Horoscop Urania zilnic: vineri, 3 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 3 iunie 2016


Horoscop 3 iunie 2016, Berbec:

În prima parte a zilei de vineri sunteţi foarte serioşi şi responsabili; sunteţi punctuali în întâlnirile cu partenerii de afaceri şi reuşiţi să interacţionaţi bine cu toţi, în special cu colegii de birou. Spre seară, starea de spirit se schimbă şi vă este mai dificil să vă controlaţi emoţiile.


Horoscop 3 iunie 2016, Taur:

Relaţia pe care o aveţi cu un partener de afaceri poate lua o întorsătură neaşteptată; după o perioadă de certuri şi neînţelegeri, reuşiţi să vă luaţi inima în dinţi şi să purtaţi o discuţie serioasă şi sinceră cu acea persoană. Este timpul ca lucrurile să se schimbe, iar balanţa este în favoarea voastră.


Horoscop 3 iunie 2016, Gemeni:

Ziua de vineri promite să vă aducă multe beneficii pe plan profesional; se anunţă o perioadă destul de stresantă, însă dacă reuşiţi să treceţi peste dificultăţi reuşiţi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Trebuie să fiţi pregătiţi pentru orice, obstacolele sunt destul de mari în aceste momente.


Horoscop 3 iunie 2016, Rac:

Problemele pe care le aveţi pe plan sentimental vă pot provoca dureri de cap; preocupările voastre cu privire la alegerile făcute în privinţa partenerului de cuplu se pot intensifica. Încercaţi să vă daţi seama dacă temelia relaţiei este una solidă şi poate rezista în timp.


Horoscop 3 iunie 2016, Leu:

Este foarte puţin probabil ca astăzi să vă bucuraţi de libertate şi independenţă. Şansele să vă confruntaţi cu anumite probleme personale sunt destul de mari; din fericire, rămâneţi liniştiţi şi acest lucru vă ajută să rezolvaţi situaţiile dificile într-un timp destul de scurt. Starea de spirit se poate schimba către seară.


Horoscop 3 iunie 2016, Fecioară:

Dimineaţa este o perioadă foarte bună pentru a vă completa lacunele din activitatea de zi cu zi, pentru corectarea greşelilor de natură personală, dar şi pentru introducerea modificărilor planurilor strategice. Sunteţi foarte aglomeraţi, însă sunteţi mulţumiţi de rezultatele obţinute.


Horoscop 3 iunie 2016, Balanţă:

Ziua de 3 iunie va fi una foarte bună dacă respectaţi disciplina strictă pe care v-aţi auto-impus-o. Aveţi dreptul să vă revizuiţi planurile vechi realizate în colaborare cu asociaţii de natură profesională. Pe plan sentimental, lucrurile nu stau tocmai roz între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 3 iunie 2016, Scorpion:

Ziua de 03-06-2016 vă găseşte cu zâmbetul pe buze; starea de spirit vă ajută să interacţionaţi foarte uşor cu oamenii din jurul vostru. Chiar şi într-o astfel de sferă pozitivă este posibil ca unele nuanţe neplăcute din viaţa sentimentală să iasă la suprafaţă.


Horoscop 3 iunie 2016, Săgetător:

Astăzi nu este cel mai bun moment pentru schimbări importante sau întreprinderi noi; astrele vă recomandă să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite, care nu necesită o atenţie foarte mare. De asemenea, vă puteţi ocupa timpul şi cu partenerul de cuplu, care vă poate reproşa că a fost neglijat în această perioadă.


Horoscop 3 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi viaţa profesională trece pe plan secund; poate fi necesar să vă concentraţi pe deplin asupra familiei voastre sau chiar a relaţiei pe care o aveţi cu o persoană foarte dragă. A doua parte a zilei este una periculoasă deoarece poate aduce neînţelegeri şi probleme.


Horoscop 3 iunie 2016, Vărsător:

Aceasta este o perioadă în care reuşiţi să vă finalizaţi sarcinile cu succes şi, cel mai important, în timp util. Rezultatele cu care vă prezentaţi în faţa şefilor vă pot asigura un bonus substanţial şi, dacă lucrurile merg la fel de bine ca până acum, chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 3 iunie 2016, Peşti:

Sănătatea, situaţia financiară şi obiectivele profesionale pot impune anumite restricţii asupra deciziilor pe care vreţi să le luaţi; pot exista anumite obstacole cauzate de greşelile făcute în trecut. Din fericire, astrele vă oferă posibilitatea de a identifica aceste greşeli şi de a le rezolva la timp.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS