Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 11 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 11 iunie 2016


Horoscop 11 iunie 2016, Berbec:

Sâmbătă pare să fie ziua excelentă pentru a o petrece în compania oamenilor; vă este foarte uşor să vă exprimaţi sentimentele şi emoţiile prin cuvinte şi gesturi. În relaţia cu partenerul de cuplu aveţi ocazia să rezolvaţi conflictele avute şi să începeţi o nouă etapă frumoasă.


Horoscop 11 iunie 2016, Taur:

În scopul de a avansa în mediul profesional, astrele vă recomandă să vă folosiţi abilităţile voastre creative. De asemenea, nu trebuie să vă fie teamă să faceţi compromisuri; acesta vă vor ajuta să creşteţi în faţa şefilor şi poate să obţineţi chiar şi un bonus substanţial dacă rezultatele muncii voastre sunt peste aşteptări.


Horoscop 11 iunie 2016, Gemeni:

În cazul în care aveţi o şansă să rezolvaţi o problemă într-un mod evaziv inteligent, astrele vă sugerează să uitaţi pentru scurt timp de abordările voastre şi să încercaţi şi o altă manevră, mai sigură. Colegii de echipă vă pot ajuta foarte mult în această situaţie.


Horoscop 11 iunie 2016, Rac:

Astăzi nu este necesar să veniţi cu metode de rezolvare şi planuri directe pentru problemele cu care vă confruntaţi; circumstanţele vor fi în favoarea voastră, trebuie doar să aşteptaţi momentul potrivit pentru a acţiona. Seara va fi una frumoasă, petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 11 iunie 2016, Leu:

În cazul în care vă gândiţi să faceţi o schimbare profesională, acesta este cel mai bun moment; aveţi idei bune şi astrele se aliniază în favoarea voastră astfel încât totul iese aşa cum vă planificaţi. Spre seară este posibil să faceţi un drum mai lung.


Horoscop 11 iunie 2016, Fecioară:

Ziua de sâmbătă este una mai dificilă pentru voi; trebuie să vă ocupaţi de interesele altora sau de proiectele comune pe plan profesional. Nu încercaţi să vă rezolvaţi problemele personale deoarece este posibil să vă daţi seama că v-aţi pierdut timpul în zadar. Aveţi răbdare, multe se vor schimba în viitorul apropiat.


Horoscop 11 iunie 2016, Balanţă:

Aveţi multe idei bune şi comunicaţi extrem de bine cu oamenii din jurul vostru; ziua de sâmbătă este un moment favorabil pentru întâlniri, negocieri, călătorii de afaceri şi discuţii cu privire la parteneriatele viitoare. Seara va fi liniştită, petrecută în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 11 iunie 2016, Scorpion:

Problemele de astăzi vă pot scoate peri albi; se anunţă o perioadă destul de aglomerată la locul de muncă, cu câteva conflicte majore în relaţia cu colegii. Nu reuşiţi să îi convingeţi să facă compromisurile necesare pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul lor normal.


Horoscop 11 iunie 2016, Săgetător:

Sâmbătă pare să fie o zi foarte bună pentru odihnă sau creativitate; astrele vă oferă ocazia de a transforma unul dintre hobby-urile voastre într-o afacere profitabilă. Trebuie, totuşi, să fiţi dispuşi să vă asumaţi riscurile necesare; vor exista momente în care veţi fi dispuşi să daţi înapoi.


Horoscop 11 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi, mai mult ca oricând, trebuie să fiţi înconjuraţi de oameni; încercaţi să nu petreceţi nici măcar o clipă singuri deoarece vă puteţi gândi la problemele voastre, iar starea de spirit se va schimba radical. Conexiunea cu lumea din jurul vostru vă va ajuta să vă simţiţi în siguranţă.


Horoscop 11 iunie 2016, Vărsător:

Astăzi nu trebuie să vă lăsaţi ghidaţi de colegi în proiectele de care vă ocupaţi; principiile importante pe care este musai să le respectaţi sunt consistenţa şi determinarea. Acceptaţi sfaturile primite, însă încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie în luarea deciziilor.


Horoscop 11 iunie 2016, Peşti:

Trebuie să rămâneţi cu picioarele pe pământ; un plan bine pus la punct vă poate ajuta să scăpaţi de multe necazuri nu doar astăzi, ci şi pentru viitorul apropiat. De asemenea, în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile se pot răci din cauză că niciunul dintre voi nu îşi mai dă interesul.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS