Horoscop Urania zilnic: vineri, 10 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 10 iunie 2016


Horoscop 10 iunie 2016, Berbec:

Azi priviţi lucrurile mai obiectiv, chiar şi când vine vorba despre conexiunile personale. Aveţi ocazia de a identifica problemele cu care vă confruntaţi pe plan sentimental şi chiar să le rezolvaţi. Spre seară sunteţi epuizaţi şi decideţi să amânaţi întâlnirile cu prietenii.


Horoscop 10 iunie 2016, Taur:

Prima parte a zilei de vineri va fi una destul de aglomerată pentru voi, cu multe întâlniri şi sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Şefii sunt impresionaţi de evoluţia voastră şi chiar vă pot face o propunere interesantă. Puteţi primi o mărire de salariu pentru câteva sarcini în plus.


Horoscop 10 iunie 2016, Gemeni:

În această dimineaţă relaţiile cu partenerii de afaceri par să se răcească destul de mult. Cu toate acestea, până după orele prânzului lucrurile par să fie date uitării iar voi scăpaţi de acel gust amar şi neplăcut. Simţul datoriei vă va domina întreaga zi într-o formă sau alta.


Horoscop 10 iunie 2016, Rac:

Oportunităţile sunt la tot pasul; după lupte dificile, reuşiţi să aveţi acces la informaţiile necesare pentru a vă ocupa de un proiect sau de o situaţie destul de delicată. În parteneriatele de afaceri vă descurcaţi de minune doar dacă sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 10 iunie 2016, Leu:

Deşi vă este destul de dificil, trebuie să rămâneţi concentraţi asupra lucrurilor pe care le aveţi de rezolvat. Doar cu multă răbdare şi perseverenţă reuşiţi să treceţi peste situaţiile dificile. În schimb, pe plan sentimental lucrurile par să stea mai bine ca niciodată.


Horoscop 10 iunie 2016, Fecioară:

Dacă aveţi de gând să faceţi o schimbare profesională, acesta este cel mai bun moment. Puteţi pleca într-o călătorie de afaceri pentru a discuta cu un posibil colaborator. Trebuie doar să fiţi pregătiţi deoarece veţi fi nevoiţi să vă asumaţi riscuri majore pe acest nou drum.


Horoscop 10 iunie 2016, Balanţă:

Evenimentele de astăzi par să fie unele destul de dureroase; lucrurile în viaţa personală nu stau deloc bine. Sunteţi foarte agitaţi, iar problemele şi neînţelegerile cu partenerul de cuplu par să se înmulţească de pe o zi pe alta. Poate că este timpul pentru o schimbare.


Horoscop 10 iunie 2016, Scorpion:

Astrele nu par să fie în favoarea voastră astăzi; trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme mai vechi, pe care le-aţi tot amânat până acum. Nu vă aşteptaţi ca cei din jurul vostru să vă ofere ajutor; în schimb, profitaţi de experienţa acumulată şi nu vă daţi bătuţi până când nu vedeţi rezultate.


Horoscop 10 iunie 2016, Săgetător:

Astăzi trebuie să încercaţi să rămâneţi liniştiţi; nu interacţionaţi deloc bine cu oamenii din jurul vostru şi puteţi provoca câteva mici conflicte. Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile profesionale pentru a nu face greşeli pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 10 iunie 2016, Capricorn:

Astăzi trebuie doar să acceptaţi şi părerile oamenilor cu care intraţi în contact; în cazul în care nu puteţi face asta, încercaţi doar să fiţi politicoşi. Nu insistaţi asupra planurilor voastre şi, pe cât posibil, incercaţi să păstraţi distanţa în relaţia cu partenerii de afaceri.


Horoscop 10 iunie 2016, Vărsător:

Ar trebui să vă înarmaţi cu multă răbdare pentru astăzi; ocupaţi-vă doar de sarcinile voastre. Eforturile depuse pentru a îi ajută pe ceilalţi nu vor fi foarte apreciate, în special de colegii care vă văd precum o ameninţare.


Horoscop 10 iunie 2016, Peşti:

Aceasta este o zi destul de dificilă pentru armonizarea conexiunilor personale; astrele nu vă ajută în relaţia cu partenerul de cuplu. Nu vă aşteptaţi la sinceritate sau afectivitate, ci mai degrabă la conflicte dureroase. În astfel de situaţii, vă este dificil să vă controlaţi emoţiile.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS