Horoscop Urania săptămânal: 30 mai - 5 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 30 mai - 5 iunie 2016


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Berbec:

Profitaţi de Luna Nouă din data de 5 iunie și cereţi apropiaților păreri vizavi de propriile persoane. Aceste păreri vă pot ajuta să vă daţi seama încotro ar fi bine să vă îndreptaţi pentru a evolua pe plan personal. Aşteptaţi-vă totuși să vi se facă observații sau să vi se aducă critici. Conştientizaţi că sunt spre binele vostru și veţi avea multe de câștigat în viitor.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Taur:

Zilele de 31 mai și 1 iunie v-ar putea surprinde cu nervii întinşi la maximum, dar ține numai de voi să nu se ajungă la ceartă. Această stare se poate datora faptului că aţi acumulat multă energie negativă în ultima perioadă. Aţi putea împuşca doi iepuri dintr-o lovitură dacă aţi consuma-o făcând sport. Nu numai că aţi dobândi o formă de invidiat, ci aţi și evita conflicte de proporții.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 5 iunie se desăvârșește tocmai în casa vitalității voastre, deci aşteptaţi-vă ca după o săptămână în care energia voastră a fluctuat destul de mult sau a lipsit cu desăvârșire, să simţiţi că aţi apucat-o pe o pantă ascendentă. Totuși, nu este încă momentul să vă supuneţi la activități prea extenuante. Dedicaţi-vă această săptămână reîncărcării bateriilor așa cum trebuie.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Rac:

Luna Nouă din 5 iunie este găzduită tocmai de casa subconștientului din horoscopul vostru general. Ar fi indicat să vă lăsaţi mintea să se odihnească săptămâna aceasta. Altfel veţi ajunge să vă construiţi tot felul de scenarii care nu au mai nimic în comun cu realitatea. Uneori este mai bine să nu vă explicaţi motivele pentru care au loc anumite evenimente.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Leu:

Dacă zilele de 31 mai și 1 iunie nu vă surprind într-o formă fizică bună, aflaţi că nu rezolvaţi nimic dacă vă lăsaţi pradă pesimismului sau refuzaţi să vă mai trataţi. Luaţi aminte că de cele mai multe ori o gândire pozitivă potențează un consult de calitate. Depinde numai de voi să vă antrenaţi mintea pentru a vă susține corpul. Nu este ușor, într-adevăr, dar nici imposibil.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Fecioară:

S-ar putea lăsa cu zbucium sufletesc în zilele de 31 mai şi 1 iunie. De regulă, afişaţi o mină liniștită, dar numai voi ştiţi prin ce treceţi cu adevărat pe interior. Această frământare s-ar putea datora persoanei iubite, deci căutaţi să îi verbalizaţi ceea ce simţiţi înainte ca această stare să pună prea mult stăpânire asupra voastră. Este în interesul vostru să vă reechilibraţi universul personal.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Balanţă:

Luna Nouă din data de 5 iunie are loc în casa filozofiei voastre de viață, motiv pentru care ar fi bine să aduceţi anumite modificări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Iată un moment numai bun să renunţaţi la acele aspecte ale crezului vostru personal care nu se mai potrivesc cu convingerile voastre. Puteți evolua mult săptămâna aceasta dacă participaţi la ateliere sau cursuri de dezvoltare personală.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Scorpion:

Luna Nouă din ziua de 5 iunie se formează în casa transformărilor, deci aşteptaţi-vă la evenimente cu impact emoțional destul de puternic săptămâna aceasta. Se prea poate ca acestea să îl implice mai mult sau mai puțin pe partenerul de viață. Oricum ar sta lucrurile, ele încearcă să vă arate că aveţi multe de câștigat dacă vorbiţi despre ceea ce simţiţi. Împărtăşiţi-i celui drag trăirile voastre.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Săgetător:

Zilele de 3 și 4 iunie ar putea veni la pachet cu nişte provocări în ceea ce privește sănătatea. Probabil nu va fi vorba de mare lucru, dar ar fi bine să nu exageraţi în acest interval cu alimentele grase, sărate sau cu băuturile ce conţin alcool. Ficatului vostru i-ar putea cădea mai greu decât de obicei și riscaţi să nu vă puteți bucura de zilele de sâmbătă şi duminică la maximum. Ține de voi să rămâneţi moderaţi.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Capricorn:

Luna Nouă din 5 iunie se formează tocmai în casa sănătății voastre fizice, semnalându-vă că ar fi bine să aduceţi unele schimbări stilului vostru de viață și/sau alimentație. Dacă fumaţi, iată momentul perfect să renunţaţi, iar dacă nu v-aţi mai dus pe la sala de forță de ceva vreme încoace, acum ar fi momentul să vă reînnoiţi abonamentul. Propuneţi-vă ca de săptămâna aceasta încolo să fiţi mai atenţi cu voi.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Vărsător:

Nu ar trebui să vă faceţi griji în privința sănătății săptămâna aceasta. Potrivit contextului astral care se prefigurează zilele acestea, vă aflaţi într-o formă care nu vă oprește nici să duceţi la bun sfârșit sarcini extenuante, nici să vă bucuraţi de activități de timp liber dintre cele mai solicitate în weekend. Totuși, un pic de moderație nu v-ar prinde rău. Învăţaţi să vă ascultați corpul.


Horoscop 30 mai - 5 iunie 2016, Peşti:

Luna Nouă din data de 5 iunie are loc în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu că dacă evoluția voastră personală a fost încetinită de unele conflicte nerezolvate cu părinții, acum ar fi momentul potrivit să le vorbiţi despre ceea ce simţiţi și să închideţi aceste capitole mai mult sau mai puțin dureroase din viața voastră. Nu trebuie decât să vă găsiţi curajul să vă deschideţi.


Horoscopul săptămânii trecute, horoscop mai 2016, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS