Horoscop Urania zilnic: joi, 5 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 5 mai 2016


Horoscop 5 mai 2016, Berbec:

Aveţi tendinţa de a vă certa cu toţi cei care vă ies în cale azi. Evitaţi certurile inutile pentru că s-ar putea să aveţi mult de suferit dacă nu o faceţi, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Seara, veţi avea nevoie de ajutorul cuiva apropiat.


Horoscop 5 mai 2016, Taur:

V-aţi trezit într-o situaţie din care nu prea puteţi ieşi pe cont propriu, dar asta s-a întâmplat din cauza faptului că sunteţi nişte persoane prea încăpăţânate. Renunţaţi puţin la această încăpăţânare şi acceptaţi că aveţi nevoie de cei din jurul vostru şi că nu vă puteţi descurca numai pe cont propriu.


Horoscop 5 mai 2016, Gemeni:

Aveţi o zi interesantă, în care aflaţi lucruri noi şi cunoaşteţi oameni noi. Sunteţi într-o perioadă bună, cel puţin din punct de vedere profesional, dar şi în viaţa sentimentală totul vă merge bine. Mici probleme de sănătate v-ar putea întrerupe entuziasmul, dacă nu mergeţi la timp la doctor.


Horoscop 5 mai 2016, Rac:

Aveţi o zi plină la serviciu, dar toată lumea vă apreciază ideile şi iniţiativa. Seara, petreceţi alături de persoana iubită momente frumoase, pline de romantism şi vă faceţi planuri legate de o schimbare din viaţa voastră.


Horoscop 5 mai 2016, Leu:

Aveţi un succes nebun din punct de vedere profesional, iar asta vă face ţinta bârfelor şi a invidiilor. Ar trebui să vă vedeţi de treabă şi să nu vă lăsaţi intimidaţi de vocile celor din jur.


Horoscop 5 mai 2016, Fecioară:

Certurile voastre cu partenerul de cuplu continuă şi azi, ceea ce vă face extrem de nefericiţi. Comunicarea este cheia succesului într-o relaţie, dar în cuplul vostru comunicarea pare să se fi transformat de mult numai în conflicte. Aceste probleme, împreună cu cele profesionale şi financiare, vă aduc în pragul colapsului din punct de vedere psihic.


Horoscop 5 mai 2016, Balanţă:

Aveţi de luat o hotărâre importantă legată de viitorul vostru profesional, ceea ce nu este deloc uşor. În urmă cu mai bine de o lună aţi mai luat o astfel de decizie, care nu s-a dovedit a fi grozavă. Gândiţi-vă bine şi acţionaţi cu mintea împăcată.


Horoscop 5 mai 2016, Scorpion:

Astăzi este o zi bună pentru făcut planuri de vacanţă. Vă întâlniţi cu nişte prieteni şi planificaţi o aventură care urmează să aibă loc cel mai probabil în luna august. Seara, cineva îşi cere iertare în faţa voastră şi ar fi bine să îi acceptaţi scuzele.


Horoscop 5 mai 2016, Săgetător:

Cu toată perseverenţa voastră, azi apar tot felul de probleme care se cer rezolvate cât mai repede. Nu este cea mai bună zi a voastră, mai ales că nu aveţi parte nici de susţinerea celor dragi. Aşa se face că pe seara sunteţi gata să cedaţi psihic şi să vă certaţi cu toată lumea. Este mai bine să vă măsuraţi cuvintele şi să vă păstraţi optimismul. Va răsări soarele şi în viaţa voastră, cât de curând.


Horoscop 5 mai 2016, Capricorn:

Ziua de joi este pentru voi ca un exerciţiu de răbdare - nu aveţi chef de nimeni şi de nimic şi abia aşteptaţi să ajungeţi acasă şi să vă culcaţi. Cu toate acestea, aveţi o mulţime de lucruri de rezolvat şi este foarte posibil ca ziua de muncă să vi se prelungească până seara târziu.


Horoscop 5 mai 2016, Vărsător:

Apar probleme în viaţa voastră de cuplu, probleme pe care iniţial nu prea ştiţi cum să le rezolvaţi, dar cu puţin ajutor din partea unui/ei prieten/e vă veţi limpezi gândurile şi veţi putea lua o decizie. Este posibil ca relaţia voastră actuală sa nu mai reziste prea mult.


Horoscop 5 mai 2016, Peşti:

După o perioadă de linişte, acum urmează furtuna - aveţi o mulţime de proiecte la serviciu, aveţi un potenţial/ă iubit/ă în aşteptare, o viaţă socială activă şi un fost iubit/ă care vrea să îşi ceară iertare. Cu atâtea lucruri în minte, nu este de mirare că vă veţi simţi epuizaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS