Horoscop Urania zilnic: marţi, 31 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 31 mai 2016


Horoscop 31 mai 2016, Berbec:

A doua zi a acestei săptămâni pare să fie una plină pentru voi; chiar şi aşa, reuşiţi să vă planificaţi timpul foarte bine astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. După orele prânzului, un prieten foarte apropiat vă cere ajutorul cu privire la o problemă personală.


Horoscop 31 mai 2016, Taur:

Reuşiţi să vă apropiaţi de persoanele potrivite la momentul potrivit; acest atu pe care îl aveţi vă ajută foarte mult nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte relaţia sentimentală. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 31 mai 2016, Gemeni:

Aveţi foarte multe probleme pe cap şi, din cauza stresului, nu reuşiţi să vă concentraţi aşa cum trebuie; riscaţi să faceţi o alegere nepotrivită sau chiar să acceptaţi o ofertă profesională care vă obligă să faceţi multe compromisuri în viitorul apropiat. Aveţi răbdare, puteţi rezolva problemele doar dacă rămâneţi concentraţi.


Horoscop 31 mai 2016, Rac:

Ziua de marţi începe cum nu se poate mai bine pentru voi; trebuie să vă amânaţi planurile deoarece şefii decid să vă trimită într-o călătorie de afaceri pentru a vă ocupa de un proiect extrem de important; aveţi ocazia să vă faceţi remarcaţi, aşa că profitaţi de acest moment.


Horoscop 31 mai 2016, Leu:

În această perioadă timpul nu este tocmai de partea voastră; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat, aşa că faceţi tot posibilul să vă concentraţi încât rezultatele obţinute să fie şi pe placul şefilor. La orizont se anunţă schimbări frumoase pe plan profesional.


Horoscop 31 mai 2016, Fecioară:

Nu vă înţelegeţi cu colegii de echipă şi trebuie să faceţi ceva în acest sens; urmează o perioadă în care interacţionaţi foarte mult cu ei, aşa că o discuţie serioasă este necesară pentru a rezolva aceste mici neînţelegeri o dată pentru totdeauna.


Horoscop 31 mai 2016, Balanţă:

Astăzi pot apărea câteva lucruri neaşteptate în planurile voastre; din fericire, daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să rezolvaţi totul fără o prea mare bătaie de cap. Pe plan sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine pentru voi.


Horoscop 31 mai 2016, Scorpion:

Pentru ca planurile voastre să se desfăşoare aşa cum vă doriţi, şefii se aşteaptă să faceţi câteva compromisuri majore. Încercaţi să purtaţi o discuţie cu partenerul de cuplu înainte de a lua o decizie finală cu privire la acest aspect.


Horoscop 31 mai 2016, Săgetător:

Marţi pare să fie ziua voastră norocoasă; şefii vă pot surprinde cu un bonus substanţial pentru proiectele de care v-aţi ocupat în ultima perioadă. Dacă reuşiţi să îi atrageţi de partea voastră, puteţi obţine chiar şi o mărire de salariu care vă va ajuta să vă stabilizaţi bugetul.


Horoscop 31 mai 2016, Capricorn:

Astăzi aveţi magnet la oamenii nepotriviţi; sunteţi înconjuraţi de persoane negativiste, care vă pot influenţa modul în care vedeţi anumite lucruri. Astrele vă recomandă să evitaţi, pe cât posibil, întâlnirile importante. În schimb, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii personale.


Horoscop 31 mai 2016, Vărsător:

Vă gândiţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; din păcate, încă nu ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi. O discuţie sinceră cu o persoană în vârstă sau cu un prieten apropiat vă poate ajuta să vă limpeziţi gândurile şi să vedeţi ce este de făcut pe viitor.


Horoscop 31 mai 2016, Peşti:

Astăzi reuşiţi să aveţi o relaţie foarte frumoasă cu oamenii cu care intraţi în contact; comunicaţi deschis cu toată lumea şi chiar reuşiţi să atrageţi de partea voastră anumite persoane dragi. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri acesta este un moment bun pentru a întâlni pe cineva.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS