Horoscop Urania săptămânal: 23-29 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 23-29 mai 2016


Horoscop 23-29 mai 2016, Berbec:

Zilele de 28 și 29 riscă să nu vă găsească într-o formă bună, poate pentru că starea de dispoziție de atunci ajunge să vă afecteze și bunăstarea la nivel fizic. Încercaţi să faceţi ceva pentru a vă schimba dispoziția. Căutaţi să priviţi partea plină a paharului și eliberaţi-vă cumva de stres. Sănătatea voastră depinde, mai ales sfârșitul acesta de săptămână, de echilibrul vostru interior.


Horoscop 23-29 mai 2016, Taur:

Ţineţi cont că în ziua/lele de 24 și/sau 25 aţi putea trece prin niște stări neplăcute care fie se datorează unui motiv, fie sunt refularea stresului și frustrărilor adunate în ultima perioadă. Căutaţi să vă daţi seama care este motivul pentru care vă simţiţi așa. Doar în acest fel vă puteți regla dispoziția.


Horoscop 23-29 mai 2016, Gemeni:

Nu ar trebui să vă mire dacă mijlocul de săptămână nu vă surprinde într-o formă fizică bună. Este posibil ca această situație să se datoreze, cel puțin într-o anumită măsură, încăpățânării voastre. Dacă aţi tărăgănat decizia schimbării stilului de alimentație sau viață, acum ar fi momentul să o luaţi.


Horoscop 23-29 mai 2016, Rac:

Aşteptaţi-vă ca ziua de 25 să nu vă găsească într-o formă fizică bună. Chiar dacă atmosfera astrală nu este una încurajatoare, puteți face anumite lucruri pentru a evita ca lucrurile să ia o întorsătură nefericită. De exemplu, aţi putea lăsa activitățile care v-ar putea pune în primejdie și pe cele care vă solicită prea mult mâinile şi picioarele pe altă dată. Încercaţi să le programaţi într-o altă zi.


Horoscop 23-29 mai 2016, Leu:

Zilele de 24 și 25 riscă să nu vă găsească într-o formă fizică bună. Dacă neplăcerile persistă, este mai mult decât indicat să consultați un medic. Dar în cazul în care credeţi că ar fi nevoie de o a doua părere, poate ar fi cazul să o cereţi. Ascultaţi-vă vocea interioară în acest caz. Nu aveţi cum să daţi greș dacă vă decideţi să mai apelaţi la sfatul încă unui specialist. Fiţi atenţi la ce vă spune.


Horoscop 23-29 mai 2016, Fecioară:

Zilele de 26 și 27 ar putea veni la pachet cu unele probleme de sănătate, dar nu este nevoie să vă faceţi griji prea mari în ceea ce le privește. Asiguraţi-vă doar că nu staţi prea mult în picioare căci altfel riscaţi să vă alegeţi cu nopți nedormite din cauza durerilor la nivelul picioarelor. Deși nu vă place să luaţi pauze când v-aţi apucat de ceva, acestea sunt vitale în aceste zile ale săptămânii.


Horoscop 23-29 mai 2016, Balanţă:

Zilele de 28 şi 29 ar putea veni la pachet cu unele probleme de sănătate. Acest lucru s-ar putea datora faptului că aţi fost cam neglijenţi cu propria sănătate în ultima vreme. Dacă sfârșitul de săptămână nu vă găsește în cea mai bună formă fizică, înseamnă că ar trebui să aveţi mai multă grijă de voi. Modificaţi-vă pe ici, pe colo stilul de viață chiar dacă vă simţiţi bine weekendul acesta.


Horoscop 23-29 mai 2016, Scorpion:

Din câte se pare, zodia nașterii voastre nu se numără printre semnele aflate pe lista neagră a astrelor săptămâna aceasta, cel puțin în privinţa sănătăţii. Nu este exclus ca, în zilele de 24 şi 25 mai, cineva să vă adreseze unele cuvinte nu tocmai frumoase pe care nu puteți să le ignoraţi și care ajung să vă afecteze într-un fel sau altul bunăstarea fizică. Construiţi-vă un fel de scut.


Horoscop 23-29 mai 2016, Săgetător:

Zilele de 26 și 27 ar putea veni la pachet cu unele probleme de sănătate. Ar fi bine să vă feriţi de mediile în care predomină energiile negative. S-ar putea ca acestea să ajungă să îşi pună amprenta pe sănătatea voastră. Așadar, dacă nu vă doriţi ca în weekend să aveţi de suferit de pe urma acestor vibrații nu tocmai pozitive, fiţi selectivi cu cei cu care vă petreceţi timpul.


Horoscop 23-29 mai 2016, Capricorn:

În cursul zilei de 25 mai, nu veţi avea cea mai bună dispoziţie. Evitaţi activitățile care vă suprasolicită picioarele și mâinile, dar și pe cele care presupun îndemânare întrucât coordonarea mână-ochi ar putea fi deficitară la mijlocul săptămânii. Ar fi bine, de asemenea, să vă ţineţi departe de mirosurile prea puternice. Păstraţi lucrurile într-o limită.


Horoscop 23-29 mai 2016, Vărsător:

Zilele de 24 și 25 riscă să nu vă găsească într-o formă bună. Din câte se pare, acestea nu vor fi de natură fizică, ci de ordin emoțional. Încercaţi să vă echilibraţi universul interior căci altfel riscaţi ca relațiile voastre cu cei din jur să aibă de suferit de pe urma acestei situații din cauza nervozității voastre accentuate. Ține numai de voi să limpeziţi apele în care vă scăldaţi perioada aceasta.


Horoscop 23-29 mai 2016, Peşti:

Cea mai mare bucată a weekendului, adică zilele de 28 și 29, nu se anunță prea roz în privinţa sănătăţii. Eventualele probleme s-ar putea datora faptului că nu vă scăldaţi în apele voastre. Ar fi bine să vă înconjuraţi de oameni pozitivi și să frecventaţi doar mediile cu energii care nu vă afectează într-un mod negativ. Altfel, s-ar putea să nu aveţi parte de un sfârșit de săptămână tocmai reușit.


Horoscopul săptămânii trecute, horoscop mai 2016, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS