Horoscop Urania zilnic: luni, 30 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 30 mai 2016


Horoscop 30 mai 2016, Berbec:

Comunicarea cu persoana iubită devine din ce în ce mai complicată, fiindcă trebuie să tranşaţi mai multe subiecte serioase, însă vă confruntaţi cu un blocaj. Nu reuşiţi să vă faceţi înţeleşi, aveţi tendinţa să jigniţi şi cel mai bine ar fi să vă opriţi înainte de a spune ceva ce veţi regreta.


Horoscop 30 mai 2016, Taur:

V-aţi implicat în foarte multe proiecte şi toată lumea are aşteptări mari de la voi; până la urmă sunteţi doar nişte oameni, iar acest joc în care aţi intrat poate fi mult mai greu pentru voi. Încercaţi să vă luaţi puţin timp liber doar pentru a vă relaxa şi a vă reîncărca bateriile. Aveţi nevoie de o scurtă pauză.


Horoscop 30 mai 2016, Gemeni:

Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; o discuţie serioasă şi matură vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele se asigură să întâlniţi o persoană interesantă în cursul zilei de astăzi.


Horoscop 30 mai 2016, Rac:

Nu comunicaţi prea bine cu partenerul şi simţiţi că începeţi să cădeţi în depresie. Simţiţi că trebuie să faceţi ceva. Vă hotărâţi totuşi să mai amânaţi deciziile importante, pentru că simţiţi cum emoţiile dau năvală. V-aţi gândit bine, pentru că nu este cea mai bună idee să tranşaţi lucrurile la cald.


Horoscop 30 mai 2016, Leu:

În ciuda programului extrem de încărcat, reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi fără nicio problemă. Spre seară, vă simţiţi obosiţi şi simţiţi nevoia să vă relaxaţi. O ieşire în oraş cu prietenii vă poate ajuta să socializaţi şi să uitaţi puţin de griji.


Horoscop 30 mai 2016, Fecioară:

Surprizele se ţin lanţ astăzi: aveţi parte de o întâlnire neaşteptată, o declaraţie făcută de partenerul vostru, sau o relaţie de prietenie foarte bună care vă va schimba convingerile.


Horoscop 30 mai 2016, Balanţă:

Întâlniţi pe cineva azi şi este dragoste la prima vedere. Atracţia dintre voi este magnetică, este chimia perfectă între voi şi realizaţi că nu puteţi să staţi despărţiţi. Vă faceţi declaraţii şi petreceţi toată ziua împreună.


Horoscop 30 mai 2016, Scorpion:

Nu vă place să faceţi lucrurile cu jumătate de măsură chiar şi când este vorba de relaxare. Sunteţi provocaţi la un joc pe care îl luaţi foarte în serios. Cei din jur se amuză pe tema asta, lucru care vă indispune şi vă distrage. Totuşi, abilitatea voastră extraordinară de concentrare vă va ajuta să rămâneţi calmi şi să menţineţi lucrurile sub control.


Horoscop 30 mai 2016, Săgetător:

Viaţa voastră sentimentală devine interesantă, pentru că în voi s-a trezit nevoia de a seduce. Ieşiţi în oraş şi flirtaţi cu cineva care vă place, doar din amuzament. Vă simţiţi ca şi cum v-aţi îndrăgosti din nou, aveţi fluturi în stomac...


Horoscop 30 mai 2016, Capricorn:

Sunteţi într-o pasă nu tocmai bună, însă persoana iubită reuşeşte să vă facă să vă simţiţi mai bine. Vi se confirmă azi, încă o dată, cât de apreciaţi şi norocoşi sunteţi. Cei care nu sunt într-o relaţie se vor bucura de clipe frumoase cu familia.


Horoscop 30 mai 2016, Vărsător:

Căutaţi o schimbare, iar obiectivul vostru este să trăiţi povestea de iubire pe care o visaţi de atâta vreme şi pe care o meritaţi. Sunteţi visători azi, însă gândurile legate de proiectele pe care le aveţi de terminat vă aduc cu picioarele pe pământ.


Horoscop 30 mai 2016, Peşti:

O stare de melancolie vă apasă şi simţiţi că vă pierdeţi încrederea în voi. Sunteţi măcinaţi de întrebări existenţiale şi nu reuşiţi să vă găsiţi rostul în viaţă. Azi, mai mult decât oricând, sunteţi abătuţi şi vă gândiţi cu îngrijorare la viitorul vostru. Vă sunaţi o prietenă pentru a-i împărtăşi supărările voastre.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS