Horoscop Urania zilnic: joi, 9 iunie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 9 iunie 2016


Horoscop 9 iunie 2016, Berbec:

Joi pare să fie ziua voastră norocoasă pe plan profesional; astrele sunt de partea voastră şi vă susţin în parteneriatele de care vă ocupaţi. De asemenea, dacă mergeţi în călătorii de afaceri, asiguraţi-vă că mergeţi însoţiţi de o persoană de încredere, care vă va sprijini în tot ce faceţi.


Horoscop 9 iunie 2016, Taur:

Sarcinile profesionale s-au acumulat în această perioadă, iar voi nu mai aveţi timp de nimic. Din fericire, reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce faceţi fără a întâmpina dificultăţi majore. Spre seară, partenerul de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 9 iunie 2016, Gemeni:

Prima parte a zilei de joi poate crea un sentiment de incertitudine; în această perioadă arătaţi mai mult interes pentru munca în echipă şi proiectele noi. Pe plan sentimental, sunteţi foarte emoţionali cu partenerul de cuplu şi din această cauză pot apărea mici discuţii.


Horoscop 9 iunie 2016, Rac:

Ziua de 09.06.2016 pare să fie una foarte liniştită pentru voi; în sfârşit aveţi timp să vă relaxaţi puţin şi să vă bucuraţi de compania persoanelor dragi. Interacţionaţi foarte bine cu cei din jurul vostru, chiar şi cu oamenii pe care nu îi cunoaşteţi. Seara va fi cu surprize frumoase.


Horoscop 9 iunie 2016, Leu:

Încercaţi ziua cu multe situaţii neaşteptate; trebuie să vă asumaţi riscuri majore pentru a scăpa de o problemă destul de dificilă. Din fericire, aveţi parte de tot sprijinul persoanelor din jurul vostru. Seara va fi una destul de liniştită, în care reuşiţi să vă relaxaţi.


Horoscop 9 iunie 2016, Fecioară:

Pe parcursul zilei de astăzi trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi maturitate; aveţi răbdare şi încercaţi să găsiţi un compromis în câteva aspecte importante legate de viitoare proiecte. Sfaturile primite de la colegii de echipă vă pot fi de mare ajutor.


Horoscop 9 iunie 2016, Balanţă:

Întreaga zi vă ocupaţi de treburile obişnuite; simţiţi că aţi intrat într-o rutină şi deja vă gândiţi că este timpul pentru o schimbare. Nu faceţi alegeri importante înainte de a vă termina sarcinile deoarece este posibil să vă aglomeraţi în zadar.


Horoscop 9 iunie 2016, Scorpion:

Orice eveniment de caracter romantic, aventuros sau creativ ar trebui amânat pentru a doua jumătate a zilei. Dimineaţa vă găseşte foarte agitaţi şi irascibili; nu aveţi răbdare nici măcar cu oamenii dragi din viaţa voastră şi îi puteţi răni prin vorbele pe care le spuneţi.


Horoscop 9 iunie 2016, Săgetător:

Astrele vă recomandă să profitaţi de primele ore ale dimineţii pentru a vă relaxa; urmează o zi mai liniştită, însă cu sarcini destul de importante de care trebuie să vă ocupaţi cu multă atenţie. Pe plan sentimental, spre seară partenerul de cuplu vă poate surprinde plăcut.


Horoscop 9 iunie 2016, Capricorn:

Evitaţi întâlnirile cu oamenii importanţi astăzi; când vine vorba de discuţiile pe care trebuie să le aveţi, astrele vă recomandă să încercaţi să aveţi răbdare şi, cel mai important, să nu spuneţi lucruri pe care mai târziu le veţi regreta. Orice acţiuni semnificative făcute în această perioadă vor fi în zadar.


Horoscop 9 iunie 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei de joi este potrivită pentru a o petrece de unii singuri; profitaţi de aceste momente pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimente. Nu luaţi decizii importante până când nu vorbiţi cu persoanele a căror viaţă poate fi influenţată de acestea.


Horoscop 9 iunie 2016, Peşti:

Astăzi aveţi o stare foarte liniştită; primele ore ale dimineţii sunt foarte bune pentru meditaţie, odihnă sau activităţi creative, care să vă relaxeze. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc pentru o surpriză foarte frumoasă.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop iunie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS