi pregătiţi ca reputaţia voastră să fie pătată un pic. Încercaţi să nu mai faceţi alegeri după cum credeţi că ar părea ele în ochii celorlalţi. Faceţi ce vă doriţi şi acceptaţi consecinţele.


Horoscop 19 martie 2016, Fecioară:

Nu puteţi să obligaţi pe nimeni să vă placă. Poate nu sunteţi compatibili cu cineva, aşa că în loc să căutaţi metode prin care să cuceriţi persoana respectivă, ar trebui să acceptaţi situaţia. Nu trebuie să fiţi prieteni cu toată lumea. În plus, poate ar trebui să acceptaţi, o dată pentru totdeauna, că dacă chipul unei persoane nu se luminează când vă vede, nu înseamnă că nu vă respectă.


Horoscop 19 martie 2016, Balanţă:

Ziua de 19 martie nu este potrivită pentru a vă implica în activităţi de grup, dar nici să vă descurcaţi de unii singuri. Energia pozitivă va răsări, însă, din munca în doi. Duetele care se formează în această zi vă vor ajuta să treceţi de această zi cu zâmbetul pe buze. În plus, veţi avea parte de sprijinul pe care îl doriţi.


Horoscop 19 martie 2016, Scorpion:

Astăzi este o zi bună să dezgropaţi o problemă de care aţi fugit până acum. Este momentul să faceţi o mişcare curajoasă în carieră şi să fiţi siguri că veţi reuşi, iar încrederea în voi vă va ajuta să reuşiţi în tot ce vă propuneţi. Puteţi fi curajoşi şi în dragoste. Dacă vă place o persoană, nu ezitaţi să intraţi în vorbă cu ea sau să o invitaţi la o cină.


Horoscop 19 martie 2016, Săgetător:

Dacă aveţi de respectat un termen-limită, astăzi s-ar putea să primiţi o amânare. Această schimbare vă va da o atitudine pozitivă, care vă va face să anulaţi un eveniment social important, pentru a vă alătura prietenilor. Înainte să luaţi decizii drastice, asiguraţi-vă că nu riscaţi nimic.


Horoscop 19 martie 2016, Capricorn:

În a 6-a zi a săptămânii ar trebui să fiţi mai sociabili şi mai drăguţi cu oamenii din jurul vostru. Abilităţile voastre de comunicare sunt foarte bune şi sunt foarte mulţi oameni care vor să petreacă timpul în compania voastră. Nu este o zi bună să alegeţi un film bun în detrimentul prietenilor, oricât aţi fi de obosiţi.


Horoscop 19 martie 2016, Vărsător:

Astăzi veţi fi în sfârşit capabili să vă desprindeţi de trecut. Vă simţiţi pregătiţi pentru un nou început, sunteţi productivi şi aveţi o atitudine pozitivă. Aţi învăţat lecţii foarte importante şi simţiţi că aveţi toate lucrurile sub control. V-aţi demonstrat că sunteţi puternici şi sunteţi pregătiţi să vă asumaţi alte responsabilităţi.


Horoscop 19 martie 2016, Peşti:

Nu este o idee bună să vă cenzuraţi cuvintele şi faptele. Când vă deschideţi şi spuneţi lucruri care vă nemulţumesc, puteţi să îmbunătăţiţi ceva. Dacă, însă, nu spuneţi nimic, nu se va schimba nimic. Aveţi idei foarte bune. Toată lumea ştie asta şi vă aşteaptă nerăbdătoare să audă ce părere aveţi voi despre anumite lucruri.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 18 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - vineri, 18 martie 2016


Horoscop 18 martie 2016, Berbec:

Ziua de vineri vă poate aduce numeroase schimbări în viaţa personală; după orele prânzului aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi, cu una dintre ele ajungând să aveţi o legătură destul de puternică. Încă nu este sigur dacă vorbim despre o prietenie sau ceva mai mult.


Horoscop 18 martie 2016, Taur:

Vineri aveţi ocazia să planificaţi, să faceţi strategii şi să gândiţi idei pentru un proiect important pe care urmează să îl începeţi într-un timp foarte scurt. Contează mult starea voastră de spirit; cu cât sunteţi mai detaşaţi, cu atât lucrurile se vor aranja mai frumos. Aveţi încredere în abilităţile voastre, în sfârşit veţi face ce vă place cu adevărat.


Horoscop 18 martie 2016, Gemeni:

Astăzi pare să fie ziua voastră norocoasă; aveţi încredere în voi şi reuşiţi să faceţi câteva schimbări pe plan profesional, care vă vor aduce multe beneficii într-un timp foarte scurt. Aveţi ocazia să primiţi proiecte frumoase sau chiar să câştigaţi surse importante de bani fără eforturi prea mari.


Horoscop 18 martie 2016, Rac:

Pe plan profesional se anunţă câteva schimbări destul de frumoase pentru persoanele născute în semnul Racului; în scurt timp veţi avea parte de beneficii financiare la care până acum nici nu visaţi. Pentru a vă bucura de tot ce se întâmplă în jurul vostru, trebuie să fiţi atenţi la detalii şi să nu vă abateţi de la regulile impuse.


Horoscop 18 martie 2016, Leu:

Pe plan profesional lucrurile nu stau chiar roz pentru nativii născuţi în zodia Leu; sunteţi într-un punct dificil şi trebuie să faceţi câteva schimbări sau să încercaţi să vă adaptaţi condiţiilor primite. Colegii de muncă vă pot influenţa deciziile, de aceea astrele vă recomandă să vă lăsaţi conduşi doar de intuiţie.


Horoscop 18 martie 2016, Fecioară:

Sunteţi nevoiţi să vă schimbaţi planurile deoarece şefii vă pregătesc pentru un proiect important; rămâneţi peste program pentru a vă ocupa de toate detaliile acestei schimbări. Spre seară, acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu membrii familiei.


Horoscop 18 martie 2016, Balanţă:

În organizarea şi eficientizarea afacerilor personale sunteţi nevoiţi să ţineţi cont şi de oamenii din jurul vostru. Contează foarte mult relaţia pe care o aveţi cu cei apropiaţi, în special cu partenerul de cuplu sau membrii familiei. Deşi nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, încercaţi să aveţi răbdare; lucrurile pot reveni la normalitate.


Horoscop 18 martie 2016, Scorpion:

Astrele vă oferă astăzi oportunitatea de a face ordine în viaţa personală; în cazul în care aveţi probleme încă nerezolvate, acum este momentul pentru a vă ocupa de ele. Spre seară, discutaţi cu o persoană de încredere despre relaţia cu partenerul de cuplu. Învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 18 martie 2016, Săgetător:

Puteţi intra într-un conflict mai dificil la locul de muncă din cauza unei greşeli făcute de unul dintre colegii de proiect. Chiar dacă primul şi ultimul cuvânt va aparţine şefilor, voi trebuie să ştiţi cum să o rezolvaţi pentru a scăpa de această situaţie cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 18 martie 2016, Capricorn:

În viaţa profesională pot apărea anumite schimbări neaşteptate care, la prima vedere par să vă dea peste cap toate planurile. Dacă ştiţi cum să vă folosiţi de aceste modificări, ele vă vor aduce numeroase beneficii la care până acum nici nu visaţi. Spre seară, sărbătoriţi în compania celor dragi.


Horoscop 18 martie 2016, Vărsător:

Ziua de 18 martie nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională; deşi încercaţi să vă concentraţi, nu reuşiţi să vă adunaţi gândurile şi să vă ocupaţi de sarcinile primite. Cel mai bine este să evitaţi întâlnirile de afaceri pentru a nu face vreo greşeală complicată.


Horoscop 18 martie 2016, Peşti:

Aveţi ocazia să vă ocupaţi de un proiect foarte important care va cântări mult în cariera voastră; pentru asta, contează mult să ştiţi ce aveţi de făcut. Acordaţi o atenţie specială detaliilor deoarece acestea sunt cele care fac diferenţa. Cu cât vă daţi mai repede seama de drumul pe care trebuie să îl luaţi, cu atât va fi mai bine pentru voi.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 17 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - joi, 17 martie 2016


Horoscop 17 martie 2016, Berbec:

Joi puteţi fi acaparaţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru; trebuie să vă ocupaţi de câteva situaţii importante, care au nevoie de rezolvare imediat. Chiar şi aşa, încercaţi să nu luaţi decizii importante pentru viitorul apropiat deoarece este posibil să le regretaţi în scurt timp.


Horoscop 17 martie 2016, Taur:

Vă învârtiţi într-un alt mediu în această perioadă; schimbările sunt numeroase, iar voi sunteţi tot mai copleşiţi de tot ce se întâmplă în jurul vostru. Chiar şi aşa, primiţi susţinere din partea oamenilor la care ţineţi şi reuşiţi să faceţi faţă cu brio acestor modificări.


Horoscop 17 martie 2016, Gemeni:

Lucrurile evoluează mult prea repede pentru voi şi nu reuşiţi să le faceţi faţă; recomandat este să încercaţi să amânaţi proiectele curente până în momentul în care sunteţi siguri că le puteţi acorda atenţia cuvenită. Detaliile fac întotdeauna diferenţa.


Horoscop 17 martie 2016, Rac:

Această zi nu este una tocmai bună pentru viaţa profesională; oricât de mult v-aţi concentra, nu veţi fi mulţumiţi de rezultatele muncii voastre. De aceea este recomandat să faceţi o pauză de la activităţile importante şi să încercaţi să vă relaxaţi. Seara vă poate aduce liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 17 martie 2016, Leu:

Treceţi prin mai multe schimbări profesionale în această perioadă şi încercaţi, pe cât posibil, să rămâneţi calmi şi, în acelaşi timp, să daţi dovadă de profesionalism. Relaţia cu partenerii de afaceri lasă de dorit, însă dacă faceţi compromisuri, eforturile voastre vor da rezultate şi chiar veţi reuşi să colaboraţi foarte bine.


Horoscop 17 martie 2016, Fecioară:

Şefii vă conving să vă amânaţi planurile pentru a pleca într-o călătorie importantă pentru cariera voastră. Acum aveţi şansa să demonstraţi tuturor abilităţile voastre de lideri şi de negociatori. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi datorită unei conversaţii frumoase cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 martie 2016, Balanţă:

Astăzi reuşiţi să vă exprimaţi stările astfel încât să vă placă toţi oamenii din jurul vostru. Pe plan profesional, dacă aşteptaţi un moment potrivit pentru a face o schimbare sau pentru a începe un proiect, acesta este acel moment; profitaţi de el şi bucuraţi-vă de succesul obţinut.


Horoscop 17 martie 2016, Scorpion:

Primele ore ale dimineţii sunt perfecte pentru a vă ocupa de sarcinile primite la locul de muncă. Aveţi o abordare diferită cu care reuşiţi să vă surprindeţi şefii; în schimb, rezultatele voastre par să aducă îmbunătăţiri în cadrul companiei mult mai repede decât credeaţi că este posibil.


Horoscop 17 martie 2016, Săgetător:

Perioada de cooperare cu partenerii se apropie de sfârşit; proiectul comun v-a adus beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Urmează schimbări frumoase pentru voi, care vă vor aduce surprize la care până acum puţin timp nici nu visaţi.


Horoscop 17 martie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei de joi vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte calmi şi reuşiţi să rezolvaţi totul într-un timp destul de scurt. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu o persoană foarte apropiată; puteţi face o schimbare masivă în viaţa personală.


Horoscop 17 martie 2016, Vărsător:

Reuşiţi să vă conectaţi cu preferinţele partenerilor de afaceri şi chiar aveţi ocazia de a îndrepta lucrurile pe plan financiar. Sunteţi tot mai aproape de rezultatul final, iar acest sentiment vă dă puterea de a merge mai departe în ciuda obstacolelor pe care le întâmpinaţi în calea voastră.


Horoscop 17 martie 2016, Peşti:

Astrele vă recomandă să nu vă luaţi mai multe sarcini decât puteţi duce; vă puteţi aglomera degeaba deoarece rezultatele nu vor fi pe placul vostru. Încercaţi să vă concentraţi asupra unui singur proiect astfel încât să fiţi mulţumiţi de progresul pe care îl faceţi.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 martie 2016


Horoscop 16 martie 2016, Berbec:

Aveţi ocazia să vedeţi mai departe şi mai clar decât în mod obişnuit în ceea ce priveşte drumul vostru profesional; în cazul în care aveţi de luat decizii importante, acesta este momentul pe care îl aşteptaţi. Sunteţi corecţi şi vă este uşor să ştiţi ce vă doriţi de la oamenii cu care ajungeţi să colaboraţi.


Horoscop 16 martie 2016, Taur:

Posibilităţile voastre de creştere profesională sunt din în ce în ce mai probabile şi asta datorită unui proiect de care ajungeţi să vă ocupaţi. În sfârşit aveţi ocazia să demonstraţi şefilor că puteţi mult mai mult decât ce aţi făcut până acum. Seara poate veni cu o veste frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 16 martie 2016, Gemeni:

Ziua de miercuri vă găseşte cu capul în nori; vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi, de aceea astrele vă recomandă să încercaţi să rezolvaţi doar sarcinile de rutină, care nu necesită foarte multă atenţie. Spre seară puteţi avea o discuţie importantă cu partenerul de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 16 martie 2016, Rac:

Miercuri pare să fie o zi favorabilă pentru viaţa profesională; interacţionaţi bine cu oamenii necunoscuţi, în special cu cei cu care vă daţi seama că aveţi multe aspecte în comun. Profitaţi de aceste momente pentru a obţine un proiect profesional sau un contract la care visaţi de mult timp.


Horoscop 16 martie 2016, Leu:

În prima parte a zilei de 16 martie vă ocupaţi de câteva probleme profesionale care nu mai pot fi amânate; după orele prânzului, aveţi ocazia să mergeţi în vizită la o persoană dragă, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva timp. Discuţiile vor decurge într-o atmosferă plăcută şi confortabilă pentru voi.


Horoscop 16 martie 2016, Fecioară:

Succesul este posibil însă numai în domenii precum gestionarea contractelor sau tranzacţiile comerciale mari. Nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru, ci încercaţi să mergeţi pe drumul pe care voi l-aţi ales. Mulţi vor încerca să vă pună beţe în roate în noile proiecte de care urmează să vă ocupaţi.


Horoscop 16 martie 2016, Balanţă:

Astăzi aveţi ocazia să vedeţi rezultate favorabile în munca profesională, în special în afacerile asociate cu proiecte de uz casnic sau imobiliare. În discuţiile cu partenerii, puteţi ajunge la un acord de succes dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri sau să munciţi mai mult decât de obicei.


Horoscop 16 martie 2016, Scorpion:

Încercaţi să aveţi răbdare cu oamenii cu care colaboraţi; nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile, însă hotărâţi să le mai daţi încă o şansă. Spre seară, trebuie însă să luaţi o decizie destul de importantă cu privire la planurile pentru viitorul apropiat.


Horoscop 16 martie 2016, Săgetător:

Sunteţi destul de agitaţi şi vă este tot mai dificil să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru; simţiţi că nu sunteţi înţeleşi, deşi planurile voastre sunt foarte simple şi la obiect. Recomandat este să evitaţi întâlnirile de afaceri sau negocierile importante; în schimb, concentraţi-vă pe viaţa personală.


Horoscop 16 martie 2016, Capricorn:

În ultima perioadă aţi muncit foarte mult, iar eforturile încep să se resimtă asupra stării de spirit; nu este un moment bun pentru a vă depăşi limitele, ci din contră. Este cazul să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă relaxa. De asemenea, un control de rutină este indicat în cazul vostru.


Horoscop 16 martie 2016, Vărsător:

Astăzi vă puteţi afla în ipostaza de a lua o decizie extrem de importantă pe plan profesional, decizie care va aduce schimbări majore în viaţa voastră. Deşi totul sună bine, nu vă lăsaţi influenţaţi de aparenţe, ci încercaţi să analizaţi foarte bine situaţia. O discuţie cu o persoană în care puteţi avea încredere vă este de mare ajutor.


Horoscop 16 martie 2016, Peşti:

Conjunctura astrală favorizează discuţiile personale; acesta nu este un moment bun pentru viaţa profesională, aşa că evitaţi întâlnirile importante sau negocierile cu privire la contractele viitoare. În schimb, îndreptaţi-vă atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu, aveţi ocazia să faceţi o schimbare frumoasă în viaţa voastră.

 

Horoscop Urania săptămânal: 21-27 martie 2016

 
Horoscop Urania 21-27 martie 2016


Horoscop 21-27 martie 2016, Berbec:

Este adevărat că Luna Plină din data de 23 se manifestă în casa și deci semnul opus pe cercul zodiacal semnului nașterii voastre, dar îi veţi simți fără îndoială efectele. Aşteptaţi-vă fie să daţi dovadă de un nivel de energie mult ridicat celui cu care sunteţi obişnuiţi, fie să aveţi bateriile pe cote de avarie. Oricare ar fi situația, mobilizaţi-vă resursele în direcții clare și nu veţi ajunge în situația de a le irosi altfel decât trebuie.


Horoscop 21-27 martie 2016, Taur:

Luna Plină din ziua de 23 se manifestă plenar în casa sănătății voastre fizice, semn cum că acest eveniment astral v-ar putea influența starea generală. Vă recomand să vă răsfăţaţi mai mult cu masaje și ședințe de aromaterapie, dar rezistaţi tentației poftelor culinare dacă vreţi să vă păstraţi forma fizică. Faceţi-vă câte un capriciu din când în când, dar evitaţi să vă pierdeţi măsura cu totul.


Horoscop 21-27 martie 2016, Gemeni:

Luna traversează Scorpionul căruia îi corespunde casa sănătății voastre fizice în acest sfârşit de săptămână, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să nu vă propuneţi activități prea obositoare pentru weekend. Conservaţi-vă energia și optaţi pentru relaxare. V-ar prinde bine, de asemenea, să renunţaţi la gândurile negative, mai ales pentru că riscaţi să vă dea târcoale destul de mult perioada aceasta.


Horoscop 21-27 martie 2016, Rac:

Saturn începe în ziua de 25 să retrogradeze în Săgetător căruia îi corespunde casa sănătății voastre fizice, deci căutaţi ca în perioada următoare să acordaţi o atenție sporită stilului vostru de viață și alimentație. Excesele nu îşi au locul, cu atât mai mult în săptămânile următoare, deci dacă daţi dovadă de moderație și păstraţi totul în limitele normale, nu aveţi niciun motiv să vă faceţi griji.


Horoscop 21-27 martie 2016, Leu:

Luna Plină din 23 se manifestă plenar în casa comunicării, indiciu că familia de origine și persoanele din anturajul vostru imediat vă pot oferi indicaţii valoroase cu privire la aspectele la care trebuie să lucraţi pentru a evolua pe plan profesional. Încurajaţi-i să vă ofere feedback-ul lor și întâmpinaţi criticile cu brațele deschise, chiar dacă nu vin în cea mai fericită formă posibilă.


Horoscop 21-27 martie 2016, Fecioară:

Astrele nu atentează la sănătatea voastră săptămâna aceasta. Cu toate acestea, reţineţi că Jupiter este retrograd în semnul nașterii voastre și este în exil în zodia voastră, motiv pentru care ar fi indicat să nu vă disipaţi forțele în toate direcțiile. Gestionați-le cu atenție dacă vă doriţi ca weekend-ul să vă prindă încă în forță, pregătiţi să vă bucuraţi de timpul liber așa cum doriţi.


Horoscop 21-27 martie 2016, Balanţă:

Ziua de 25 martie s-ar putea să nu fie cea mai reușită din punct de vedere al sănătăţii. Poate că nu vă veţi afla în cea mai bună formă fizică sau mentală, semn cum că s-ar dori să nu vă încărcaţi agenda acestei zile. Nu vă faceţi griji, veţi reuși să recuperaţi în următoarele. Preferaţi să vă acordaţi câteva momente de repaus în cursul acestei zile pentru a vă bucura de o dispoziție bună la sfârşitul săptămânii.


Horoscop 21-27 martie 2016, Scorpion:

Luna Plină din data de 23 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul vostru general, riscând să vă afecteze echilibrul interior. Întrucât acesta ar putea fi ceva mai fragil decât de obicei săptămâna aceasta, vă recomand să vă înconjuraţi de oameni pozitivi și să nu lăsaţi gândurile negre să pună stăpânire pe mintea voastră. Este în puterea voastră să vă păstraţi un tonus mental la înălțime.


Horoscop 21-27 martie 2016, Săgetător:

Tonusul vostru mental din acest sfârşit de săptămâna este posibil să nu fie cel mai bun. Puteți avea tendința de a fi destul de prăpăstioşi și melancolici, fapt pentru care aţi putea considera că nimic din ce v-aţi propus nu iese așa cum v-aţi dorit. Deși aţi putea fi tentaţi să nu daţi curs invitațiilor în oraș, adevărul este că v-ar putea face mai mult bine decât credeţi să încercaţi să ieşiţi din această stare apatică.


Horoscop 21-27 martie 2016, Capricorn:

Din data de 25 începând, Saturn începe să retrogradeze prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că v-ar putea face să vă îndoiţi puţin de principiile și valorile voastre, fapt care v-ar putea crea un oarecare dezechilibru la nivel interior. Atâta timp cât vă menţineţi verticali, nu aveţi niciun motiv să vă supuneţi alegerile și viziunile unui proces de conștiință prea aspru.


Horoscop 21-27 martie 2016, Vărsător:

Luna Plină din ziua de 23 se manifestă plenar în casa filosofiei voastre de viață, semnalându-vă faptul, cel puțin săptămâna aceasta, echilibrul în tot și toate ar trebui să fie măsura faptelor și vorbelor voastre. Atâta timp cât nu exageraţi în nicio privință, rămâneţi fideli sistemului vostru de principii, valori și credințe și cu sufletul împăcat că aţi procedat corect în orice situație problematică ivită.


Horoscop 21-27 martie 2016, Peşti:

Luna Plină din 23 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general. Dacă influența acestui eveniment astral va fi una prielnică sau mai puțin prielnică depinde doar de felul în care răspundeţi la schimbare. Atâta timp cât realizaţi că nu face decât să echilibreze balanța, veţi înțelege că modificările pe care le aduce sunt mai mult decât necesare.


Horoscop aprilie 2016.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - marţi, 15 martie 2016


Horoscop 15 martie 2016, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă concentraţi cât de mult puteţi asupra vieţii profesionale. În această perioadă aveţi ocazia să vă impresionaţi şefii cu abilităţile voastre de lideri. Dacă rezolvaţi un proiect important, se prea poate să fiţi promovaţi.


Horoscop 15 martie 2016, Taur:

Ziua de marţi poate începe destul de bine pentru voi; primiţi o veste frumoasă din partea superiorilor, veste pe care o aşteptaţi de foarte mult timp. În a doua parte a zilei, trebuie să vă ajutaţi un coleg de echipă cu privire la o problemă mai complicată.


Horoscop 15 martie 2016, Gemeni:

Astăzi astrele vă pot scoate în cale numeroase oportunităţi profesionale destul de importante. Trebuie să aveţi mare grijă deoarece decizia pe care o luaţi vă va schimba radical viaţa; aveţi răbdare şi nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni. În schimb, contează foarte mult care este drumul pe care voi vreţi să mergeţi.


Horoscop 15 martie 2016, Rac:

O problemă destul de complicată reuşeşte să vă dea peste cap toate planurile făcute pentru următoarea perioadă. Important este să rămâneţi calmi şi să daţi dovadă de maturitate; în plus, schimbările care urmează vă vor scoate pe voi în câştig.


Horoscop 15 martie 2016, Leu:

Astăzi aveţi ocazia să primiţi o propunere de colaborare pentru un proiect amplu, cu şanse mari de reuşită. Nu trebuie să mai staţi pe gânduri, cu un astfel de moment vă întâlniţi o singură dată în viaţă. Sărbătoriţi succesul vostru alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 15 martie 2016, Fecioară:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra întâlnirilor de afaceri. Şefii au nevoie de ajutorul vostru pentru a ieşi dintr-un proiect care aduce companiei doar pierderi. Dacă aveţi răbdare, reuşiţi să obţineţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 15 martie 2016, Balanţă:

Astăzi vă puteţi confrunta cu o problemă mai delicată pe plan personal; o decizie din trecut vă bântuie şi acum şi vă poate distruge relaţia pe care aţi construit-o cu partenerul de cuplu. Vă este teamă de ce urmează şi simţiţi nevoia să discutaţi cu o persoană de încredere.


Horoscop 15 martie 2016, Scorpion:

Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi rămâneţi aşa întreaga zi; starea de spirit vă ajută să vedeţi şi o altă faţă a problemelor, astfel încât reuşiţi de fiecare dată să rezolvaţi aceste situaţii dificile fără prea multe bătăi de cap. Seara poate veni cu o surpriză minunată din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 15 martie 2016, Săgetător:

Vă doriţi foarte mult un proiect important şi pentru asta sunteţi dispuşi să faceţi orice; chiar şi aşa, încercaţi să aveţi răbdare, multe lucruri urmează să se schimbe în perioada următoare. Nu faceţi compromisuri care vă vor distruge relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 15 martie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii pot apărea câteva conflicte la locul de muncă şi asta doar din cauza unui coleg care nu a reuşit să îşi rezolve problemele. Şefii sunt dezamăgiţi de întreaga echipă; pentru a le recâştiga încrederea, trebuie să munciţi de zeci de ori mai mult.


Horoscop 15 martie 2016, Vărsător:

Astăzi încercaţi să vă ocupaţi de problemele personale; simţiţi nevoia să rezolvaţi conflictele pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru, în special dacă este vorba despre conflicte în familie. Aveţi multă răbdare şi chiar ajungeţi să faceţi compromisuri doar de dragul relaţiei speciale pe care o aveţi cu aceşti oameni dragi.


Horoscop 15 martie 2016, Peşti:

O întâlnire cu partenerii de afaceri vă poate da planurile peste cap; sunteţi nevoiţi să renunţaţi la proiectele voastre sau să le amânaţi pentru a vă ocupa de alte sarcini mult mai importante şi destul de urgente. Aveţi multă răbdare şi comunicaţi bine cu colegii de echipă.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 14 martie 2016

 
Horoscop Urania azi - luni, 14 martie 2016


Horoscop 14 martie 2016, Berbec:

Dacă intraţi în dezbateri pe teme filosofice sau politice, pregătiţi-vă de război. Este un moment în care ar trebui să vă apăraţi principiile şi ideile şi să nu cedaţi, oricât de înverşunaţi ar fi interlocutorii voştri. Dacă asistaţi la o discuţie în contradictoriu, alăturaţi-vă, pentru că oamenii au nevoie de energia şi entuziasmul vostru. Trebuie să spuneţi ce credeţi, pentru că opiniile voastre sunt importante şi pot face o diferenţă.


Horoscop 14 martie 2016, Taur:

Aveţi foarte multă energie şi simţiţi că aţi putea muta munţii. Aveţi grijă, însă, să nu lăsaţi această forţă să vă atragă în discuţii aprinse sau să vă facă să adresaţi cuvinte răutăcioase unei persoane la care ţineţi. Nu staţi în casă, ieşiţi în natură şi consumaţi-vă această energie, pentru că altfel vă implicaţi în activităţi care vor crea pagube. Seara invitaţi-vă prietenii la voi şi vorbiţi despre planurile de viitor. Ei vă vor ajuta să căpătaţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 14 martie 2016, Gemeni:

Astăzi vi se oferă o oportunitate în carieră, însă trebuie să vă asumaţi unele riscuri. Aveţi tendinţa de a o refuza şi a rămâne într-un loc stabil, unde ştiţi că sunteţi în siguranţă. Nu spune nimeni că nu trebuie să fiţi precauţi, însă aveţi grijă să nu daţi cu piciorul unei şanse de a creşte sau de a atinge succesul. Dacă vă păstraţi calmul şi nu intraţi în panică, vă aşteaptă aventuri pe care le vei ţine minte toată viaţa. Nu ezitaţi să cereţi şi sfatul prietenilor.


Horoscop 14 martie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi foarte interesaţi de binele celorlalţi şi aţi face orice ca să îi ajutaţi. Gândiţi-vă că sunteţi un model pentru oamenii din jurul vostru, mai ales pentru cei tineri, aşa că purtaţi-vă ca atare. În relaţiile cu cei dragi sunteţi mai suspicioşi decât de obicei, iar asta s-ar putea să vă pună în situaţii neplăcute. Nu faceţi acuzaţii pentru care nu aveţi nicio dovadă, pentru că s-ar putea să pierdeţi câţiva prieteni dragi.


Horoscop 14 martie 2016, Leu:

Ziua voastră va fi marcată de gânduri negative, iar dacă nu renunţaţi la încăpăţânare, nu veţi scăpa curând de această atitudine. Concentraţi-vă pe lucruri care vă fac plăcere, sunaţi câţiva prieteni, discutaţi despre ce vă nemulţumeşte şi poate veţi reuşi să ieşiţi din această stare. Nu puneţi la suflet lucruri pe care nu le puteţi schimba, ci căutaţi modalităţi prin care vă puteţi confrunta cu ele. Sunteţi destul de puternici să depăşiţi orice obstacol.


Horoscop 14 martie 2016, Fecioară:

Dacă v-aţi făcut planuri să aveţi o zi liniştită, mai gândiţi-vă! Oamenii din jurul vostru vor avea nevoie de sfaturile voastre şi veţi juca un rol cheie în viaţa lor, chiar dacă nu vă doriţi asta. Păstraţi-vă calmul şi spuneţi exact ce simţiţi, atunci când sunteţi întrebaţi. Nu criticaţi şi nu vă axaţi prea mult pe lucrurile neplăcute din viaţa voastră. Chiar dacă alţii au probleme, nu înseamnă că nu vă puteţi bucura de ziua asta. Când se încheie drama, faceţi ceva care vă face plăcere.


Horoscop 14 martie 2016, Balanţă:

Perioada în care trebuia să vă faceţi planuri şi calcule s-a încheiat. Este momentul să faceţi paşii necesari pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Nu mai aşteptaţi ca lucrurile să vi se întâmple şi luaţi-vă viaţa în propriile mâini. Nu întârziaţi rezolvarea problemelor, pentru că se vor complica şi mai mult. Priviţi lucrurile în faţă, păstraţi-vă calmul şi luaţi lucrurile pe rând. Veţi trece cu bine peste orice!


Horoscop 14 martie 2016, Scorpion:

O forţă interioară extraordinară vă face să vă susţineţi punctul de vedere şi să vă luptaţi pentru ce credeţi că vi se cuvine. Nu este o zi bună să faceţi pe victima, nu crede nimeni că sunteţi vulnerabili şi lipsiţi de apărare. Încercaţi să vă puneţi la curent cu ce se întâmplă în jurul vostru, pentru că ceilalţi trebuie să vadă că nu vă pot păcăli uşor. Este important să îi ascultaţi pe oamenii dragi din jurul vostru, pentru că au sfaturi importante pentru voi.


Horoscop 14 martie 2016, Săgetător:

Aveţi o nelinişte interioară şi sunteţi agitaţi, pentru că simţiţi că nu vă trăiţi viaţa la potenţialul maxim. Aveţi impresia că aveţi un scop mult mai mare, dar trebuie să ştiţi că ţine de voi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Nu ezitaţi să puneţi în practică ideile voastre, oricât de nebuneşti v-ar părea. Sunteţi foarte agresivi, iar asta s-ar putea să stârnească certuri cu cei din jurul vostru. Nu vă descărcaţi nemulţumirile pe ceilalţi, ei nu au nicio vină.


Horoscop 14 martie 2016, Capricorn:

Vă treziţi nervoşi şi simţiţi că nu vă puteţi controla nervii. Evitaţi întâlnirile importante, pentru că nu gândiţi foarte clar şi s-ar putea să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta. Nu încercaţi să ieşiţi din rutină şi fiţi atenţi la fiecare acţiune pe care o luaţi. Aveţi o situaţie financiară bună, însă dacă vreţi să rămână aşa, ar trebui să nu faceţi cheltuieli nejustificate. Fiţi practici şi mâine veţi reveni la ritmul vostru obişnuit.


Horoscop 14 martie 2016, Vărsător:

Astăzi sunteţi impulsivi şi comunicaţi foarte greu cu oamenii din jurul vostru. Încercaţi să nu spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că vedeţi partea negativă în tot şi îi veţi enerva şi pe ceilalţi. Controlaţi-vă şi fiţi mai înţelegători. Dacă trebuie să vă urcaţi la volan, feriţi-vă de viteză, pentru că riscul să fiţi implicaţi într-un accident rutier este mare. Grijile voastre în legătură cu iubitul/a vostru/voastră nu sunt justificate, aşa că încercaţi să vă liniştiţi.


Horoscop 14 martie 2016, Peşti:

Sunteţi dornici să terminaţi proiecte pe care le-aţi început de multă vreme, însă s-ar putea să fiţi grăbiţi şi să faceţi unele greşeli. Luaţi-o uşor, pentru că dacă nu v-aţi grăbit până acum, nu are rost să o faceţi de acum încolo. Nu intraţi în controverse, pentru că toată lumea este tensionată şi veţi spune lucruri pe care le veţi regreta. Dacă sunteţi invitaţi să plecaţi într-o călătorie scurtă, refuzaţi, pentru că nu este o zi bună pentru deplasări cu maşina.