Horoscop Urania zilnic: marţi, 7 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 7 iunie 2016


Horoscop 7 iunie 2016, Berbec:

Nu este un moment bun să vă puneţi la îndoială deciziile şi planurile şi să deveniţi pesimişti; încercaţi să aveţi încredere în alegerile pe care vreţi să le faceţi. O ţinută perfectă vă va ajuta să fiţi foarte încrezători în forţele proprii şi să vă convingeţi colegii de muncă să vi se alăture.


Horoscop 7 iunie 2016, Taur:

Sunteţi tot mai încrezători în forţele proprii, iar acest lucru poate aduce invidie în rândul colegilor de echipă. Nu vă lăsaţi influenţaţi de sfaturile pe care le primiţi şi continuaţi să vă vedeţi de treaba voastră. Spre seară, trebuie să cumpăraţi un cadou frumos unei persoane foarte dragi.


Horoscop 7 iunie 2016, Gemeni:

Prima parte a zilei de marţi promite emoţii frumoase şi amintiri. Vă treziţi dintr-un vis misterios, destul de ciudat; starea pe care o aveţi după acest moment vă poate convinge să faceţi o schimbare neaşteptată în viaţa voastră personală. Întreaga zi va fi una aglomerată, aşa că alegeţi o ţinută cât mai confortabilă.


Horoscop 7 iunie 2016, Rac:

Ziua de 07.06.2016 are o însemnătate aparte pentru voi şi partenerul de cuplu; decideţi să vă surprindeţi persoana iubită cu un cadou frumos. Această atenţie ar trebui să fie una cât mai originală. De asemenea, asiguraţi-vă că îi oferiţi cadoul în a doua parte a zilei, când lucrurile se mai liniştesc.


Horoscop 7 iunie 2016, Leu:

A doua zi a săptămânii este doar despre planuri, întâlniri şi multe discuţii importante; pentru aceste momente, alegeţi să purtaţi o ţinută ocazională, care nu doar să vă pună în evidenţă silueta, ci în care să vă simţiţi şi foarte bine. Spre seară, puteţi participa la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 7 iunie 2016, Fecioară:

A şaptea zi a lunii iunie este perfectă pentru un rămas bun frumos sau o declaraţie de dragoste, însoţită de o schimbare importantă. Restul zilei nu va fi la fel de interesant, însă după evenimentul de dimineaţă nu aveţi cum să vă plictisiţi; sunt multe lucruri pe care trebuie să le analizaţi. Spre seară, trebuie să cumpăraţi un cadou drăguţ unei persoane dragi.


Horoscop 7 iunie 2016, Balanţă:

Ziua nu începe tocmai bine pentru voi; prima parte a zilei de marţi poate fi mai dificilă deoarece aveţi parte de o discuţie urâtă cu partenerul de cuplu. Întâlnirile de afaceri la care participaţi vă determină să treceţi rapid de la emoţii direct la acţiuni.


Horoscop 7 iunie 2016, Scorpion:

Această zi aduce o stare de lene, neatenţie şi chiar speranţe nefondate. Nu este un moment tocmai bun pentru a vă ocupa de viaţa profesională; astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile de afaceri şi discuţiile cu partenerii şi şefii. Seara este bună pentru cumpărături; aveţi nevoie de o ţinută elegantă pentru un eveniment important ce va avea loc în curând.


Horoscop 7 iunie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi concentraţi asupra vieţii personale; este posibil să ignoraţi tot ce se întâmplă pe plan profesional, iar şefii nu sunt tocmai mulţumiţi de evoluţia voastră. Încercaţi să aveţi răbdare, în scurt timp lucrurile se vor aranja în favoarea voastră. Spre seară, sunteţi în căutarea unui cadou preţios pentru persoana iubită.


Horoscop 7 iunie 2016, Capricorn:

Schimbări uriaşe pe plan profesional; şefii vă oferă noi proiecte şi, o dată cu acestea, primiţi şi responsabilităţi importante. Sunteţi foarte încântaţi de tot ce se întâmplă în viaţa voastră şi sunteţi nerăbdători să demonstraţi de ce sunteţi capabili. Pentru întâlnirile cu partenerii de afaceri, purtaţi ţinute cât mai elegante; prima impresie este cea mai importantă.


Horoscop 7 iunie 2016, Vărsător:

Ziua de marţi vă convinge să vă amânaţi planurile pe plan personal; aveţi foarte multe sarcini profesionale de rezolvat şi prea puţin timp la dispoziţie. Trebuie să faceţi mai multe drumuri prin oraş, aşa că echipaţi-vă cu o ţinută cât mai lejeră, în special cu încălţări confortabile.


Horoscop 7 iunie 2016, Peşti:

Ziua de marţi intensifică setea voastră pentru distracţie şi divertisment; totuşi, este posibil să deveniţi destul de sensibili când vine vorba despre o parte intimă a vieţii voastră. Puteţi primi o veste bună de la membrii familiei cu privire la o problemă mai veche. Spre seară, sunteţi în căutarea unui cadou pentru un prieten.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS