Horoscop Urania săptămânal: 13-19 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 13-19 iunie 2016


Horoscop 13-19 iunie 2016, Berbec:

Din data de 13 încolo, v-aţi putea surprinde într-o dispoziție meditativă și introspectivă, stare care va culmina cândva în cursul zilei de 18 când v-aţi putea alege cu unele revelații mult așteptate cu privire la voi înşivă. Încercaţi să vă folosiţi de ele într-un fel productiv, schimbând ceva la felul în care vedeţi lumea înconjurătoare. Este în interesul vostru să aduceţi aceste ajustări filozofiei voastre.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Taur:

Zilele de 13 şi 14 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Aţi putea fi surprinşi de tot felul de evenimente pe care nu le-aţi luat în calcul și care vă creează o stare de neliniște, afectându-vă echilibrul interior, fapt care duce la neplăceri de ordin fizic. Luaţi lucrurile așa cum vin și nu le dramatizaţi. Altfel, vă creaţi vouă în primul rând un deserviciu.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Gemeni:

Intervalul 15-17 iunie s-ar putea să nu vă surprindă în cea mai bună stare. Tentația de a vă autosabota poate fi destul de mare, deci fiţi mai blânzi cu voi înşivă și nu vă lăsaţi atrași în capcana gândurilor negative. Dacă credeţi că v-ar prinde bine meditația și introspecția, acordaţi-le timp din timpul vostru, dar nu vă afundaţi și mai tare în melancolie. Ideea este să o depăşiţi.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Rac:

S-ar putea ca zilele de 18 şi 19 să nu vă surprindă în cea mai bună formă fizică. Măsura este aliatul vostru de nădejde perioada aceasta, deci nu vă propuneţi să exageraţi cu ceva weekend-ul acesta. Altfel, există riscul să nu puteți profita de timpul liber la maximum. Optaţi pentru alimente ușoare și activități relaxante. Acum nu este un moment prielnic să vă suprasolicitați și să vă extenuaţi.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Leu:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze în vreun fel sau altul la bunăstarea voastră fizică. Din data de 17 încolo, s-ar putea totuși ca nivelul vostru de sensibilitate să crească destul de mult, motiv pentru care v-aţi putea răni mai ușor decât de obicei. Pentru a vă proteja, optaţi pentru compania oamenilor pozitivi și a locurilor care nu emană energie negativă. Este în interesul vostru să vă menajaţi puţin.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Fecioară:

Săptămâna aceasta nu veţi avea probleme grave de sănătate. Chiar dacă apar totuși mici dezechilibre sau neplăceri pe partea de sănătate, cu siguranță veţi reuși să treceţi peste ele grație grijii pe care i-o purtați propriului vostru corp. Așadar, dacă apelaţi la moderație, nu aveţi motive să vă faceţi probleme. Un stil de viață echilibrat vă ajută să evitați astfel de situații.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Balanţă:

Săptămâna aceasta nu veţi avea probleme grave de sănătate. Reţineţi că peste casele sănătății din horoscopul vostru general tronează un aspect destul de tensionat, motiv pentru care ar fi mai mult decât indicat să fiţi precauţi și să nu vă hazardaţi într-un fel sau altul. Păstraţi măsura atât în ceea ce privește activitățile, cât și în ceea ce privește alimentația.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Scorpion:

S-ar putea ca zilele de 13 şi 14 să nu vă surprindă în cea mai bună formă fizică, deci nu vă propuneţi să întreprindeţi activități obositoare săptămâna aceasta. Rezumaţi-vă la un program puțin solicitant care nu presupune să puneţi la bătaie prea multă energie. Vă recomand să vă menajaţi.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Săgetător:

Intervalul 15-17 iunie se prefigurează a fi unul în care se recomandă să vă purtați mai mult de grijă decât de obicei, mai ales la nivel mental. Tendința poate fi aceea de a vă cufunda într-o stare de melancolie, motiv pentru care trebuie să căutaţi orice ocazie de a vă înveseli și a vă întreține o stare de bună dispoziție. Astfel, aţi putea să ajungeţi să îi molipsiţi și pe ceilalți cu nostalgiile voastre.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Capricorn:

S-ar putea ca ziua/lele de 18 și/sau 19 să nu vă surprindă în cea mai bună stare, dar atâta timp cât nu vă propuneţi să faceţi prea multe cu ocazia acestui sfârșit de săptămână, lucrurile vor evolua chiar bine. În acest fel, vă păstraţi tonusul bun și faceţi față oricărei invitații din partea amicilor de a participa la activități de weekend organizate de ei. Fiţi moderaţi și nu exageraţi în nicio privință.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Vărsător:

Din data de 17 încolo, ar fi bine să aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră. Începând cu această zi, aţi putea fi ceva mai sensibili decât de obicei, motiv pentru care ar trebui să fiţi mai atenţi cu ceea ce mâncaţi. S-ar dori, de asemenea, să nu vă supuneţi la presiuni inutile, mai ales pentru că puteți avea tendința de a absorbi energiile negative din jurul vostru. Încercaţi să nu vă lăsaţi afectaţi de ele.


Horoscop 13-19 iunie 2016, Peşti:

În ceea ce priveşte sănătatea, nu se întrevede nicio surpriză neplăcută săptămâna aceasta. Cu toate acestea, v-ar prinde bine ceva mai multă rigoare în ceea ce privește stilul vostru de viață și alimentație. Un program fix de masă și culcare vă poate ajuta să faceţi față oricăror provocări care se ivesc peste zi. Nu vă rămâne decât să vă organizaţi mai mult și să vă ţineţi de acel orar.


Horoscopul săptămânii trecute, horoscop iunie 2016, horoscop iulie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS