Horoscop Urania zilnic: joi, 2 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 2 iunie 2016


Horoscop 2 iunie 2016, Berbec:

Joi vă este foarte uşor să vă exprimaţi gândurile şi ideile; dacă acest lucru este unul foarte bun pe plan profesional, în ceea ce priveşte viaţa personală pot apărea mici probleme. Se prea poate să fiţi tentaţi să călcaţi strâmb în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 iunie 2016, Taur:

Astăzi aveţi parte de o problemă destul de dificilă la locul de muncă; o persoană în care până acum aveaţi multă încredere vă poate întoarce spatele. Rezolvaţi situaţia doar dacă rămâneţi calmi şi daţi dovadă de profesionalism; în plus, primiţi susţinere din partea şefilor.


Horoscop 2 iunie 2016, Gemeni:

Sunteţi foarte încăpăţânaţi, iar această situaţie nu este una tocmai potrivită pentru a vă ambiţiona. Trebuie să interacţionaţi cu persoanele cu care munciţi astfel încât rezultatele proiectului de care vă ocupaţi să fie pe placul aşteptărilor voastre. Aveţi răbdare şi învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 2 iunie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă stabiliţi acţiunile şi priorităţile în funcţie de capriciile celor din jurul vostru; vă este foarte dificil să faceţi compromisuri majore, însă în această situaţie chiar sunteţi nevoiţi. Vă gândiţi deja serios la câteva schimbări care să vă readucă liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 2 iunie 2016, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă înzestraţi cu multă răbdare şi reuşiţi să vă adaptaţi cerinţelor celor din jurul vostru; doar aşa puteţi să treceţi cu uşurinţă peste situaţiile complicate şi chiar să evitaţi conflicte dureroase cu persoane dragi. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 2 iunie 2016, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să vă amânaţi complet planurile; primele ore ale dimineţii sunt mai agitate, iar după orele prânzului faceţi un drum pentru a vă ocupa de o problemă sentimentală. Poate fi vorba despre un conflict mai vechi care încă are efecte negative asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 2 iunie 2016, Balanţă:

Atmosfera zilei de astăzi tinde să aducă mult negativism în jurul vostru; sunteţi puternic influenţaţi de oamenii din jurul vostru şi vă este tot mai dificil să vă urmaţi drumul. Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante pentru a nu lua decizii pe care mai apoi să le regretaţi.


Horoscop 2 iunie 2016, Scorpion:

Conjunctura astrală influenţează în mod pozitiv viaţa sentimentală; sunteţi visători şi romantici în această perioadă. În cazul în care sunteţi singuri, lucrurile se schimbă cu siguranţă spre seară, când participaţi la un eveniment şi aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi.


Horoscop 2 iunie 2016, Săgetător:

Ziua de 02-06-2016 vă găseşte determinaţi să vă ocupaţi de sarcinile voastre. Este posibil ca drumul pe care mergeţi să fie unul destul de anevoios, însă beneficiile pe care le veţi primi vor fi pe măsura aşteptărilor. Aveţi răbdare şi nu vă daţi bătuţi, în scurt timp vor apărea şi primele rezultate.


Horoscop 2 iunie 2016, Capricorn:

Aveţi parte de o zi destul de obositoare; conjunctura profesională vă poate tenta să faceţi o alegere greşită. Problemele cu care vă confruntaţi pot fi rezolvate cu uşurinţă dacă lăsaţi deoparte mândria şi cereţi ajutorul colegilor de echipă. Seara va fi mult mai liniştită.


Horoscop 2 iunie 2016, Vărsător:

Primiţi o ofertă de colaborare destul de tentantă, care vă poate oferi multe beneficii; însă, dacă o acceptaţi, sunteţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri majore. Fiţi sinceri cu voi şi încercaţi să analizaţi cu mare atenţie fiecare aspect al acestei situaţii înainte de a lua o hotărâre finală.


Horoscop 2 iunie 2016, Peşti:

Ziua de joi se anunţă a fi una destul de obositoare pentru voi; totuşi, rămâneţi concentraţi asupra planurilor voastre şi vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. În relaţia cu partenerul de cuplu, sunteţi tentaţi să faceţi o alegere greşită; din fericire, aveţi puţin timp la dispoziţie să remediaţi situaţia.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS