Horoscop Urania săptămânal: 9-15 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 9-15 mai 2016


Horoscop 9-15 mai 2016, Berbec:

Ziua/lele de 14 și/sau 15 v-ar putea aduce neplăceri de ordin fizic, determinate probabil de un anumit factor de origine emoțională. Căutaţi să nu vă exageraţi stările și să aveţi o atitudine realistă în privința lor. Altfel, este posibil să ajungeţi să faceţi din țânțar armăsar. Este în puterea voastră să vă schimbaţi abordarea. Trebuie doar să le oferiţi lucrurilor mici mai puțină importanță.


Horoscop 9-15 mai 2016, Taur:

Sănătatea nu vă este amenințată săptămâna aceasta. Ba dimpotrivă, căci s-ar putea să aveţi parte de unele zilele pline de voie bună și putere de muncă. Acestea ar putea fi chiar zilele de 9, 10 și 13 mai, deci profitaţi de ele la maximum programându-vă atunci sarcinile care presupun un nivel mai înalt de energie decât de obicei și un tonus bun per ansamblu.


Horoscop 9-15 mai 2016, Gemeni:

Zilele de 9 și 13 vin la pachet cu stări de tensiune mentală, motiv pentru care s-ar putea să fiţi într-atât de refractari la nou încât să ajungeţi să luptați împotriva schimbării cu o energie pe care ar trebui să o folosiţi în cu totul alte scopuri. Lăsaţi lucrurile să curgă, nu vă impuneţi controlul cu orice preț și acceptaţi lucrurile așa cum sunt. De cele mai multe ori, este cea mai bună alternativă.


Horoscop 9-15 mai 2016, Rac:

Nu veţi avea probleme serioase de sănătate săptămâna aceasta, dar reţineţi totuși că îl aveţi în casa sănătății pe Saturn care va mai sta ceva vreme pe acolo și pe Marte, indiciu că acest subiect este unul sensibil perioada aceasta. Nu vă rămâne decât să fiţi precauţi și la cel mai mic semn de boală, să consultați specialistul. Riscul ca o afecțiune să se cronicizeze este mare.


Horoscop 9-15 mai 2016, Leu:

Zilele de 9 și 10 vă găsesc într-o dispoziție destul de reactivă, dar și receptivă, ceea ce v-ar putea face să credeţi că sunteţi ținta tuturor vorbelor sau privirilor ceva mai acide. Până la urmă nu ține decât de voi să luaţi mai puțin personal lucrurile care nu contează cu adevărat. Nu uitaţi că multe afecțiuni fizice îşi au sursa într-o tulburare de ordin emoțional, temporară sau recurentă.


Horoscop 9-15 mai 2016, Fecioară:

Zilele de 10, 11 şi 12 v-ar putea aduce o criză de spiritualitate, motiv pentru care ar fi bine să fiţi mai deschişi la perspectiva schimbării unor principii, valori și credințe care nu vă mai caracterizează, dar pe care le păstraţi de dragul faptului că le cunoaşteţi. Întâmpinaţi noutatea cu brațele deschise și veţi realiza că nu le-ar strica nici ideilor voastre un suflu de aer proaspăt.


Horoscop 9-15 mai 2016, Balanţă:

Zilele de 9 și 10 nu vă surprind într-o pasă prea bună, fie din pricina unor neplăceri de ordin emoțional sau unor stări de disconfort la nivel fizic. Oricare ar fi situația, amintiţi-vă că este în puterea voastră să vă daţi seama de ce anume are nevoie organismul vostru pentru a funcționa la parametrii optimi. Gândiţi-vă așadar de două ori înainte de a vă „trata după ureche”.


Horoscop 9-15 mai 2016, Scorpion:

Contextul astral general al acestei săptămâni scoate la iveală faptul că vă bucuraţi de un tonus de invidiat, un nivel de energie peste medie și o rezistență mai mare decât de obicei la stres și efort susținut. Ar fi indicat să profitați cumva de pe urma lor, programându-vă acum unele activități istovitoare pe care le-aţi tot amânat. Dar nu uitaţi că măcar din când în când să mai luaţi câte o pauză.


Horoscop 9-15 mai 2016, Săgetător:

Iată o săptămână în care vă preocupă mai mult tot ceea ce ține de spiritualitate și dezvoltare personală. Așa se face că v-ar putea fi mai ușor să vă ascultați vocea interioară și să răspundeţi în consecință. Folosiţi-vă deci de acest prilej pentru a porni în călătoria cunoașterii de sine. S-ar putea să aflaţi anumite lucruri despre voi la care nu vă aşteptaţi nicicând.


Horoscop 9-15 mai 2016, Capricorn:

Aţi scăpat de neplăceri la nivel de sănătate săptămâna aceasta, dar îndărătnicia și repulsia față de nou v-ar putea crea neplăceri și în zona aceasta. Adoptaţi cu mai multă ușurință un alt stil de alimentație sau un mod de viață mai activ. Dacă exageraţi proporțiile acestor mici îmbunătățiri, s-ar putea ca organismul vostru se resimtă destul de puternic faptul că aţi făcut niște schimbări.


Horoscop 9-15 mai 2016, Vărsător:

Zilele de 9 și 10 nu vă surprind într-o pasă prea bună. Atunci ar putea avea loc unele evenimente care vă creează sentimente amestecate, senzație pe care neștiind cum să o verbalizaţi, ajungeţi să o materializaţi la nivelul unei dureri în regiunea stomacului. Vorbiţi cu cineva despre ceea ce simţiţi căci altfel aţi putea ajunge să suferiţi doar pentru că aţi tăcut.


Horoscop 9-15 mai 2016, Peşti:

Zilele de 9 și 10 v-ar putea surprinde cu unele junghiuri, dar dacă adăugaţi în dieta voastră unele suplimente alimentare și faceţi mai mult sport, veţi reuși să vă reglaţi mușchii și să aveţi un tonus mai bun ca oricând. Treceţi printr-o perioadă nu tocmai ușoară acum, dar alegeţi să priviţi mișcarea drept modalitatea de a scăpa de stresul și nervii adunați de peste zi. Aveţi nevoie de acest lucru.


Horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS