Horoscop Urania zilnic: luni, 6 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 6 iunie 2016


Horoscop 6 iunie 2016, Berbec:

Începeţi ziua de luni cu o stare accentuată de oboseală şi nu prea reuşiţi să vă concentraţi la nimic. Limitaţi-vă la activităţile de rutină şi amânaţi deciziile importante. Primiţi un cadou pe care vi-l doreaţi de ceva vreme, ocazie cu care vă daţi seama cât de norocoşi sunteţi cu asemenea oameni în jurul vostru.


Horoscop 6 iunie 2016, Taur:

Sunteţi preocupaţi de voi înşivă şi acordaţi, mai mult decât de obicei, atenţie propriilor nevoi. Trebuie să faceţi o alegere importantă cu privirile la viitorul vostru profesional, iar asta vă creează multe bătăi de cap. Refuzaţi să vă mai împrumutaţi rudele care au făcut şi aşa cheltuieli mari, pentru că riscaţi să nu mai vedeţi banii.


Horoscop 6 iunie 2016, Gemeni:

Sunteţi tentaţi să reacţionaţi foarte impulsiv, înainte să cunoaşteţi bine toate detaliile astfel încât chiar să vă formaţi o părere pertinentă. Atenţie! Este posibil să pierdeţi o sumă importantă, dar păstraţi-vă calmul şi nu luaţi nimic în tragic. Nişte oaspeţi mai mult sau mai puţin anunţaţi vă fac o vizită pe seară. Intraţi în panică.


Horoscop 6 iunie 2016, Rac:

Sunteţi plini de viaţă şi foarte sociabili, iar cei din jur se bucură de prezenţa voastră agreabilă. Atrageţi oamenii ca un magnet, le sunteţi confidenţi, dar şi finanţatori. Atenţie, pentru că unele persoane s-ar putea să profite de pe urma generozităţii voastre. La locul de muncă vă încheiaţi treburile mai devreme, apoi plecaţi la o sesiune de cumpărături.


Horoscop 6 iunie 2016, Leu:

Vreţi să ţineţi totul sub control, iar asta nu vă face deloc bine pentru că riscaţi să stricaţi tot ce aţi construit. Uneori trebuie să vă mai lăsaţi şi purtaţi de val. Aveţi de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Păstraţi-vă calmul şi nu vă grăbiţi, pentru că altfel aveţi să faceţi greşeli. Veniturile scad din cauza unor pagube cauzate de colegi.


Horoscop 6 iunie 2016, Fecioară:

Astrele sunt de partea voastră astăzi, de aceea, tot ce întreprindeţi are succes. Deciziile majore sunt favorizate în această zi, aşa că dacă aţi amânat unele hotărâri, este cazul să discutaţi cu cărţile pe masă şi să tranşaţi situaţiile restante. O durere vă împiedică să mai faceţi eforturi ca până acum, iar tratamentele nu prea au efectul scontat.


Horoscop 6 iunie 2016, Balanţă:

Sunteţi mai îndrăgostiţi ca niciodată. Visaţi, faceţi planuri, sunteţi entuziasmaţi. Norocul vostru este ca la locul de muncă nu se întâmplă nimic semnificativ azi şi puteţi rămâne cu capul în nori. Seara sunteţi invitaţi în oraş alături de câţiva prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de ceva vreme. Vă veţi distra pe cinste.


Horoscop 6 iunie 2016, Scorpion:

Munciţi mult azi, atât la serviciu, cât şi acasă. Sunteţi extenuaţi, iar starea voastră le dă de gândit celor din familie, care nu mai pot să vă vadă atât de implicaţi în tot. Au dreptate. Ar fi bine să slăbiţi puţin ritmul. Vă încolţeşte în minte ideea unei schimbări, poate chiar să vă apucaţi de lucru pe cont propriu.


Horoscop 6 iunie 2016, Săgetător:

Sunteţi destul de nervoşi azi, iar această stare v-ar putea pune în situaţii complicate, pentru că sunteţi greu de stăpânit. Amânaţi orice fel de discuţie aveţi de purtat azi, inclusiv acasă. Nici confidenţe nu faceţi, pentru că riscaţi să vă treziţi într-o situaţie neplăcută. Primiţi nişte bani restanţi care vă vin mănuşă în această perioadă.


Horoscop 6 iunie 2016, Capricorn:

Nu sunteţi în apele voastre. O problemă de sănătate va dă bătăi de cap şi fie vă luaţi liber azi, fie vă programaţi la medic. Cert este că trebuie să vă lămuriţi care este sursa stării de rău. Găsiţi înţelegere la partenerul de cuplu, care a observat că sunteţi mai agitaţi şi care decide să nu intre în conflict cu voi în aceste momente.


Horoscop 6 iunie 2016, Vărsător:

Sensibilitatea voastră atinge cele mai înalte cote şi se manifestă în relaţiile cu rudele şi colegii de serviciu. Nu uitaţi că partenerul de viaţă are şi el sentimente şi orgolii şi nu îl puneţi într-o postură nepotrivită. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi deplasările de orice natură.


Horoscop 6 iunie 2016, Peşti:

V-aţi implicat mult la serviciu în ultima perioadă şi superiorii voştri au observat acest lucru motiv pentru care este posibil să vă propună azi coordonarea unui proiect important. Primiţi cu entuziasm oferta şi vă simţiţi împliniţi. Totuşi, faptul că vi se acordă nu doar încredere, ci şi bani în plus, va stârni invidia colegilor de muncă.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS