Horoscop Urania săptămânal: 16-22 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 16-22 mai 2016


Horoscop 16-22 mai 2016, Berbec:

Luna Plină din ziua de 22 se suprapune în cazul vostru peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, moment numai bun să vă concentraţi pe dezvoltarea personală, cel puțin săptămâna aceasta. Puteți afla multe lucruri noi despre voi înşivă dacă sunteţi interesaţi. Citiţi, mergeţi la ateliere, cereţi feedback din partea persoanelor apropiate vouă. Vă vor ajuta.


Horoscop 16-22 mai 2016, Taur:

În intervalul 16-18 mai, Luna tranzitează Balanța căreia îi corespunde casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că ar fi bine să acordaţi mai multă atenție organismului vostru. Tentațiile culinare și de altă natură ar putea fi destul de mari zilele acestea, dar este în puterea voastră să rămâneţi moderaţi și să nu exageraţi. În felul acesta, nu ajunge să protesteze nici organismul vostru.


Horoscop 16-22 mai 2016, Gemeni:

Chiar dacă Luna Plină din data de 22 se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal celei a vitalității voastre, nu înseamnă că nu îi veţi simți influența și în zodia nașterii voastre. În felul acesta, fie vă simţiţi fără vlagă, fie plini de energie, dar destul de împrăştiaţi când vine vorba de a o învesti în ceva sau altceva. Este în avantajul vostru să o gestionaţi cum puteți mai bine.


Horoscop 16-22 mai 2016, Rac:

Luna Plină din 22 interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, indiciu cum că este de așteptat să resimţiţi efectele lunației la propriu. Ar fi bine ca săptămâna aceasta să faceţi activități care v-ar putea suprasolicita picioarele și mâinile, plămânii, dar mai ales ficatul. Așa că lăsaţi-o mai moale cu viciile și alimentele care pot cădea greu.


Horoscop 16-22 mai 2016, Leu:

Cât privește sănătatea, sunteţi la adăpost săptămâna aceasta. Nu figuraţi pe lista neagră a astrelor, motiv pentru care nu trebuie să vă faceţi griji în privința sănătății săptămâna aceasta. Cu toate acestea, ar fi bine să daţi dovadă de o atitudine echilibrată, dat fiind că aveţi tendința de a înveşti multă energie în lucrurile pe care le faceţi cu riscul de a rămâne fără niciun pic de vlagă.


Horoscop 16-22 mai 2016, Fecioară:

Nu figuraţi pe lista neagră a astrelor, motiv pentru care nu trebuie să vă faceţi griji în privința sănătății, dar acest lucru nu înseamnă că aveţi liber să mâncaţi în exces sau să vă disipaţi forțele în toate direcțiile. Chiar dacă nu sunteţi genul de persoane care să exagereze, fiind mai degrabă destul de atenţi cu sănătatea voastră, ar fi indicat să nu faceţi excepție de la regulă nici săptămâna aceasta. Aveţi multe de câștigat dacă rămâneţi consecvenţi pe acest plan.


Horoscop 16-22 mai 2016, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 22 se suprapune și în cazul vostru peste axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, interacțiunile cu persoanele din jur ar putea să vă aducă unele revelații cu privire la propriile persoane. Arătaţi-vă dispuşi să primiţi critici și să vă priviţi dintr-o altă perspectivă. Veţi învăța multe lucruri noi despre voi.


Horoscop 16-22 mai 2016, Scorpion:

În intervalul 16-18 mai, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, punând puţin la încercare echilibrul vostru emoțional. Luaţi-vă unele puncte de reper stabile zilele acestea pentru a vă asigura că tăvălugul selenar nu vă lasă plutind în derivă. Reţineţi că cel mai la îndemâna astfel de pilon de susținere sunteţi chiar voi. Puneţi-vă bazele în voi înşivă.


Horoscop 16-22 mai 2016, Săgetător:

Luna Plină din data de 22 se manifestă plenar tocmai în zodia nașterii voastre, creându-vă probabil o stare de agitație destul de puternică datorată fie unui surplus de energie, fie faptului că tonusul vostru nu este cel obișnuit și sunteţi obosiţi și nervoşi. Oricare ar fi situația, căutaţi să vă găsiţi liniştea. Altfel, aţi putea ajunge să spuneţi sau să faceţi lucruri pe care aţi putea să le regretați cândva mai târziu.


Horoscop 16-22 mai 2016, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 22 se suprapune tocmai peste casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în ceea ce vă privește, efectele sale se fac simțite cu precădere la nivel emoțional. Iată un moment numai bun să evadaţi măcar cu gândul și să vă eliberaţi din încorsetarea prejudecăților și a preconcepțiilor. Este în puterea voastră să nu mai judecaţi lucrurile atât de aspru.


Horoscop 16-22 mai 2016, Vărsător:

Cât privește sănătatea, sunteţi la adăpost săptămâna aceasta, dar totuși căutaţi să nu vă folosiţi de acest pretext pentru a vă epuiza cu totul. Dacă vă folosiţi energia cu înţelepciune, veţi reuși să faceţi tot ceea ce v-aţi propus fără a vă plânge că nu vă ajung bateriile pentru întreaga săptămână. Căutaţi să vă organizaţi programul într-un fel în care să îi puteți face față fără probleme.


Horoscop 16-22 mai 2016, Peşti:

Nu veţi avea probleme majore de sănătate săptămâna aceasta, motiv pentru care s-ar putea spune că se continuă atmosfera săptămânii trecute. Ar fi bine totuși ceva mai multă organizare în viață, fapt pentru care ar fi indicat să vă întocmiţi un program al săptămânii mai riguros. Vă va surprinde nivelul de energie din weekend și multitudinea de activități pe care le-aţi finalizat.


Horoscopul săptămânii trecute, horoscop mai 2016, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS