Horoscop Urania zilnic: vineri, 20 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 20 mai 2016


Horoscop 20 mai 2016, Berbec:

Situaţia neprevăzută de azi vă poate da peste cap toate planurile. Astrele vă recomandă să aveţi răbdare şi, cel mai important, să încercaţi să vă adaptaţi cu diplomaţie schimbărilor care apar pe toate planurile. Seara va fi mult mai liniştită.


Horoscop 20 mai 2016, Taur:

Vineri daţi dovadă de profesionalism şi maturitate în tot ce faceţi; se pare că superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră şi vă pot surprinde cu un bonus substanţial sau chiar cu o mărire de salariu. Sărbătoriţi veştile bune alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 20 mai 2016, Gemeni:

Astăzi puteţi întâmpina câteva dificultăţi la locul de muncă. Din fericire ştiţi foarte bine ce să faceţi în astfel de situaţii şi, cel mai important, cum să vă coordonaţi membrii echipei astfel încât să treceţi cu brio peste obstacolele pe care le întâlniţi.


Horoscop 20 mai 2016, Rac:

Persoana dragă trece printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională; trebuie să aveţi răbdare şi să încercaţi să o ajutaţi pe cât posibil să depăşească problemele şi obstacolele cu care se confruntă. Dacă vă concentraţi, veniţi cu soluţii foarte eficiente.


Horoscop 20 mai 2016, Leu:

Multe lucruri se schimbă pe plan profesional şi voi deja nu mai reuşiţi să ţineţi pasul cu ele. Vă este tot mai dificil să aveţi răbdare cu oamenii cu care interacţionaţi; luaţi o pauză pentru a vă relaxa, aveţi nevoie să vă deconectaţi de la tot pentru o scurtă perioadă de timp.


Horoscop 20 mai 2016, Fecioară:

Astăzi daţi dovadă de multă răbdare în întâlnirile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. În cazul în care trebuie să luaţi decizii importante, acesta este cel mai bun moment pentru schimbări de planuri şi noi iniţiative. În curând lucrurile se vor aşeza la locul lor.


Horoscop 20 mai 2016, Balanţă:

Astăzi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; acesta este un moment perfect pentru a face câteva schimbări benefice pentru viitorul carierei voastre. Astrele vă recomandă să fiţi foarte atenţi şi la relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 20 mai 2016, Scorpion:

Din cauza unor probleme care nu ţin chiar de voi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să vă concentraţi astfel încât să rezolvaţi această situaţie cât mai repede cu putinţă. Partenerii au încredere în voi şi vă oferă undă verde; seara vine cu o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.


Horoscop 20 mai 2016, Săgetător:

Primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale; aveţi foarte multe de făcut, aşa că vă planificaţi foarte bine ziua astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, un om drag vine la voi cu o problemă mai complicată şi are nevoie de un sfat sincer.


Horoscop 20 mai 2016, Capricorn:

Vineri pot apărea câteva probleme în viaţa sentimentală, probleme ce nu pot fi rezolvate decât în momentul în care sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare. Dacă ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi, asumaţi-vă riscurile şi acceptaţi provocarea.


Horoscop 20 mai 2016, Vărsător:

Astăzi multe persoane încearcă să vă influenţeze deciziile pe care trebuie să le luaţi; astrele vă recomandă să nu aveţi încredere în nimeni. În schimb, lăsaţi-vă conduşi de intuiţie deoarece aceasta nu dă greş niciodată. Mulţi nu vor fi de acord cu drumul pe care alegeţi să mergeţi.


Horoscop 20 mai 2016, Peşti:

Aveţi parte de o zi de vineri extrem de aglomerată; weekendul se apropie cu paşi repezi şi voi încă mai aveţi foarte multe de rezolvat. Încercaţi să vă planificaţi mai bine ziua astfel încât să nu mai rămâneţi în urmă cu sarcinile profesionale. Seara va fi destul de liniştită şi frumoasă.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS