Horoscop Urania săptămânal: 21-27 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 21-27 martie 2016


Horoscop 21-27 martie 2016, Berbec:

Este adevărat că Luna Plină din data de 23 se manifestă în casa și deci semnul opus pe cercul zodiacal semnului nașterii voastre, dar îi veţi simți fără îndoială efectele. Aşteptaţi-vă fie să daţi dovadă de un nivel de energie mult ridicat celui cu care sunteţi obişnuiţi, fie să aveţi bateriile pe cote de avarie. Oricare ar fi situația, mobilizaţi-vă resursele în direcții clare și nu veţi ajunge în situația de a le irosi altfel decât trebuie.


Horoscop 21-27 martie 2016, Taur:

Luna Plină din ziua de 23 se manifestă plenar în casa sănătății voastre fizice, semn cum că acest eveniment astral v-ar putea influența starea generală. Vă recomand să vă răsfăţaţi mai mult cu masaje și ședințe de aromaterapie, dar rezistaţi tentației poftelor culinare dacă vreţi să vă păstraţi forma fizică. Faceţi-vă câte un capriciu din când în când, dar evitaţi să vă pierdeţi măsura cu totul.


Horoscop 21-27 martie 2016, Gemeni:

Luna traversează Scorpionul căruia îi corespunde casa sănătății voastre fizice în acest sfârşit de săptămână, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să nu vă propuneţi activități prea obositoare pentru weekend. Conservaţi-vă energia și optaţi pentru relaxare. V-ar prinde bine, de asemenea, să renunţaţi la gândurile negative, mai ales pentru că riscaţi să vă dea târcoale destul de mult perioada aceasta.


Horoscop 21-27 martie 2016, Rac:

Saturn începe în ziua de 25 să retrogradeze în Săgetător căruia îi corespunde casa sănătății voastre fizice, deci căutaţi ca în perioada următoare să acordaţi o atenție sporită stilului vostru de viață și alimentație. Excesele nu îşi au locul, cu atât mai mult în săptămânile următoare, deci dacă daţi dovadă de moderație și păstraţi totul în limitele normale, nu aveţi niciun motiv să vă faceţi griji.


Horoscop 21-27 martie 2016, Leu:

Luna Plină din 23 se manifestă plenar în casa comunicării, indiciu că familia de origine și persoanele din anturajul vostru imediat vă pot oferi indicaţii valoroase cu privire la aspectele la care trebuie să lucraţi pentru a evolua pe plan profesional. Încurajaţi-i să vă ofere feedback-ul lor și întâmpinaţi criticile cu brațele deschise, chiar dacă nu vin în cea mai fericită formă posibilă.


Horoscop 21-27 martie 2016, Fecioară:

Astrele nu atentează la sănătatea voastră săptămâna aceasta. Cu toate acestea, reţineţi că Jupiter este retrograd în semnul nașterii voastre și este în exil în zodia voastră, motiv pentru care ar fi indicat să nu vă disipaţi forțele în toate direcțiile. Gestionați-le cu atenție dacă vă doriţi ca weekend-ul să vă prindă încă în forță, pregătiţi să vă bucuraţi de timpul liber așa cum doriţi.


Horoscop 21-27 martie 2016, Balanţă:

Ziua de 25 martie s-ar putea să nu fie cea mai reușită din punct de vedere al sănătăţii. Poate că nu vă veţi afla în cea mai bună formă fizică sau mentală, semn cum că s-ar dori să nu vă încărcaţi agenda acestei zile. Nu vă faceţi griji, veţi reuși să recuperaţi în următoarele. Preferaţi să vă acordaţi câteva momente de repaus în cursul acestei zile pentru a vă bucura de o dispoziție bună la sfârşitul săptămânii.


Horoscop 21-27 martie 2016, Scorpion:

Luna Plină din data de 23 se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul vostru general, riscând să vă afecteze echilibrul interior. Întrucât acesta ar putea fi ceva mai fragil decât de obicei săptămâna aceasta, vă recomand să vă înconjuraţi de oameni pozitivi și să nu lăsaţi gândurile negre să pună stăpânire pe mintea voastră. Este în puterea voastră să vă păstraţi un tonus mental la înălțime.


Horoscop 21-27 martie 2016, Săgetător:

Tonusul vostru mental din acest sfârşit de săptămâna este posibil să nu fie cel mai bun. Puteți avea tendința de a fi destul de prăpăstioşi și melancolici, fapt pentru care aţi putea considera că nimic din ce v-aţi propus nu iese așa cum v-aţi dorit. Deși aţi putea fi tentaţi să nu daţi curs invitațiilor în oraș, adevărul este că v-ar putea face mai mult bine decât credeţi să încercaţi să ieşiţi din această stare apatică.


Horoscop 21-27 martie 2016, Capricorn:

Din data de 25 începând, Saturn începe să retrogradeze prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că v-ar putea face să vă îndoiţi puţin de principiile și valorile voastre, fapt care v-ar putea crea un oarecare dezechilibru la nivel interior. Atâta timp cât vă menţineţi verticali, nu aveţi niciun motiv să vă supuneţi alegerile și viziunile unui proces de conștiință prea aspru.


Horoscop 21-27 martie 2016, Vărsător:

Luna Plină din ziua de 23 se manifestă plenar în casa filosofiei voastre de viață, semnalându-vă faptul, cel puțin săptămâna aceasta, echilibrul în tot și toate ar trebui să fie măsura faptelor și vorbelor voastre. Atâta timp cât nu exageraţi în nicio privință, rămâneţi fideli sistemului vostru de principii, valori și credințe și cu sufletul împăcat că aţi procedat corect în orice situație problematică ivită.


Horoscop 21-27 martie 2016, Peşti:

Luna Plină din 23 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general. Dacă influența acestui eveniment astral va fi una prielnică sau mai puțin prielnică depinde doar de felul în care răspundeţi la schimbare. Atâta timp cât realizaţi că nu face decât să echilibreze balanța, veţi înțelege că modificările pe care le aduce sunt mai mult decât necesare.


Horoscop aprilie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS