Horoscop Urania zilnic: vineri, 6 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 6 mai 2016


Horoscop 6 mai 2016, Berbec:

În ciuda faptului că întâmplările de azi nu vă permit să obţineţi ce vă doriţi, rămâneţi concentraţi şi perseverenţi în proiectele şi planurile voastre. Depăşiţi cu greu obstacolele şi faceţi tot posibilul să obţineţi rezultate pozitive în sarcinile de care vă ocupaţi.


Horoscop 6 mai 2016, Taur:

În prima parte a zilei de vineri vă ocupaţi de situaţii dificile la locul de muncă; daţi dovadă de profesionalism şi reuşiţi să vă impresionaţi şefii cu calmul vostru. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Este posibil să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru.


Horoscop 6 mai 2016, Gemeni:

Astăzi sunteţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru, aşa că este posibil să fiţi conduşi pe un drum pe care nu vreţi să ajungeţi. Astrele vă recomandă să nu luaţi decizii importante deoarece este posibil ca mai târziu să le regretaţi. În cazul în care sunteţi nevoiţi să faceţi anumite alegeri, discutaţi cu partenerul de cuplu sau cu o persoană de încredere.


Horoscop 6 mai 2016, Rac:

Vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; trebuie să vă puneţi planurile în aplicare, aşa că faceţi tot posibilul să vă concentraţi şi să nu faceţi vreo greşeală pe drumul vostru. De asemenea, acesta este cel mai bun moment pentru a vă stabiliza bugetul.


Horoscop 6 mai 2016, Leu:

Vă gândiţi tot mai mult la o schimbare importantă pe plan profesional, însă încă nu aveţi curajul de a schimba drumul pe care mergeţi. Din fericire, se pare că astrele vă vin în ajutor şi vă scot în cale persoane noi şi oportunităţi incredibile de colaborare cu oameni importanţi.


Horoscop 6 mai 2016, Fecioară:

În prima parte a zilei încercaţi să vă faceţi un plan astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile primite; întreprinderile active pot fi amânate pentru orele prânzului, iar dimineaţa puteţi alege să faceţi ceva mai puţin stresant. În viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 6 mai 2016, Balanţă:

Astăzi vă puteţi confrunta cu câteva probleme majore pe plan profesional; vă este greu să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru. Întâlnirile se pot dovedi chiar mai dificile decât credeaţi, aşa că trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 6 mai 2016, Scorpion:

Prima parte a zilei de vineri este una aglomerată pentru voi; aveţi multe pe cap şi vă propuneţi să vă ocupaţi de toate astfel încât să vă eliberaţi după orele prânzului. Din păcate, în relaţia cu partenerii de afaceri şi colegii de muncă pot apărea probleme serioase.


Horoscop 6 mai 2016, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să luaţi decizii importante pe plan personal; din fericire, deşi ascultaţi sfaturile celor din jurul vostru, nu vă lăsaţi influenţaţi de nimeni. Daţi dovadă de perseverenţă şi, în ciuda obstacolelor întâlnite, continuaţi să mergeţi pe drumul dorit.


Horoscop 6 mai 2016, Capricorn:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de liniştită pentru voi; în prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale. Rămâneţi liniştiţi şi reuşiţi să rezolvaţi totul mult mai repede decât speraţi. Seara este dedicată vieţii sentimentale. Aveţi răbdare cu partenerul de cuplu.


Horoscop 6 mai 2016, Vărsător:

Prima parte a zilei este una liniştită şi frumoasă pentru voi; folosiţi acest timp liber în avantajul vostru şi pregătiţi noile planuri pe plan profesional. Ideile pe care le aveţi trebuie puse în aplicare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 6 mai 2016, Peşti:

Dimineaţa nu vă promite modificări semnificative; vă ocupaţi de munca de rutină şi de întâlnirile profesionale. Însă, a doua parte a zilei vine cu multe schimbări neaşteptate. Nu sunteţi obişnuiţi cu acest ritm alert, iar emoţiile pe care le aveţi pot reprezenta un obstacol major.


Horoscopul zilei de ieri.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS