Horoscop Urania zilnic: luni, 9 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 9 mai 2016


Horoscop 9 mai 2016, Berbec:

Primiţi nişte veşti neaşteptat de bune – s-ar putea să vă fie aprobat un credit pentru casă sau vi se înapoiază un împrumut mai vechi – dar, din păcate, nu prea apucaţi să vă odihniţi suficient. Pe plan sentimental lucrurile vă vor merge de minune şi chiar sunt şanse ca partenerul de cuplu să vă propună să vă întemeiaţi o familie.


Horoscop 9 mai 2016, Taur:

S-ar putea să suferiţi azi, din cauza unei probleme cu dinţii sau cu gâtul. Ar fi trebuit să mergeţi până acum la medic, dar pentru că aţi ignorat primele semne şi aţi amânat vizita, acum aveţi toate şansele să vă petreceţi întreaga zi îndureraţi, aşteptând ziua de mâine pentru a putea merge la un control.


Horoscop 9 mai 2016, Gemeni:

Azi aveţi parte de o surpriză romantică - partenerul de viaţă vă pregăteşte micul dejun la pat sau vă invită undeva în oraş, să vă petreceţi ziua ca doi adolescenţi. Seara, surprizele romantice nu se opresc – vă aşteaptă câteva nopţi de neuitat.


Horoscop 9 mai 2016, Rac:

Cheltuiţi nişte bani pe care îi aveaţi puşi deoparte pentru a plăti din datorii, iar asta înseamnă că din nou bugetul vostru este afectat grav. Dacă nu vă opriţi din cheltuieli inutile, aveţi toate şansele ca banca să vă plaseze pe lista cu datornici.


Horoscop 9 mai 2016, Leu:

Aveţi parte de o zi agitată – în prima parte, petreceţi timp cu partenerul de cuplu, însă pe după-amiaza, o veste proastă vă strică toată buna dispoziţie. Partenerul de cuplu vă va susţine moral.


Horoscop 9 mai 2016, Fecioară:

Azi puteţi cunoaşte pe cineva care nu vă va plăcea deloc la prima vedere, dar de care este foarte posibil să vă îndrăgostiţi în viitor. Pe seară, o vizită neaşteptată a cuiva din familie vă redă energia şi buna dispoziţie.


Horoscop 9 mai 2016, Balanţă:

Un conflict cu cineva din familie, s-ar putea termina prost. Poate fi vorba de părinţi sau de fraţi. Aveţi toate şansele să vă certaţi aprins şi să rupeţi relaţia pentru o perioadă destul de lungă de timp. Aveţi grijă pe cine apăraţi! Nu toţi oamenii merită să fie apăraţi cu atâta îndârjire.


Horoscop 9 mai 2016, Scorpion:

Astrele v-au pregătit surprize în plan sentimental - relaţia de cuplu merge din ce în ce mai bine, după o perioadă de declin, iar voi pare că vă reveniţi din mica depresie pe care aţi avut-o în trecut. Aveţi o zi relaxantă, calmă, exact aşa cum vă doreaţi.


Horoscop 9 mai 2016, Săgetător:

Eşuaţi în planul afacerilor, iar ziua de azi vine cu o dovadă a faptului că mai bine continuaţi să faceţi ceea ce ştiţi deja. Poate că pur şi simplu nu sunteţi suficient de motivaţi sau suficient de pregătiţi pentru a avea o afacere pe cont propriu.


Horoscop 9 mai 2016, Capricorn:

Azi vă pregătiţi cu atenţie programul pe săptămâna viitoare - aveţi atâtea lucruri de făcut încât pur şi simplu va trebui să tăiaţi din orele de somn, dacă vreţi să le îndepliniţi pe toate. O organizare mai bună vă va aduce ca rezultat finalizarea proiectelor, iar atunci va fi momentul perfect pentru o vacanţă.


Horoscop 9 mai 2016, Vărsător:

Starea de melancolie care v-a cuprins zilele trecute se adânceşte azi. Noroc cu partenerul de cuplu care vă trezeşte la realitate şi vă propune nişte activităţi sportive, în aer liber, pentru a vă ridica moralul. Bucuraţi-vă de ziua de azi, pentru că vă aşteaptă o săptămână plină.


Horoscop 9 mai 2016, Peşti:

Familia vă vizitează şi se oferă să vă ajute într-o problemă în care nu le-aţi cerut ajutorul, însă acesta va fi binevenit. În viaţa de cuplu, lucrurile nu stau prea roz, ba chiar s-ar putea să vă treziţi din nou singuri, dar aveţi atâtea alte lucruri de rezolvat în această perioadă, încât nici nu vă mai pasă.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul săptămânii viitoare, horoscopul lunii viitoare.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS