Horoscop Urania zilnic: duminică, 5 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 5 iunie 2016


Horoscop 5 iunie 2016, Berbec:

Duminică este ziua perfectă pentru a vă evalua sentimentele şi a face câteva schimbări pe plan sentimental. În cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi şansa să întâlniţi oameni noi, chiar un posibil partener de cuplu; dacă aveţi noroc, poate fi chiar şi dragoste la prima vedere.


Horoscop 5 iunie 2016, Taur:

Astăzi vă treziţi o dată cu Soarele; aveţi multă energie şi foarte multe lucruri de făcut, aşa că profitaţi de fiecare moment pentru a vă rezolva treburile. Încercaţi să fiţi mai atenţi în relaţiile cu oamenii din jurul vostru, sunt mulţi care vor să vă pună beţe în roate.


Horoscop 5 iunie 2016, Gemeni:

Astrele vă recomandă să acordaţi o atenţie maximă alegerilor pe care le faceţi; consecinţele acţiunilor voastre se pot dovedi ceva mai distructive decât credeţi voi iniţial. Spre seară, o discuţie cu un om în vârstă vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine ce aveţi de făcut.


Horoscop 5 iunie 2016, Rac:

Cheia succesului este ascunsă în înţelegerea făcută între voi şi partenerul de cuplu; atmosfera emoţională va avea o importanţă extraordinară în discuţiile le care urmează să le aveţi. Compromisurile sunt necesare pentru a îmbunătăţi relaţia dintre voi.


Horoscop 5 iunie 2016, Leu:

După o săptămână destul de aglomerată şi foarte dificilă, profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă odihni; aveţi mare nevoie de această pauză. Spre seară este posibil să mergeţi la un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 5 iunie 2016, Fecioară:

În primele ore ale dimineţii puteţi face câteva compromisuri în relaţiile profesionale; cooperarea va fi una de succes, vă va face mai populari şi vă va ajuta să vă promovaţi foarte uşor ideile şi chiar să le puneţi în aplicare pentru viitoarele proiecte. Seara va fi una destul de relaxantă.


Horoscop 5 iunie 2016, Balanţă:

Ziua de 05.06.2016 este una excelentă pentru a studia sau a participa la negocieri importante. Discutarea proiectelor ambiţioase şi a informaţiilor confidenţiale par să aibă un succes deosebit în a doua parte a zilei de duminică.


Horoscop 5 iunie 2016, Scorpion:

Vă daţi întâlnire cu prietenii pe care v-aţi dorit să îi vedeţi de multă vreme şi nu aţi reuşit. Aveţi o poftă nebună de aventură şi poate daţi curs acelei dorinţe de a porni spre cucerirea unor noi teritorii. Veţi ajunge şi la inima persoanei iubite şi veţi avea sentimentul că veţi rămâne împreună pentru totdeauna.


Horoscop 5 iunie 2016, Săgetător:

Atmosfera zilei de astăzi este una armonioasă pentru voi; vă va fi foarte uşor să vă exprimaţi dorinţele şi să le faceţi uşor de înţeles în faţa oamenilor cu care interacţionaţi. Seara este foarte bună pentru viaţa sentimentală, dacă sunteţi singuri aveţi şansa să întâlniţi o persoană nouă.


Horoscop 5 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi vă veţi relaxa; interacţiunea cu oamenii din jurul vostru se va dovedi a fi una profitabilă. Dacă nu reuşiţi să vă exprimaţi sentimentele prin vorbe, persoanele vor găsi o cale de a vă înţelege intuitiv. Seara poate veni cu o surpriză neaşteptată.


Horoscop 5 iunie 2016, Vărsător:

Trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să comunicaţi deschis cu membrii familiei; doar aşa veţi putea rezolva problemele cu care vă confruntaţi. Astrele vă recomandă să aveţi multă răbdare şi în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 5 iunie 2016, Peşti:

Chiar şi cele mai puternice emoţii vor fi canalizate într-un mod care vă va aduce garantat succesul. Astrele vă recomandă să aveţi încredere în intuiţia voastră; probabilitatea de a face alegeri greşite este extrem de mică. Invesţiile pe care vreţi să le faceţi se vor dovedi unele profitabile.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS