Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 7 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 7 mai 2016


Horoscop 7 mai 2016, Berbec:

Ziua de azi este una liniştită pentru voi; pot apărea mici probleme, însă dacă sunteţi calmi, acestea vor dispărea imediat. Deciziile pe care le luaţi în a doua parte a zilei vor aduce schimbări majore în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 7 mai 2016, Taur:

Relaţia cu o persoană apropiată, coleg de muncă sau chiar superior, are mult de suferit din cauza unor neînţelegeri majore. Din fericire, daţi dovadă de multă maturitate şi decideţi să purtaţi o discuţie serioasă pentru a afla unde este problema. Spre seară, reuşiţi să vă liniştiţi şi să uitaţi de această situaţie.


Horoscop 7 mai 2016, Gemeni:

Trecutul vă este răscolit în această perioadă; tocmai când credeaţi că lucrurile încep să se aşeze la locul lor, iată că o persoană care a însemnat mult pentru voi îşi face simţită din nou prezenţa în viaţa voastră. Trebuie să fiţi puternici şi să ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 7 mai 2016, Rac:

Sâmbătă pare să fie o zi liniştită pentru voi; în sfârşit, aveţi timp şi de voi. Pe plan personal, acum este un moment bun pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. De asemenea, partenerul de cuplu are nevoie de susţinere din partea voastră.


Horoscop 7 mai 2016, Leu:

Începând de astăzi intraţi într-o nouă etapă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Un proiect nou va deschide numeroase oportunităţi frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi bătuţi în momentul în care întâlniţi obstacole care par greu de trecut; întotdeauna aparenţele înşală.


Horoscop 7 mai 2016, Fecioară:

Astăzi nu scăpaţi de probleme dacă staţi cu mâinile în sân; astrele vă recomandă să vă concentraţi asupra planurilor voastre şi, cel mai important, să vă folosiţi simţul practic şi voinţa. Capacitatea de reacţie şi afectivitatea pot fi folosite cu succes în favoarea voastră.


Horoscop 7 mai 2016, Balanţă:

Poate că este timpul să lăsaţi mai lejere hăţurile pe care le ţineţi pe acest drum; sunteţi mult prea rigizi şi uitaţi să vă bucuraţi de micile plăceri ale vieţii. O discuţie cu o persoană în vârstă vă poate convinge să renunţaţi la disciplină de bună voie şi să ieşiţi din zona de confort.


Horoscop 7 mai 2016, Scorpion:

Deşi nu aveţi o zi foarte aglomerată, sarcinile obişnuite vă ocupă mai tot timpul; sunt treburi migăloase cărora trebuie să le acordaţi o atenţie deosebită. Pe plan personal, încercaţi să nu aveţi aşteptări extrem de ridicate faţă de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 7 mai 2016, Săgetător:

Sâmbătă este o zi minunată pentru odihnă; cel mai bun mod de a restabili energia este de a reduce încărcarea emoţională. Plimbările în aer liber şi chiar activităţile fizice vă vor ajuta să vă relaxaţi foarte mult în această perioadă.


Horoscop 7 mai 2016, Capricorn:

Nu încercaţi să controlaţi situaţiile dificile, ci mai degrabă profitaţi de timpul pe care îl aveţi şi concentraţi-vă asupra găsirii unor soluţii eficiente. Compromisul va fi vesta voastră de salvare în această zi. De asemenea, sfaturile primite de la cei din jurul vostru vă sunt de mare ajutor.


Horoscop 7 mai 2016, Vărsător:

În prima parte a zilei de 07/05/2016 trebuie să faceţi drumuri scurte şi dese prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme legale. Informaţiile pe care le obţineţi de la oamenii cu care intraţi în contact vă vor ajuta mult pe viitor. Seara este un moment bun pentru a vă relaxa în compania prietenilor.


Horoscop 7 mai 2016, Peşti:

O schimbare neaşteptată la orizont vă face să vă concentraţi mai mult asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerii de afaceri. Primiţi responsabilităţi directe, destul de dificile, însă care vă ajută să ieşiţi din zona de confort pentru a găsi soluţii eficiente pentru acestea.


Horoscopul zilei de ieri.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS