Horoscop Urania săptămânal: 6-12 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 6-12 iunie 2016


Horoscop 6-12 iunie 2016, Berbec:

Zilele de 11 şi 12 stau sub influența tranzitului Lunii prin Fecioară căreia îi corespunde casa sănătății voastre fizice. Este posibil să vă regăsiţi, la sfârșitul săptămânii, într-o dispoziție nu tocmai bună sau chiar să vă supere una-alta. O atitudine echilibrată și mici schimbări aduse stilului de alimentație sunt suficiente pentru a vă asigura că nu este vorba decât de o stare trecătoare mai puțin bună.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Taur:

Nu veţi avea probleme grave de sănătate în această săptămână. Totuși, nu este exclus ca în zilele de 6 şi 7 cineva să vă spună ceva care să vă supere foarte mult. Depinde doar de voi să nu vă lăsaţi dărâmaţi atât de ușor, mai ales dacă acel cineva nu se numără printre persoanele ale căror păreri contează pentru voi. Căutaţi să fiţi mai selectivi.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Gemeni:

Pe radarul astrologic nu apar amenințări la adresa bunăstării voastre fizice și mentale săptămâna aceasta. Cu toate acestea, părerea celorlalți despre voi ar putea cântări mai greu decât ar trebui lunea aceasta. Validările sunt cea mai ușoară cale de a vă întări încrederea în voi, dar nu înseamnă că este și cea mai bună. Atâta timp cât sunteţi mulţumiţi de voi, nimic nu mai contează.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Rac:

Aţi putea începe săptămâna cu stângul din cauza problemelor de sănătate, deci vă recomand să o lăsaţi mai moale cu obiceiurile nesănătoase, dar și să nu vă bazaţi prea mult pe îndemânarea voastră. Dacă faceţi activități cu potențial riscant, asiguraţi-vă că vă direcţionaţi atenția exclusiv asupra lor. Altfel, aţi putea să vă accidentaţi. Nu este nevoie decât să fiţi puțin atenţi pentru a vă afla la adăpost.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Leu:

Primele două zile ale săptămânii v-ar putea găsi într-o stare de sensibilitate accentuată. Fie va aduce totul la lacrimi, fie aveţi impresia că are cineva ceva cu voi când, de fapt, nu este cazul. Protejaţi-vă starea de bine înconjurându-vă de oameni optimişti și frecventând medii vesele. Acum nu este momentul să staţi prea mult în preajma persoanelor care vă afectează buna dispoziție.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Fecioară:

Mijlocul de săptămână, adică zilele de 8 și 9, v-ar putea prinde cu garda joi și destul de acizi la adresa persoanelor care credeţi că v-ar putea leza într-un fel sau altul. Dacă se ajunge la conflicte, poate nu ar fi rău să vă analizaţi puțin. Într-o anumită măsură, poate fi vina lor, dar aveţi și voi partea voastră de responsabilitate în ceea ce s-a întâmplat. Încercaţi să vă daţi seama care este.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Balanţă:

Zilele de 11 şi 12 stau sub influența tranzitului Lunii prin Fecioară căreia îi corespunde casa subconștientului vostru. Din câte se pare, bunăstarea voastră fizică depinde, mai mult ca niciodată în aceste zile, de felul în care vă simţiţi pe interior, motiv pentru care ar fi bine să investiţi mai mult pe acest plan. Exercițiile de management al stresului se pot dovedi de un real ajutor pentru voi.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Scorpion:

Nu veţi avea probleme grave de sănătate săptămâna aceasta, dar cu toate acestea se cade să ştiţi că starea mentală în care vă regăsiţi în ziua/lele de 6 și/sau 7 influențează felul în care vă simţiţi la nivel fizic. Dacă se întâmplă să trebuiască să ajungeţi la doctor, s-ar putea să fie nevoie de o a doua părere. Ascultaţi-vă intuiția dacă vă îndeamnă să faceţi acest lucru.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Săgetător:

Contextul astral al zilei de 9 ar putea produce dezechilibre organismului vostru. Nivelul de toxicitate din viața voastră ar putea crește peste medie, otrăvindu-vă mintea și/sau corpul. Oricare ar fi situația, o cură de detoxifiere v-ar prinde bine la mijlocul săptămânii. În acest fel, scăpaţi de energiile negative și reveniţi la echilibrul vostru interior. Petreceţi câteva momente cu voi înşivă și ascultaţi-vă.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Capricorn:

În ziua de 6 iunie nu vă veţi simţi în cea mai bună formă fizică. Indicat ar fi să nu vă programaţi în această zi activități prea solicitante ori care presupun o dibăcie mai mare decât cea de care sunteţi voi capabili atunci. Poate ar trebui să o luaţi mai moale și să nu vă asumaţi mai multe responsabilități decât puteți duce. Fiţi mai indulgenţi cu voi înşivă și veţi trece cu bine peste începutul săptămânii.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Vărsător:

Zilele de 6 şi 7 nu par să vă găsească în cea mai bună stare. Organismul vostru poate fi mai sensibil decât de obicei, motiv pentru care ar fi bine să vă acordaţi mai multă atenție. Menajaţi-vă ocupându-vă mai mult de voi înşivă și evitaţi persoanele care v-ar putea cultiva această stare proastă. Ar fi indicat să vorbiţi cu cineva despre ce simţiţi și la ce vă gândiţi.


Horoscop 6-12 iunie 2016, Peşti:

Zilele de 8 și 9 nu par să vă găsească în cea mai bună stare. V-aţi putea confrunta cu probleme cardiovasculare. Dacă nu este un eveniment singular, poate ar fi bine să consultați un specialist. Până atunci, căutaţi să aduceţi unele schimbări stilului vostru de viață și alimentație. În plus, ar fi indicat să reduceţi nivelul de stres, cel puțin la mijlocul săptămânii. Încercaţi să vă relaxaţi cumva.


Horoscopul săptămânii trecute, horoscop mai 2016, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS