Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 8 mai 2016


Horoscop 8 mai 2016, Berbec:

Azi astrele vă recomandă să încercaţi să fiţi obiectivi cu privire la lucrurile din jurul vostru, în special pe plan profesional unde multe se pot schimba în această perioadă. De asemenea, mare atenţie la oamenii în care aveţi încredere, nu toţi sunt dispuşi să vă ajute cu sfaturi bune.


Horoscop 8 mai 2016, Taur:

Dacă în prima parte a zilei preferaţi să nu faceţi nimic concret, ci mai degrabă să vă relaxaţi, pe după-amiază un prieten apropiat vă cere ajutorul, într-o problemă legată de serviciu. Ar fi bine să îl ajutaţi, chiar dacă nu prea aveţi chef, pentru că şi voi aţi primit ajutor de la el atunci când aţi avut nevoie.


Horoscop 8 mai 2016, Gemeni:

Astăzi vă va fi pusă la încercare răbdarea, într-o situaţie cu totul neaşteptată, dar vă veţi descurca fără probleme. Cei din jur vă vor aprecia spiritul critic şi promptitudinea, aşa că veţi avea numai de câştigat. Veţi fi lăudaţi, iar asta vă va ridica şi moralul.


Horoscop 8 mai 2016, Rac:

După o săptămână extrem de grea, profitaţi de ziua de duminică pentru a vă bucura de puţină odihnă. Nu aveţi planuri, însă nici nu aveţi nevoie de ele; sunteţi relaxaţi şi veseli întreaga zi. Seara poate fi petrecută în compania prietenilor dragi sau a membrilor familiei.


Horoscop 8 mai 2016, Leu:

Aveţi foarte mari emoţii deoarece această perioadă este una a schimbărilor pentru voi; din fericire, vă este foarte uşor să vă adaptaţi într-un mediu nou şi asta datorită faptului că sunteţi prietenoşi şi dispuşi să faceţi compromisuri atunci când este necesar. Seara este liniştită şi frumoasă.


Horoscop 8 mai 2016, Fecioară:

Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; astăzi este un moment bun pentru a rezolva conflictele din trecut. O discuţie serioasă vă ajută să înţelegeţi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă pot scoate în cale un posibil partener de cuplu.


Horoscop 8 mai 2016, Balanţă:

Încercaţi să nu mai trăiţi viaţa pe care v-o doriţi, ci să vă bucuraţi de ceea ce aveţi. Este posibil ca partenerul de cuplu şi membrii familiei să aibă nevoie de voi în această perioadă, aşa că faceţi-vă timp şi bucuraţi-vă de compania lor. Spre seară primiţi o veste bună de la o persoană de departe.


Horoscop 8 mai 2016, Scorpion:

Astăzi este ziua în care puteţi face schimbări majore în viaţa voastră; pentru asta trebuie să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri şi să vă asumaţi riscuri destul de mari. Dacă aveţi răbdare, spre seară o discuţie cu o persoană dragă vă poate ajuta să înţelegeţi mai bine care este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 8 mai 2016, Săgetător:

Ziua de 08/05/2016 nu este una uşoară pentru voi; emoţii amestecate, sentimente din trecut şi oameni care încearcă să vă dicteze viaţa. Din fericire, ştiţi că nu este un moment bun pentru schimbări, aşa că rămâneţi calmi şi optimişti. Lucrurile se vor aranja în scurt timp în favoarea voastră.


Horoscop 8 mai 2016, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte competitivi; daţi dovadă de multă răbdare şi încredere în voi. Este posibil să deveniţi manageri într-o echipă sau să vă realizaţi un vis mai vechi şi asta datorită atitudinii optimiste şi ideilor creative pe care le aveţi.


Horoscop 8 mai 2016, Vărsător:

Renunţaţi la planurile făcute pentru astăzi pentru a încerca să ajutaţi o persoană foarte dragă într-o problemă dificilă cu care se confruntă. Sentimentele şi emoţiile vă pot sta în cale, iar astrele vă recomandă să aveţi o atitudine obiectivă. Seara este mai liniştită.


Horoscop 8 mai 2016, Peşti:

Astăzi este posibil ca alte persoane să stabilească regulile jocurilor. Nimeni nu pune la îndoială farmecul vostru, însă se pare că vă este tot mai dificil să vă faceţi înţeleşi şi să vă expuneţi punctul de vedere. Astrele vă recomandă să rămâneţi liniştiţi şi să încercaţi să vă adaptaţi iniţiativelor altora.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul săptămânii viitoare, horoscopul lunii viitoare.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS