Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 mai 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 mai 2016


Horoscop 17 mai 2016, Berbec:

În această perioadă lucraţi alături de o echipă pentru un proiect extrem de important; oamenii din jurul vostru par să fie mult mai lenţi, aşa că trebuie să le oferiţi o mână de ajutor. Spre seară, mergeţi la cumpărături pentru un om drag; cu accesoriile de casă nu aveţi cum să daţi greş.


Horoscop 17 mai 2016, Taur:

Astăzi vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale; puteţi face o schimbare extrem de importantă într-un proiect major. Evoluaţi foarte rapid, iar acest lucru poate fi un inconvenient pentru persoanele din jurul vostru. Nu vă concentraţi pe negativitate, ci mergeţi mai departe. Spre seară, aveţi nevoie de o ţinută specială pentru un eveniment care va avea loc în viitorul apropiat.


Horoscop 17 mai 2016, Gemeni:

Ziua de marţi începe cu multe sarcini de rezolvat pentru voi; trebuie să fiţi pregătiţi pentru o zi de foc pe plan profesional. În a doua parte a zilei trebuie să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva probleme legale, aşa că vă recomand să purtaţi încălţări cât mai lejere.


Horoscop 17 mai 2016, Rac:

Trebuie să faceţi câteva compromisuri majore pe plan profesional; pentru a vă ocupa de tot ce vă propuneţi, astrele vă recomandă să încercaţi să discutaţi cu partenerul de cuplu astfel încât să aveţi timp să vă rezolvaţi problemele. Spre seară, meritaţi un răsfăţ; ce ziceţi de o rochie elegantă, care să vă ajute să ieşiţi în evidenţă în orice situaţie?


Horoscop 17 mai 2016, Leu:

Astăzi vă concentraţi foarte mult asupra vieţii profesionale; aveţi de făcut câteva schimbări importante nu doar în proiectele de care vă ocupaţi, ci şi în relaţiile cu partenerii. Din fericire, aveţi multă răbdare şi luaţi cele mai bune decizii. Spre seară, trebuie să mergeţi la aniversarea unei persoane. Alegeţi o ţinută în care să vă simţiţi bine.


Horoscop 17 mai 2016, Fecioară:

Astăzi aveţi posibilitatea de a face câteva alegeri extrem de importante în viaţa profesională; acestea vă pot aduce multe beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Aveţi răbdare şi ascultaţi-vă intuiţia. Spre seară, sunteţi în căutarea unei rochii pentru un eveniment viitor; vă recomand o rochiţă neagră.


Horoscop 17 mai 2016, Balanţă:

Astăzi este vorba doar despre imagine nu doar în viaţa profesională, ci şi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. În cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă de care vă va plăcea imediat. Nu exageraţi în ţinuta aleasă, o rochie este întotdeauna cea mai bună variantă.


Horoscop 17 mai 2016, Scorpion:

În prima parte a zilei de 17/05/2016 vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde puteţi întâmpina mici dificultăţi în discuţiile cu partenerii de afaceri; dacă aveţi răbdare, lucrurile se aranjează în favoarea voastră. Spre seară, decideţi să vă răsfăţaţi persoana iubită cu un cadou; cu un ceas elegant nu aveţi cum să daţi greş.


Horoscop 17 mai 2016, Săgetător:

Multe persoane de la locul de muncă sunt invidioase pe relaţia bună pe care o aveţi cu superiorii şi pe evoluţia voastră în cadrul companiei; acestea vă pot pune beţe în roate în următoarele proiecte, aşa că trebuie să fiţi foarte atenţi. Seara vă găseşte căutând un cadou pentru un prieten apropiat sau chiar membru al familiei.


Horoscop 17 mai 2016, Capricorn:

Astrele vă recomandă să încercaţi să petreceţi ziua de marţi de unii singuri; este posibil să vă simţiţi deranjaţi de comentariile persoanelor dragi şi să ajungeţi să le răniţi fără motiv. După orele prânzului, mergeţi la cumpărături după o ţinută elegantă pentru un viitor eveniment.


Horoscop 17 mai 2016, Vărsător:

Ziua de 17-05-2016 vine cu multe probleme neaşteptate; aveţi răbdare şi reuşiţi să le rezolvaţi pe toate mult mai repede decât credeţi. După o perioadă atât de dificilă, meritaţi să vă răsfăţaţi cu un cadou. Vă propun o poşetă de calitate, care va trece testul timpului.


Horoscop 17 mai 2016, Peşti:

Ziua de azi nu este deloc în favoarea voastră; orice aţi face, daţi peste obstacole tot mai dificile pe care cu greu reuşiţi să le rezolvaţi. Astrele vă recomandă să evitaţi întâlnirile importante, nu este o perioadă bună pentru negocieri. În schimb, concentraţi-vă asupra vieţii sentimentale; surprindeţi-vă persoana iubită cu un cadou special.


Horoscopul zilei de ieri, horoscopul acestei săptămâni, horoscop mai 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS