Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 29 mai 2016


Horoscop 29 mai 2016, Berbec:

Aveţi şansa să vă retrageţi singuri într-un loc liniştit şi să meditaţi la sensurile ascunse ale vieţii. Vă întâlniţi cu nişte rude apropiate pentru a pune la cale un eveniment. Veţi cheltui şi nişte bani, probabil pentru un cadou.


Horoscop 29 mai 2016, Taur:

Azi sunteţi buni de puşi pe rană. Vă începeţi ziua puţin iritaţi, însă o surpriză frumoasă făcută de persoana iubită vă binedispune instantaneu. Deveniţi cele mai drăguţe persoane din încăpere şi va trebui să meditaţi un conflict între două rude. Găsiţi cele mai frumoase cuvinte pentru ei şi reuşiţi să îi împăcaţi.


Horoscop 29 mai 2016, Gemeni:

Compania la care lucraţi se prăbuşeşte şi sunteţi sunaţi dis-de-dimineaţă pentru a vi se comunica asta. Este posibil să rămâneţi fără job, nu înainte de a vi se cere să găsiţi soluţii până luni.


Horoscop 29 mai 2016, Rac:

Persoana dragă vă reproşează că o neglijaţi. Se ivesc tensiuni între voi care vă vor da peste cap planurile pe care le aveaţi pentru această seară.


Horoscop 29 mai 2016, Leu:

O idee extraordinară de afaceri veţi avea în această zi şi vedeţi exact şi planul perfect prin care aceasta să funcţioneze şi să vă aducă profit. Vi se confirmă încă o dată ca mintea voastră este sclipitoare şi vă bucuraţi că în curând veţi fi independenţi din punct de vedere financiar.


Horoscop 29 mai 2016, Fecioară:

Persoana dragă pleacă astăzi într-o lungă călătorie şi vă daţi seama cât de greu vă va fi fără ea în viaţa voastră. Vă gândiţi că vă aşteaptă o perioadă grea şi toată ziua sunteţi indispuşi.


Horoscop 29 mai 2016, Balanţă:

Persoana iubită îşi anulează o obligaţie pentru a petrece mai mult timp cu voi. În loc să-i mulţumiţi şi să vă bucuraţi de timpul alături de el, vă certaţi şi nu aveţi deloc parte de ziua la care v-aţi fi aşteptat.


Horoscop 29 mai 2016, Scorpion:

Vă consideraţi daţi la o parte astăzi. Cei din jur îşi fac planuri pentru dimineaţă, însă nu vă includ şi pe voi. Voi aveaţi de îndeplinit nişte obligaţii, însă le-aţi fi amânat bucuroşi pentru a sta cu ei, numai că nimeni nu v-a luat în calcul.


Horoscop 29 mai 2016, Săgetător:

Sunteţi veseli azi şi vă sunaţi cei mai buni prieteni pentru o partidă de cumpărături. Banii vă permit să vă răsfăţaţi şi le scoateţi şi pe fete la o cafea.


Horoscop 29 mai 2016, Capricorn:

Decideţi să petreceţi o zi doar cu persoana iubită. Vă încuiaţi în casă, închideţi telefoanele, nu primiţi vizite şi vreţi să aveţi parte de momente de tandreţe.


Horoscop 29 mai 2016, Vărsător:

Întâlniţi un străin care vă face o propunere ce vă face să roşiţi. Vă place această persoană şi îi propuneţi cel mult o întâlnire pentru seara aceasta. Ziua v-o petreceţi gândindu-vă la ce veţi purta în seara aceasta.


Horoscop 29 mai 2016, Peşti:

Echilibrul perfect între obiceiurile voastre personale şi nevoile partenerului de cuplu reprezintă cheia pentru o zi excelentă. Încercaţi să evitaţi capcanele şi să preţuiţi mai mult timpul petrecut alături de persoana dragă. Spre seară, puteţi fi invidioşi pe talentul cuiva.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS