Horoscop Urania zilnic: miercuri, 18 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 18 mai 2016


Horoscop 18 mai 2016, Berbec:

Miercuri pare să fie ziua potrivită pentru a vă relaxa; primele ore ale dimineţii vor fi dedicate vieţii profesionale, însă după orele prânzului lucrurile se vor schimba radical. Aveţi ocazia să petreceţi momente frumoase în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 18 mai 2016, Taur:

După o perioadă extrem de agitată, iată că lucrurile încep să aşeze la locul lor; pe plan profesional, începeţi să vedeţi rezultate frumoase în proiectele de care vă ocupaţi. Superiorii sunt impresionaţi de evoluţia voastră. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 18 mai 2016, Gemeni:

O mică greşeală făcută de unul dintre colegii de echipă poate amâna sarcinile pe care le aveţi de rezolvat pentru azi; şefii nu sunt încântaţi de această situaţie şi vă pot cere să faceţi câteva schimbări nu tocmai plăcute. Din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi reuşiţi să găsiţi o soluţie bună pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop 18 mai 2016, Rac:

Iubitul/a este prins/ă cu foarte multe proiecte şi sarcini profesionale şi este posibil să amâne planurile pe care amândoi le-aţi făcut pentru următoarea perioadă. Cunoaşteţi foarte bine situaţia şi nu vă supăraţi, ci din contră; vă susţineţi partenerul/a pe acest drum.


Horoscop 18 mai 2016, Leu:

Ziua de 18/05/2016 pare să fie una chiar foarte liniştită pentru voi; pe plan profesional nu faceţi altceva decât să vă ocupaţi de sarcinile primite de la partenerii de afaceri. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 18 mai 2016, Fecioară:

Cu zâmbetul pe buze vă ocupaţi fără nicio problemă de toate sarcinile suplimentare primite de la şefi; sunteţi atenţi la detalii şi reuşiţi să veniţi cu idei şi planuri benefice pentru viitorul companiei. Seara poate fi una emoţională; o persoană foarte dragă are nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 18 mai 2016, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să fiţi nevoiţi să faceţi compromisuri majore în viaţa profesională astfel încât lucrurile să se aranjeze în favoarea voastră; relaţia cu mulţi dintre partenerii de afaceri se va schimba radical. Lăsaţi-vă purtaţi de intuiţie şi, cel mai important, nu acceptaţi sfaturile oamenilor din jurul vostru. Voi ştiţi cel mai bine ce vă doriţi.


Horoscop 18 mai 2016, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste neaşteptată; şefii vă conving să vă amânaţi toate planurile pentru următoarea perioadă deoarece vă trimit într-o călătorie de afaceri alături de o echipă de oameni. Urmează să vă ocupaţi de un proiect extrem de important.


Horoscop 18 mai 2016, Săgetător:

Vă aflaţi într-o perioadă mai dificilă, în care foarte multe lucruri se schimbă în viaţa voastră; din fericire, sunteţi foarte siguri pe voi şi aveţi mare încredere în faptul că aceste schimbări vă vor aduce doar beneficii. Pe plan profesional, ştiţi foarte bine cum să vă negociaţi contractele.


Horoscop 18 mai 2016, Capricorn:

Astăzi puteţi întâmpina mici dificultăţi în relaţiile cu partenerii de afaceri; însă, dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să întoarceţi chiar şi cea mai problematică întâlnire în favoarea voastră. Încercaţi să fiţi foarte atenţi la legătura pe care o creaţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 18 mai 2016, Vărsător:

După o perioadă mai dificilă pe plan financiar, decideţi că este timpul să faceţi câteva schimbări. Decizia voastră vine chiar astăzi, când puteţi primi o sumă de bani destul de mare. În cazul în care vă gândiţi să o investiţi, astrele vă recomandă să vă consultaţi cu partenerul de cuplu.


Horoscop 18 mai 2016, Peşti:

În ciuda tuturor problemelor pe care le aveţi de rezolvat miercuri, reuşiţi să fiţi cu zâmbetul pe buze; chiar şi în relaţia cu partenerii de afaceri, aveţi multă răbdare şi încercaţi să îi atrageţi pe toţi de partea voastră. Seara este una liniştită, petrecută alături de persoana iubită.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS