Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 28 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 28 mai 2016


Horoscop 28 mai 2016, Berbec:

Este o zi de cumpănă pentru că trebuie să luaţi o decizie într-o problemă importantă, însă astrele nu vă sunt favorabile pentru asta. Nu este cea mai bună zi pentru hotărârea crucială de care va depinde restul zilelor voastre de aici înainte, aşa că încercaţi, pe cât posibil, să amânaţi.


Horoscop 28 mai 2016, Taur:

Nu mai ascultaţi părerile celor din jur în ceea ce priveşte acţiunile voastre, dacă ţineţi la reputaţia voastră. Faceţi lucrurile aşa cum consideraţi voi că este corect şi nu veţi regreta.


Horoscop 28 mai 2016, Gemeni:

Nu sunteţi într-o formă prea bună sâmbătă, nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Vă simţiţi sfârşiţi, parcă sarcinile de săptămâna aceasta v-au mâncat toată energia şi încercaţi să vă reîncarcaţi bateriile. Mergeţi la o plimbare spre seară cu persoana iubită.


Horoscop 28 mai 2016, Rac:

Este posibil să faceţi câteva schimbări importante care vă vor aduce multe necazuri; sunteţi sigur pe voi, însă starea de automulţumire excesivă ar putea complica relaţiile cu persoanele din jurul vostru. Aveţi răbdare şi încercaţi să acţionaţi în conformitate cu obiectivele comune tuturor planurilor voastre.


Horoscop 28 mai 2016, Leu:

Vă gândiţi serios să vă faceţi ordine pe plan sentimental, însă este posibil ca deciziile pe care urmează să le luaţi să rănească o persoană foarte dragă. De aceea sunteţi încă indecişi şi nu ştiţi ce să faceţi în continuare. Un om în vârstă vă poate ajuta să găsiţi o soluţie bună pentru problemele voastre.


Horoscop 28 mai 2016, Fecioară:

Astrele vă pregătesc o zi destul de aglomerată; pentru a vă ocupa de câteva probleme profesionale importante, sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri scurte prin oraş şi să staţi la cozi. Spre seară, trebuie să luaţi o decizie crucială în ceea ce priveşte viaţa personală.


Horoscop 28 mai 2016, Balanţă:

Sâmbătă pare a fi o zi tocmai bună pentru câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să vi se ofere şansa de a lucra la un proiect amplu, cu multe beneficii financiare. Sunteţi susţinuţi de persoanele din jurul vostru.


Horoscop 28 mai 2016, Scorpion:

Vă gândiţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; vreţi să începeţi un proiect nou, o afacere sau să acceptaţi o colaborare cu o persoană importantă. Sunteţi încă indecişi, însă trebuie să vă bazaţi pe intuiţie, aceasta nu dă greş niciodată.


Horoscop 28 mai 2016, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de sarcinile voastre obişnuite de la locul de muncă. Spre seară este posibil să aveţi parte de mici conflicte cu partenerul de cuplu. Dacă vă păstraţi calmul rezolvaţi cu uşurinţă această situaţie neplăcută.


Horoscop 28 mai 2016, Capricorn:

În cazul în care vreţi să începeţi proiecte noi sau să vă puneţi în aplicare planuri importante, aceasta este cea mai bună perioadă. Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să alegeţi cel mai bun drum pentru viitorul vostru. Spre seară primiţi o veste bună de la un om drag.


Horoscop 28 mai 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei de sâmbătă trebuie să vă ocupaţi de o problemă dificilă la locul de muncă. Mai mulţi colegi au făcut o greşeală substanţială în rezolvarea unui proiect şi încercaţi să rezolvaţi această situaţie complicată. Spre seară primiţi o invitaţie la o petrecere.


Horoscop 28 mai 2016, Peşti:

Aveţi parte de o zi destul de dificilă, cu multe probleme profesionale. Relaţia cu şefii se deteriorează tot mai mult şi trebuie să faceţi ceva în acest sens. În cazul în care vă gândiţi la o schimbare, nu mai aşteptaţi; acum este momentul potrivit pentru asta.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS