Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 iunie 2016


Horoscop 1 iunie 2016, Berbec:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit astăzi şi asta din cauza unor circumstanţe ce nu ţin de voi; astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi să încercaţi să rezolvaţi această situaţie cu multă diplomaţie. Pe plan sentimental, trebuie să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 1 iunie 2016, Taur:

Ziua de miercuri vine cu numeroase sarcini de rezolvat; vă este destul de dificil să vă ocupaţi de toate însă faceţi tot posibilul să nu rămâneţi cu sarcinile în urmă. Relaţia cu şefii se îmbunătăţeşte extrem de mult după o discuţie sinceră şi matură. Seara este doar pentru relaxare.


Horoscop 1 iunie 2016, Gemeni:

Astăzi nu reuşiţi să comunicaţi suficient de bine cu oamenii din jurul vostru; este posibil să fiţi influenţaţi de aceştia şi chiar să luaţi câteva decizii nu tocmai potrivite pentru voi. Astrele vă recomandă, pe cât posibil, să încercaţi să evitaţi întâlnirile importante sau măcar să le amânaţi pentru a doua parte a zilei, când lucrurile vor reveni la normal.


Horoscop 1 iunie 2016, Rac:

A treia zi a săptămânii pare să fie una destul de obişnuită la locul de muncă; vă ocupaţi de sarcinile voastre fără nicio problemă. Spre seară, partenerul de cuplu vă dă o veste frumoasă care vă va face să fiţi şi mai mândri de el şi de ce a realizat până acum.


Horoscop 1 iunie 2016, Leu:

Astăzi primiţi o ofertă extrem de importantă pe plan profesional; această colaborare sună destul de bine, însă vă va lua foarte mult timp şi vă va determina să vă mutaţi atenţia de la planurile voastre. Nu luaţi o decizie finală imediat, analizaţi cu multă atenţie situaţia.


Horoscop 1 iunie 2016, Fecioară:

Sunteţi foarte morocănoşi şi nu aveţi răbdare cu oamenii cu care interacţionaţi; se pare că ziua de miercuri nu este tocmai bună pentru întâlniri importante sau negocieri profesionale. În schimb, pe plan sentimental relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun.


Horoscop 1 iunie 2016, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; pregătiţi un eveniment important şi vă doriţi enorm ca totul să meargă extraordinar. În a doua parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu; primiţi o veste frumoasă de la acesta.


Horoscop 1 iunie 2016, Scorpion:

Oricât de mult vă concentraţi, vă este foarte dificil să aveţi răbdare cu oamenii din jurul vostru; încercaţi să fiţi liniştiţi astfel încât să nu apară probleme complicate fără motiv sau - şi mai grav - să răniţi o persoană dragă. De asemenea, evitaţi pe cât posibil întâlnirile profesionale.


Horoscop 1 iunie 2016, Săgetător:

Drumul vostru este deja bine gândit, iar strategiile sunt puse la punct; însă, astăzi este posibil ca după o întâlnire cu o persoană să aveţi o urmă de îndoială. Nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni; încercaţi să rămâneţi concentraţi asupra planurilor voastre şi, cel mai important, să vă ascultaţi intuiţia.


Horoscop 1 iunie 2016, Capricorn:

Prima parte a zilei de miercuri va fi una mai dificilă şi chiar aglomerată pentru voi; în relaţiile cu partenerii de afaceri sunteţi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri astfel încât proiectele să se desfăşoare conform planurilor voastre. Spre seară, un om de departe vă poate da o veste frumoasă.


Horoscop 1 iunie 2016, Vărsător:

Ziua de astăzi vă găseşte mai dezordonaţi ca niciodată; în viaţa profesională sunt atâtea de făcut încât nu mai ştiţi nici cu ce să începeţi. Termenele limită bat la uşă, iar şefii nu sunt mulţumiţi de evoluţia voastră. Încercaţi să vă concentraţi, să vă faceţi un plan şi să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 1 iunie 2016, Peşti:

În timp ce celelalte zodii au probleme de comunicare astăzi, vouă vă este foarte uşor să vă faceţi plăcuţi chiar şi într-un cerc nou de oameni. Sunteţi carismatici şi atrageţi lumea de partea voastră cu poveştile şi naturaleţea de care daţi dovadă. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS