Horoscop Urania zilnic: vineri, 27 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 27 mai 2016


Horoscop 27 mai 2016, Berbec:

În această perioadă este recomandat să nu staţi degeaba; lipsa activităţilor de orice fel poate duce la conflicte, agresivitate şi iritabilitate. A doua parte a zilei de vineri se va dovedi a fi mult mai calmă şi mai stabilă din punct de vedere energetic.


Horoscop 27 mai 2016, Taur:

Astăzi reuşiţi să îi atrageţi pe toţi de partea voastră; aveţi idei foarte bune care vă vor ajuta să ieşiţi în evidenţă şi să atrageţi atenţia şefilor care sunt dispuşi să investească în ideile voastre. Mare atenţie însă la relaţia cu colegii de echipă, mulţi sunt geloşi pe evoluţia voastră.


Horoscop 27 mai 2016, Gemeni:

Dimineaţa se dovedeşte a fi cea mai stresantă parte a zilei pentru voi; nu renunţaţi la activităţile profesionale indiferent de cât de dificile par obstacolele pe care le întâmpinaţi. Aveţi încredere în voi deoarece puteţi veni cu soluţii eficiente care, la finalul zilei, vă vor aduce satisfacţii nu doar profesionale, ci şi financiare.


Horoscop 27 mai 2016, Rac:

Vineri este o zi plină pentru voi; trebuie să vă ocupaţi de foarte multe sarcini importante, iar timpul pare să nu fie de partea voastră. Totuşi, în ciuda obstacolelor pe care le întâlniţi, reuşiţi să vă impresionaţi şefii cu profesionalismul şi maturitatea de care daţi dovadă.


Horoscop 27 mai 2016, Leu:

În prima parte a zilei de 27-05-2016 vă este destul de dificil să vă controlaţi sentimentele şi emoţiile; sunteţi nevoiţi să luaţi câteva decizii neaşteptate astfel încât să rămâneţi pe drumul ales. Din fericire, primiţi susţinere din partea oamenilor dragi şi asta vă încurajează să mergeţi mai departe.


Horoscop 27 mai 2016, Fecioară:

La locul de muncă vă confruntaţi cu câteva probleme destul de delicate; vă vedeţi nevoiţi să luaţi decizii spontane şi să vă pregătiţi emoţional pentru schimbări majore. Spre seară, puteţi avea parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 27 mai 2016, Balanţă:

Întreaga zi este una mai dificilă pentru voi; la locul de muncă aveţi un temperament vulcanic şi sunteţi instabili în emoţii. Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile profesionale deoarece este posibil să luaţi decizii pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 27 mai 2016, Scorpion:

Vă treziţi cu dorinţa de a face ceva diferit; este posibil să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să faceţi câteva alegeri importante, care să vă readucă liniştea de care aveţi nevoie. Spre seară, o discuţie cu o persoană de încredere vă poate convinge că sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 27 mai 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; veniţi cu idei originale şi planuri rapide pentru proiecte noi astfel încât ajungeţi să vă impresionaţi superiorii. Aceste schimbări frumoase vă pot aduce beneficii financiare majore în următoarea perioadă.


Horoscop 27 mai 2016, Capricorn:

Astăzi primiţi o ofertă de colaborare de la un partener de afaceri sau chiar prieten foarte drag; proiectul are mari şanse de reuşită, însă pentru voi această colaborare presupune şi compromisuri majore. Înainte de a lua o decizie, discutaţi cu partenerul de cuplu sau o persoană de încredere.


Horoscop 27 mai 2016, Vărsător:

Activităţile de care aţi fost nevoiţi să vă ocupaţi în ultima perioadă v-au îngropat în birou; este posibil să vă simţiţi foarte obosiţi, fără niciun chef de viaţă. Pentru a scăpa de rutină, încercaţi să vă luaţi măcar câteva ore libere şi să încercaţi să interacţionaţi şi cu alţi oameni.


Horoscop 27 mai 2016, Peşti:

În ceea ce priveşte viaţa profesională, lucrurile evoluează încet, însă foarte bine pentru voi. Aveţi răbdare şi, între timp, încercaţi să vă îndreptaţi atenţia şi asupra relaţiei cu oamenii din jurul vostru. Este posibil ca spre seară un membru al familiei să vă facă mici reproşuri.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS