Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 4 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 4 iunie 2016


Horoscop 4 iunie 2016, Berbec:

Vă este destul de dificil să comunicaţi cu oamenii cu care intraţi în contact în cursul zilei de sâmbătă; o astfel de interacţiune fără profit pentru voi va duce doar la iritare şi nemulţumire. În plus, lipsa constructivităţii în conversaţii va anula orice beneficii posibile.


Horoscop 4 iunie 2016, Taur:

După o perioadă extrem de complicată pentru voi, în sfârşit reuşiţi să vă liniştiţi; lucrurile devin tot mai frumoase, în special în relaţia cu partenerii de afaceri, de care vă apropiaţi extrem de mult. Seara va fi una liniştită şi frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 4 iunie 2016, Gemeni:

Contradicţiile cu care vă confruntaţi în parteneriate vă pot da o stare neplăcută; acesta este un moment bun pentru a vă verifica greşelile şi a încerca să le îndreptaţi atâta timp cât nu vizează oamenii cu care deja interacţionaţi. Spre seară, lucrurile se pot schimba în favoarea voastră.


Horoscop 4 iunie 2016, Rac:

Astăzi renunţaţi la limitele şi barierele voastre astfel încât să nu mai existe probleme în relaţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri sau alte persoane cu care interacţionaţi. Mare atenţie însă la cei care vor să profite de pe urma acestei situaţii.


Horoscop 4 iunie 2016, Leu:

Pentru ca totul să se desfăşoare conform planurilor voastre în viaţa profesională, trebuie să vă impuneţi câteva limite pe care să nu le depăşiţi. În cazul în care terminaţi toate sarcinile de rezolvat mai repede şi aveţi timp liber, astrele vă recomandă să vă îndreptaţi atenţia asupra partenerului de cuplu.


Horoscop 4 iunie 2016, Fecioară:

Aceasta este o zi bună pentru activităţi relaxante şi plimbări în aer liber. Profitaţi de astfel de momente pentru a socializa cu oamenii din jurul vostru; de asemenea, relaţia cu partenerul de cuplu poate trece printr-o perioadă frumoasă, cu multe schimbări neaşteptate.


Horoscop 4 iunie 2016, Balanţă:

Această perioadă a fost una destul de dificilă pentru voi; relaţia cu partenerii de afaceri şi colegii de muncă s-a răcit considerabil. Poate că este timpul să încercaţi să faceţi o schimbare şi să readuceţi buna dispoziţie şi optimismul în viaţa voastră. Spre seară, primiţi un sfat bun care vă ajută mult.


Horoscop 4 iunie 2016, Scorpion:

Din cauza programului de muncă destul de încărcat în această perioadă, este posibil ca astăzi să resimţiţi oboseala mai mult ca oricând. De aceea sunteţi mai sensibili în discuţiile pe care le aveţi cu cei din jurul vostru. Nu este o perioadă bună pentru întâlniri importante sau şedinţe de negocieri.


Horoscop 4 iunie 2016, Săgetător:

Relaţia cu partenerul de cuplu nu este pe drumul cel bun. Din cauza certurilor dese, este posibil ca persoana iubită să se îndepărteze de voi. Vă recomand să învăţaţi să faceţi compromisuri şi să îi oferiţi libertatea de care are nevoie. Încercaţi să evitaţi ca emoţiile să vă controleze mintea.


Horoscop 4 iunie 2016, Capricorn:

Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să nu mai fiţi atât de încăpăţânaţi; nu vă lăsaţi purtaţi de sentimente deoarece puteţi face greşeli radicale pe plan profesional. Astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi compromisuri şi să acceptaţi anumite schimbări în echipa cu care lucraţi. Planurile voastre trebuie să coincidă cu cele ale colegilor de muncă.


Horoscop 4 iunie 2016, Vărsător:

Ziua de 04.06.2016 vine cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; poate fi vorba despre primirea unui nou proiect sau chiar despre transferarea la un alt departament. Încercaţi să vă adaptaţi cât mai repede acestor modificări şi să vă coordonaţi acţiunile cu cele ale colegilor.


Horoscop 4 iunie 2016, Peşti:

Din cauza unei probleme mai vechi, este posibil să aveţi parte de o discuţie destul de serioasă cu partenerul de cuplu. Situaţia se poate complica şi mai mult din cauză că amândoi sunteţi încăpăţânaţi şi nu ştiţi să faceţi compromisuri. O persoană dragă vă poate ajuta cu un sfat bun în această privinţă.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS