Horoscop Urania zilnic: joi, 19 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 19 mai 2016


Horoscop 19 mai 2016, Berbec:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru; nu sunteţi indiferenţi la ce se întâmplă şi acţionaţi pe măsura implicării voastre în viaţa oamenilor dragi. Seara poate fi una specială.


Horoscop 19 mai 2016, Taur:

În scopul de a prezenta puterea şi talentul vostru oamenilor din jur, nu este neapărat necesar să recurgeţi la căi extraordinare sau neobişnuite; important este să vă axaţi pe ceea ce vreţi să faceţi cu adevărat fără a vă lăsa influenţaţi de recomandările pe care le primiţi.


Horoscop 19 mai 2016, Gemeni:

Este foarte important ca astăzi să lăsaţi măştile acasă; ziua aceasta este foarte importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională deoarece vă poate aduce numeroase beneficii financiare. Astrele vă recomandă să fiţi naturali în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri.


Horoscop 19 mai 2016, Rac:

Relaţia pe care o aveţi cu partenerii de afaceri şi cu colegii de echipă se poate îmbunătăţi considerabil; sunteţi mult mai atenţi decât de obicei cu oamenii din jurul vostru. De asemenea, încercaţi să fiţi voi înşivă; calităţile naturale precum curajul, deschiderea, integritatea, determinarea şi carisma sunt la mare căutare, iar voi le aveţi pe toate.


Horoscop 19 mai 2016, Leu:

Vă puteţi confrunta cu câteva probleme destul de importante la locul de muncă; nu reuşiţi să le rezolvaţi dacă vă încăpăţânaţi să vă ocupaţi de ele de unii singuri. Astrele vă scot în cale o persoană care vă poate ajuta foarte mult în această situaţie; rămâneţi calmi şi acceptaţi ajutorul pe care îl primiţi.


Horoscop 19 mai 2016, Fecioară:

Stări precum agresivitate şi nerăbdare pot ieşi la suprafaţă în cursul zilei de joi; interacţiunea cu oamenii din jurul vostru se poate dovedi mai dificilă decât de obicei, de aceea astrele vă recomandă să evitaţi, pe cât posibil, întâlnirile importante sau negocierile.


Horoscop 19 mai 2016, Balanţă:

Activitatea fizică moderată vă poate ajuta să vă relaxaţi şi, în acelaşi timp, să găsiţi soluţii foarte eficiente la problemele cu care vă confruntaţi. Pe plan personal, aveţi ocazia să realizaţi un echilibru corect între diferitele părţi ale naturii voastre.


Horoscop 19 mai 2016, Scorpion:

Pentru a reuşi ceea ce vă propuneţi, trebuie să fiţi foarte siguri pe voi; astrele se aşteaptă să faceţi câteva schimbări extrem de importante pe plan profesional şi chiar sunt dispuse să vă elibereze drumul pe care vreţi să mergeţi. Nu vă daţi bătuţi din cauza temerilor pe care le aveţi.


Horoscop 19 mai 2016, Săgetător:

Aţi intrat într-o anumită rutină în ceea ce priveşte viaţa profesională; nu prea mai sunteţi la fel de interesaţi ca la început şi parcă vă este tot mai dificil să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. În cazul în care vă doriţi să faceţi anumite schimbări, nu mai staţi pe gânduri; acesta este cel mai bun moment.


Horoscop 19 mai 2016, Capricorn:

Ziua de 19-05-2016 este o zi potrivită pentru încercări şi experimente; nu urmăriţi niciun obiectiv, însă vă place să ieşiţi din zona de confort şi chiar să vă asumaţi anumite riscuri importante. Bucuraţi-vă de moment şi învăţaţi să vedeţi ceva pozitiv în orice schimbare neaşteptată a evenimentelor.


Horoscop 19 mai 2016, Vărsător:

Problemele cu care vă confruntaţi astăzi sunt destul de dificile, însă încercaţi să vă ocupaţi de ele de unii singuri. Aceste momente necesită o gândire conservatoare şi, cel mai important, o concentrare de fier. Nu vă lăsaţi influenţaţi de negativismele primite de la oamenii din jurul vostru.


Horoscop 19 mai 2016, Peşti:

Încercaţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională; nu sunt schimbări majore, însă sunt suficiente pentru a vă aduce câteva beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan profesional. Munciţi destul de mult şi nu renunţaţi până în momentul în care nu reuşiţi ce vă propuneţi.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS